2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet arkimin de 8. Haftads duyulmış mesela çok değişik ya amaaan daha kasamıycam valla herkeste farklı anladığın kadarıyla nete de bakmicaaam başkasına da😁 görünürse görünür duyulursa kalbi duyulur yapcsk bişii yoklkk
Heh şöyle relax ol. Olacağın önüne geçemiyoruz nasipte ne varsa odur.

Aa bilmiyordum bak. Evet gttğm perinatoloji dr önermedi başlayamayz dedi bende dr değiştim risk almak istemedim hani yapmadım gen testi bilmiyorum ama kürtaj yapan dr drek başlaman lazım gebe kalırsan die ona kalsa 0,6 ile başla dedi bana bu dr 0,4, yazdı bugün sordum ısrarla yeterli midr die dozu. Ay Allaha emanet artık bilmiyorum düşünmek istemiyorum. Bugün kese ultrason görüntüsünü almadım dr al dedi o kdr aldım ki boşa çıktı dedim 10 gün sonra inş dedim. Senin n zmn kontrolün herşey yolunda inşllh 🙏
Aslında kan sulandırıcılar da tamamen masum ilaçlar değil bilesin. Kemik erimesini hızlandırıyor ama bunu uzun sürede görebilirsin öyle hemen değil. Aslında çok pahalı değil yerinde olsam bir genetik test yaptırır mutasyonumu bilir ona göre devam ederdim. Benim haftaya çarşamba olacak o gün de eğer bebeğim benimle ise sürecimize bir de perinatolog eklenecek. Benim malum sütten ağzım yandığı için yogurdu üfleyerek yiyorım ekstra tedbirli gitmem lazım.

Aslında kan sulandırıcılar da tamamen masum ilaçlar değil bilesin. Kemik erimesini hızlandırıyor ama bunu uzun sürede görebilirsin öyle hemen değil. Aslında çok pahalı değil yerinde olsam bir genetik test yaptırır mutasyonumu bilir ona göre devam ederdim. Benim haftaya çarşamba olacak o gün de eğer bebeğim benimle ise sürecimize bir de perinatolog eklenecek. Benim malum sütten ağzım yandığı için yogurdu üfleyerek yiyorım ekstra tedbirli gitmem lazım.
Genetik test pandemiden dolayı ve haatanenşn ihale soeunundan kapalı burda eylülün 1 haftası açılacak demişti dr. Özelde 2500 e yapıyorlar. Hamileyken bakılıyor değil mi. Yani kürtaj yapan dr 2.de anomali ve sigara içişimi hesaba katarak drek tekrar hamile kalırsan başlicaz demişti bu ilaçlara

Genetik test pandemiden dolayı ve haatanenşn ihale soeunundan kapalı burda eylülün 1 haftası açılacak demişti dr. Özelde 2500 e yapıyorlar. Hamileyken bakılıyor değil mi. Yani kürtaj yapan dr 2.de anomali ve sigara içişimi hesaba katarak drek tekrar hamile kalırsan başlicaz demişti bu ilaçlara
EVET gebe iken de yaptırabilirsin. Hele özele kan versen bastırsan gebeyim acil diye en geç üç güne çıkartırlar sonucunu. Testlerde ne yaptıklarını çok iyi biliyorum. 2. Gebelikte kürtaj mateeyali genetiğe gitmiş miydi? Temiz gelmemiş miydi?

EVET gebe iken de yaptırabilirsin. Hele özele kan versen bastırsan gebeyim acil diye en geç üç güne çıkartırlar sonucunu. Testlerde ne yaptıklarını çok iyi biliyorum. 2. Gebelikte kürtaj mateeyali genetiğe gitmiş miydi? Temiz gelmemiş miydi?
Gitti temiz geldi o. Maliyetli özel yaotıramam bu aşamada onu yoksa kürtajdan sonra hemen yapardım zaten

H E H E KirazHanim KirazHanim Lizz Lizz Spring05 Spring05 teacher26 teacher26 K Korkak ogretmen Beyatris Beyatris Senemisback Senemisback sirkencubin sirkencubin heoinize tesekkur ederim 🥰 pzt keseyi gormeye gttgmde kese gorunmedi dr dis gebelik olablr beta hcg gorelim dedi, dis gebelik die cok korktm tum gun, deger sadece on yukselmisti bi haftada, aksam ustu kanama basladi dr um adet oluosun die dusun korkcak bisi yok cogu kadin bunu yasar ama anlamaz bile dedi, biraz da arastirdim rahatladim. Cok sukur saglikli bi oglum var 2.olcakti eger olsaydi, mayis annesi olamicakmsm sadece, suan gayet iyim ve dualarim sizlerle saglikla kavusun yavrulariniza 🙏🏿🙏🏿🙏🏿❤️

Normal bence Lizz Lizz . Aklina kotuyu getirme kese icin 1500u kesin gecmesi gerekio, oyleyken kese gorunse de bebek gorunmeyebilio. Erken henuz kese icin. Tuplere fln bakti mi sikinti yoksa saglikla ilerliosundur merak etme

H E H E KirazHanim KirazHanim Lizz Lizz Spring05 Spring05 teacher26 teacher26 K Korkak ogretmen Beyatris Beyatris Senemisback Senemisback sirkencubin sirkencubin heoinize tesekkur ederim 🥰 pzt keseyi gormeye gttgmde kese gorunmedi dr dis gebelik olablr beta hcg gorelim dedi, dis gebelik die cok korktm tum gun, deger sadece on yukselmisti bi haftada, aksam ustu kanama basladi dr um adet oluosun die dusun korkcak bisi yok cogu kadin bunu yasar ama anlamaz bile dedi, biraz da arastirdim rahatladim. Cok sukur saglikli bi oglum var 2.olcakti eger olsaydi, mayis annesi olamicakmsm sadece, suan gayet iyim ve dualarim sizlerle saglikla kavusun yavrulariniza 🙏🏿🙏🏿🙏🏿
Canım benim eğer istiyorsan yine olur sağlıklı bi şekilde insallah Çok teşekkür ederiz bebeğim 💖💖 sen iyiysen sorun yok canım 💐

Sağ ol canım i
H E H E KirazHanim KirazHanim Lizz Lizz Spring05 Spring05 teacher26 teacher26 K Korkak ogretmen Beyatris Beyatris Senemisback Senemisback sirkencubin sirkencubin heoinize tesekkur ederim 🥰 pzt keseyi gormeye gttgmde kese gorunmedi dr dis gebelik olablr beta hcg gorelim dedi, dis gebelik die cok korktm tum gun, deger sadece on yukselmisti bi haftada, aksam ustu kanama basladi dr um adet oluosun die dusun korkcak bisi yok cogu kadin bunu yasar ama anlamaz bile dedi, biraz da arastirdim rahatladim. Cok sukur saglikli bi oglum var 2.olcakti eger olsaydi, mayis annesi olamicakmsm sadece, suan gayet iyim ve dualarim sizlerle saglikla kavusun yavrulariniza 🙏🏿🙏🏿🙏🏿
Sağ ol canım güzel dileklerin için en azından dış gebelik olmamış ben yaşadım düşmanım yaşamasın çok zor olaya güzel tarafından bak hem oğlun varmış ben inanıyorum 2. Kez daha sağlıklı tutacak bu sefer 🙏😊

Çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın yine denersiniz bidaha olur inşallah

Beta degerini gordum diger yorumlarda. Bence hersey yolunda. Gebelikte ilk 8 hafta boyle heyecanli ve acabali geciyor :)
Ya evet şimdi değer yükselecek mi hayırlısıyla keseyi görecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım diye endişe ediyorum sürekli inşallah hepimizin süreci sorunsuz geçer ☺️

Cuma sabahı 1000 i geçer eminim, benim perşembe 608 di cumartesi 1228 olmuştu. Seninki en az %60 artsa bile geçer, için rahat olsun 💕

Ay insallah rosecum,hayirli haberlerle gelirim:KK60::KK200:

Sen biraz sitres yapıyorsun galiba sal kendini biraz sitres yapma cok etkiler. Allahın izniyle bebeğin senın le merak etme canımmm ❤

Erken ogrenmek ve sonrasinda ilerleyen surec ve doktorun tavri biraz beni strese soktu. Insallah guzel olur her sey❤

Kızlar sizde belirtiler var mı mesela benim geçen hafta daha çok kasık sızlaması hissederdim şimdi çok yok akıntım var geneldedir de bazen karnım ağrıyor çok belirtim olmayınca diyorum niye yok bişey mi oldu hayırlısıyla kalp atışını duysaydık hepimiz rahatlasaydık sonra daha güzel şeylerden bahsetseydik şimdi hepimiz de bir acaba mı düşüncesi var kafamızda deli sorular😀

Ayni durumdayim😃 gecen hafta hep karnimin alt kismi agridi. Simdi bisey yok niye yok diyorum🤦🏻‍♀️

Tahlil sonucu yarın çıkacak. Idrar testi pozitfiti
Hayirlisi olsun, yeni bir surec basliyor🌸🌸

Merhaba herkese🤗
Hepimiz sağlikla bebeklerimize kavusuruz umarim. Benimde yarin randevum var. Geçen hafta beta guzel katlanmişti. Umarim keseyi de gorebiliriz.

Insallah keseyi gorun ve guzel haberlerle gelin. Ben de cuma gidicem🌻

Regl günümde yaparım sanırım 🙈 artık çizgiyi kopkoyu görmek istiyorum. Hayırlı olsun sizinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤❤

❤❤❤

Normal bence Lizz Lizz . Aklina kotuyu getirme kese icin 1500u kesin gecmesi gerekio, oyleyken kese gorunse de bebek gorunmeyebilio. Erken henuz kese icin. Tuplere fln bakti mi sikinti yoksa saglikla ilerliosundur merak etme

Tuplere hic bakilmadi. Bakalim cuma belli olacak sanirim🌺

Evet kan sulandiricilar kemik erimesi yapiyor. Ilk dogumumdan sonra oglum 40 gunlukken basit bi düşmeyle diz kapagim 5 parcaya ayrilmisti. 1 yila yakin yurumekte cok zorlanmistim. Dogumdan sonra gerekli olcumlerinizi yaptirin. Takviye kullanin.

Evet kan sulandiricilar kemik erimesi yapiyor. Ilk dogumumdan sonra oglum 40 gunlukken basit bi düşmeyle diz kapagim 5 parcaya ayrilmisti. 1 yila yakin yurumekte cok zorlanmistim. Dogumdan sonra gerekli olcumlerinizi yaptirin. Takviye kullanin.
Coraspin de yapar mi?

Ay insallah rosecum,hayirli haberlerle gelirim:KK60::KK200:

Erken ogrenmek ve sonrasinda ilerleyen surec ve doktorun tavri biraz beni strese soktu. Insallah guzel olur her sey❤

Ayni durumdayim😃 gecen hafta hep karnimin alt kismi agridi. Simdi bisey yok niye yok diyorum🤦🏻‍♀️

Hayirlisi olsun, yeni bir surec basliyor🌸🌸

Insallah keseyi gorun ve guzel haberlerle gelin. Ben de cuma gidicem🌻

❤❤❤

Tuplere hic bakilmadi. Bakalim cuma belli olacak sanirim🌺
Lizz Lizz doktorların hepsi oyle keseyi ve bebegi görene kadar olumlu konusmuyolar agızlarına bi cakıcan 😒

Back