2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bugün akşamdan beri adet olacakmışım gibi sancılarım var hala da var neden acaba normal mi bu 🤔
Bende de var karnim cok sis ve ara ara kasilma gibi seyler oluyor. Hatta onun oncesinde sag bacagima surekli kramp giriyordu. Bende korkuyorum adete mi cevircek bisey mi olcak diye ama normal bir durum sanirim 🌸

KirazHanim KirazHanim ben malesef cikiorum listeden kimyasal gebelik olmus :KK43:
Üzülmeyin desemde üzüleceksiniz.
Rabbim yüzünüzü sağlıklı bir bebekle güldürsün.
Benımde 1 kürtaj 1 kimyasal 1 sağlıklı bebeğim var .
ve kızım şuam 10 aylık sanırım yine hamileyim daha kalp atışı falan duymadığım için bişey diyemiyorum. Yaşadıklarımdan dolayı .

Kimyasal gebelik nedir çok üzüldüm
Kanda bir gebelik var ama artışlar hep iki günde bir en az %60 olması gerekirken olmuyor ya. İşte o zaman biyokimyasal gebelik olarak geçiyor. Eğer dışardn bir destek almıyorsa birkaç güne kadar adetle atılıyor. Yani bir nevi sistem tarafından eleniyor. Yeryüzünde kadınlar bu şekilde farketmeden çok biyokimyasal gebelik yaşamış oluyorlarmış.

Kanda bir gebelik var ama artışlar hep iki günde bir en az %60 olması gerekirken olmuyor ya. İşte o zaman biyokimyasal gebelik olarak geçiyor. Eğer dışardn bir destek almıyorsa birkaç güne kadar adetle atılıyor. Yani bir nevi sistem tarafından eleniyor. Yeryüzünde kadınlar bu şekilde farketmeden çok biyokimyasal gebelik yaşamış oluyorlarmış.
Az sonra kannvericem

• Beğen
Reactions: H E
Back