2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet :KK24: sat ve tahmini doğum tarihimiz aynı.
beta kaç çıktı en son?
Ben ilk adet günümde ölçtürdüm 104.4 dü hala ölçtürmedim😁😁😁 yarın kan tahlili vericem sağlık ocağına ertesi gün de doktora gidicem. Bazen kasık ağrım oluyor başka da birşey olmuyor şimdilik sende durumlar nasıl

Ben ilk adet günümde ölçtürdüm 104.4 dü hala ölçtürmedim😁😁😁 yarın kan tahlili vericem sağlık ocağına ertesi gün de doktora gidicem. Bazen kasık ağrım oluyor başka da birşey olmuyor şimdilik sende durumlar nasıl
benim de karnım ağrıyor gibi oluyor bazen, henüz başka bir şey yok. umarım hep böyle gider, sessiz sakin :dua:

Yaaaaa kızlar ben de hemen hemen sizle aynıyım benim de tahmini doğum 4 Mayıs kısmetse perşembe gidiyorum doktora 💃🏽 sağlıklı güzel gebelikler geçiririz insallah 🥰💖

Beni de ekler misiniz gerçi hiç kan vermedim hep idrarda takip ettim daha önce dış gebelik yaşadığım için açıkçası kan vermeye korkuyorum gidip baktırmaya bile korkuyorum
Sat:3 Ağustos
Yas:31
Kilo:65
İlk gebelik olacak inş 🙏

Beni de ekler misiniz gerçi hiç kan vermedim hep idrarda takip ettim daha önce dış gebelik yaşadığım için açıkçası kan vermeye korkuyorum gidip baktırmaya bile korkuyorum
Sat:3 Ağustos
Yas:31
Kilo:65
İlk gebelik olacak inş 🙏
Merhaba, hayırlı olsun :KK200: doktora görünseniz kan verseniz daha iyi olmaz mı, sonuçta bi problem varsa ki -inşallah yoktur hemen bi çaresine bakılır.

Gögüs ucları kaşınan varmı 🤦‍♀️

Kasinma degil de dokununca cok aciyor benim🙁

Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım 😢
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu :KK43:
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7

Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı

Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum :KK43:
Cok gecmis olsun🌸 ben artik bisey yemeden once habire internete bakiyorum. Dun tarcinli aut ictim. Sonra aklima geldi bi bakayim dedim. Fazla tarcin dusuk yapiyormus😳 bizi kim bilgilendircek doktorumuz bisey demiycek mi bi liste vermiycek mi acaba neler yenir neler yenmez diye. Boyle habire internetten mi bakicaz.

Kızlar aşermeler başladı mı sizin

Bende bisey yok hic🤓

Merhaba, hayırlı olsun :KK200: doktora görünseniz kan verseniz daha iyi olmaz mı, sonuçta bi problem varsa ki -inşallah yoktur hemen bi çaresine bakılır.
Evet orası öyle de süreç böyle devlet hastanesine gidip kan vermeye korkuyorum koronadan dolayı ilçede olduğum için tşk ederim sağ olun bakalım inş Allah herkesin gönlüne göre veriri 🙏😊

Kasinma degil de dokununca cok aciyor benim🙁

Cok gecmis olsun🌸 ben artik bisey yemeden once habire internete bakiyorum. Dun tarcinli aut ictim. Sonra aklima geldi bi bakayim dedim. Fazla tarcin dusuk yapiyormus😳 bizi kim bilgilendircek doktorumuz bisey demiycek mi bi liste vermiycek mi acaba neler yenir neler yenmez diye. Boyle habire internetten mi bakicaz.

Bende bisey yok hic🤓
Bende hamilemiyim değilmiyim belli değil sat ne zamandı senin

Back