2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani ilk zamanlar artışa bakılıyor ya ben de 3 kere kan verdim ıkı gun arayla sonra haftaya gel dedi bilerek daha uzun sure sonraya aldım 9 gun sonrasına garanti olsun diye cumartesi gidicem bakalm
Aa dogru, duzenli artis oluyor mu diye bakiliyo muhtemelen.

Kasinma degil de dokununca cok aciyor benim🙁

Cok gecmis olsun🌸 ben artik bisey yemeden once habire internete bakiyorum. Dun tarcinli aut ictim. Sonra aklima geldi bi bakayim dedim. Fazla tarcin dusuk yapiyormus😳 bizi kim bilgilendircek doktorumuz bisey demiycek mi bi liste vermiycek mi acaba neler yenir neler yenmez diye. Boyle habire internetten mi bakicaz.

Bende bisey yok hic🤓
Valla bende de aşerme yok suan sadece sabahları uyanınca çok aç uyanıyorum 😁

Ya anneler kulübüne uye olmak için hamile olmak yeterli değilmi? İlla dogmuş cocuk olmasımı gerekir kızlarrr

Kizlar oje suruyor musunuz? Ben surdum azonce umarim zarari yoktur:süslü:
Şöyle bir yazı okudum şimdi.

.

Merhaba kızlar,
Herkes sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşur inşallah🙏 Allah bebek isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.

KirazHanim KirazHanim seninle burada yeniden karşılaştığıma mutlu oldum.
Sat:03.08.2020
İlk bebek
Başlangıç kilo: 67
Beklenen doğum tarihi:10.05.2021

Merhaba kızlar,
Herkes sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşur inşallah🙏 Allah bebek isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.

KirazHanim KirazHanim seninle burada yeniden karşılaştığıma mutlu oldum.
Sat:03.08.2020
İlk bebek
Başlangıç kilo: 67
Beklenen doğum tarihi:10.05.2021
aaa evet diğer topikten hatırlıyorum seni :KK200:
hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüsün :dua:

3 litreyi geçiyor benim günlük su tüketimim, ama bununla beraber tuvalet ihtiyacı da artıyor...:KK59:
yarın gidip kan vericem ilk bhcg yi öğreneyim de artışı takip edebileyim diye, perşembe günü randevum var 35. güne denk geliyor kısmetse keseydi kalpti ne oluşmuşsa artık görücem ilk defa :halay:

Back