2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oğlum canım 18 Kasım doğumlu senin kızında emiyor demi
Evet kızımda emiyor . Allah nasip ederse emzirmeyede devame tmeyi düşünyorum bi risk olmazsa bakalım önce bi kalp atışı falan duyayımda ben hala inanmıuorım

Evet kızımda emiyor . Allah nasip ederse emzirmeyede devame tmeyi düşünyorum bi risk olmazsa bakalım önce bi kalp atışı falan duyayımda ben hala inanmıuorım
Aynen bende öyle emebildiği kadar emsin sütümüz bereketlensin inşallah ya

Reactions: H E
ben de ayın 14une randevu aldım şimdi. 7 artı 1 olucam. keseyi de kalbi de duyarız inşallah. herşey guzelse❤

Benim eltim üst üste 3 sezeryan oldu ve hamilelikleri arasında 6 ile 9 ay vardı. Hiç birşey olmaz inşallah korkma aşırı kilo almamaya çalışalım yeter
Önceki gebeliğimde de beslenme uzmanı ile ilerlemiştim kontrollüydüm ama düşük kilo aralığında başladığım için 18-19 kg filan almıştım ancak karnım ufacıktı. Sonrasında da çok hızlı gitti zaten yağdan.

ben de şimdi şu 6.haftayı falan geçtikten sonra beslenme uzmanıyla çalışmaya başlayacağım.
zaten 2 haftadır falan bıraktım, geri döneceğim.
bu şekilde kendi kendime kendimi güvende hissedemiyorum, çok kilo almaktan korkuyorum.

ben de keseyi göremicem diye çok korkuyorum bugün, içime bi şüphe düştü.
Böyle düşünme lütfen olumlu düşün . Benim kızımdan önce kötü tecrübelerim var diye böyle şeyler aklıma geliyo . İnşallah kesenizi bebeğinizin kalp atışını görüceksiniz Bıl bol dua sağlıklı beslenme

Ben maalesef 70 kiloyla başlamıştım 90 la bitirdim şimdi 64 kiloyum inşallah bu defa dikkat edeceğim ilk çocuğumda acemilik ettim çok yedim hızlı kilo aldım

Yarin bi tane daha yapin sabahleyin. Ben de 5 gun kala yapmistim ve ikinci cizgi silik ama belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…