2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım 😢
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu :KK43:
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7

Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı

Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum :KK43:
Sambucol hemen toparlar aslında, yeni hamilelikte çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, vitamin zaten. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Kızlar aşermeler başladı mı sizin
Bende başlamadı, üstüne üstlük bi iştah kaçıklığı söz konusu, normalde 1 simiti gömerim kahvaltıda, bugün yarıya gelmeden doydum, akşam yemeğinde iki köfteyi az patatesi zor yedim. Dilerim çok açılmaz iştahım zira en korktuğum şeylerden biri hamilelik kiloları 🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Sambucol hemen toparlar aslında, yeni hamilelikte çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, vitamin zaten. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Akşam eşimi eczaneye göndermiştim pastil alması için ama eczacı vermemiş yeni hamileyim diye. Sizin dediğiniz vitamin desteği belki dediğiniz gibi kullanılıyordur. Yarın sordurcam, şimdilik bal limon ılık su devam 😞
Teşekkür ederim canım

Sanırım bende varım ❤️
2.çocuk
SAT:baya karışık bende anlamadım
Kilo:78
Bugün beta değerim :570

Keseni gördün mü

Evet canım keseyi gördüm:)

Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım 😢
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu :KK43:
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7

Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı

Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum :KK43:

Canım geçmiş olsun bende herhangi bişey kullanma pastil dahil..
biraz dinlen yardım iste birilerinden . uykunu tam almaya çalış ev işlerini filanda abartma az olsun öz olsun artık 2 canlısın bi de bendede iştah hiç yok ama zorluyorum kendimi sende öyle yap mutlaka öğünsayını arttır meyve ye aralarda bol bol su iç.. İnşallah toparlarsın canım:KK200:

Kızlar herkese selam ben de Mayıs 2021 annesiyim kısmet olursa 5+0 dayım bugün adetim 3 gün geçtiğinde beta 317.4 çıkmıştı. Doktorum bu perşembe randevu verdi siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ve keseyi ne zaman gördünüz acaba ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 💖

Kızlar herkese selam ben de Mayıs 2021 annesiyim kısmet olursa 5+0 dayım bugün adetim 3 gün geçtiğinde beta 317.4 çıkmıştı. Doktorum bu perşembe randevu verdi siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ve keseyi ne zaman gördünüz acaba ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 💖
hayırlı olsun hoşgeldin. ben 6 bucukta keseyı 7 bucukta kalp atışını duymustum

Back