- 25 Ağustos 2020
- 150
- 170
- 18
- 30
- Konu Sahibi KirazHanim
Kızlar aşermeler başladı mı sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sambucol hemen toparlar aslında, yeni hamilelikte çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, vitamin zaten. Çok geçmiş olsunKızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7
Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı
Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum![]()
Bende başlamadı, üstüne üstlük bi iştah kaçıklığı söz konusu, normalde 1 simiti gömerim kahvaltıda, bugün yarıya gelmeden doydum, akşam yemeğinde iki köfteyi az patatesi zor yedim. Dilerim çok açılmaz iştahım zira en korktuğum şeylerden biri hamilelik kilolarıKızlar aşermeler başladı mı sizin
Akşam eşimi eczaneye göndermiştim pastil alması için ama eczacı vermemiş yeni hamileyim diye. Sizin dediğiniz vitamin desteği belki dediğiniz gibi kullanılıyordur. Yarın sordurcam, şimdilik bal limon ılık su devamSambucol hemen toparlar aslında, yeni hamilelikte çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, vitamin zaten. Çok geçmiş olsun![]()
Keseni gördün mü
Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7
Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı
Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum![]()
Beni de ekler misiniz sat 27.07.2020Beni de ekleyin
Sat:24.07.2020
Tahmini doğum tarihi : 30.04.2020
İkinci çocuk
Kilo:56
Sevgili mayıs annelerim, tabloda yer almak isteyenler beni etiketleyerek bildirim yaparsanız memnun olurum
diğer türlü kaçırabilirim yazdığınızı. Sevgiler.
hayırlı olsun hoşgeldin. ben 6 bucukta keseyı 7 bucukta kalp atışını duymustumKızlar herkese selam ben de Mayıs 2021 annesiyim kısmet olursa 5+0 dayım bugün adetim 3 gün geçtiğinde beta 317.4 çıkmıştı. Doktorum bu perşembe randevu verdi siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ve keseyi ne zaman gördünüz acaba ilk gebeliğim çok heyecanlıyım![]()
O zaman doktora haftaya mı gitmeliyim canım sencehayırlı olsun hoşgeldin. ben 6 bucukta keseyı 7 bucukta kalp atışını duymustum
Benim sat 28 temmuz bana doktorum 9 eylül de gel dedi.O zaman doktora haftaya mı gitmeliyim canım sence
Merhaba, ilk sayfadaki diğer bilgileri de yazmanızı rica ederim
Yaş 26Merhaba, ilk sayfadaki diğer bilgileri de yazmanızı rica ederim![]()
Aaaa bana da bu perşembe 3 üne verdi randevu gel keseyi bi görelim dediBenim sat 28 temmuz bana doktorum 9 eylül de gel dedi.
bu hafta erken canım eger sabredebikirsen haftaya git en azından keseyi görmen kesin olurO zaman doktora haftaya mı gitmeliyim canım sence
Gunaydın canım ben gayet iyiyim cok sukur ssn nasılsınBugün nasılsınız güzel anneler
hepinize iyi bir hafta dilerim![]()
iyiyim ben de, çarşambayı bekliyorum heyecanlaGunaydın canım ben gayet iyiyim cok sukur ssn nasılsın![]()
Tamam canım öyle yapayım umarım dayanabilirimbu hafta erken canım eger sabredebikirsen haftaya git en azından keseyi görmen kesin olur