2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kasinma degil de dokununca cok aciyor benim🙁

Cok gecmis olsun🌸 ben artik bisey yemeden once habire internete bakiyorum. Dun tarcinli aut ictim. Sonra aklima geldi bi bakayim dedim. Fazla tarcin dusuk yapiyormus😳 bizi kim bilgilendircek doktorumuz bisey demiycek mi bi liste vermiycek mi acaba neler yenir neler yenmez diye. Boyle habire internetten mi bakicaz.

Bende bisey yok hic🤓
öyle doktor pek yok canım. uzman olmustum ben netten araştırarak.☺

Bende hamilemiyim değilmiyim belli değil sat ne zamandı senin

4 agustostu. Valla bugun bi korku geldi icime. Karin agrim olmadi. Yarin randevum var. Neye bakacak bilmiyorum sanirim betahcg bakacak belki bir de ultrason. Ama kese gorunur mu bilemiyorum.

öyle doktor pek yok canım. uzman olmustum ben netten araştırarak.☺
Doktor konusu canimi cok sıkıyor ya:( hayalim bu degildi. Sanirim yine kendi cabamizla herseti kendi kendimize ogrenicez. Bu arada hepinize onermek istedigim bir kitap var:

Bebeginizi beklerken sizi neler bekler. tam bir rehber kitap. Nerdeyse tum sorularin cevabi var icinde.

Merhaba :KK200: iyiyim canım sen nasılsın?
şimdi bi kaç kitap alışverişi yapıyorum, biraz okuma tarzımızı değiştirelim.
Ben de yarin doktora gidicem, biraz heyecan ve korku var😬 hemen sana hamile.kalmadan once aldigim kitaplari onermek istiyorum❤
Dogmamis cocugun gizli yasami
Mucizeyi tasimak
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler
Bebekler ne ister
😃😃

Ben de yarin doktora gidicem, biraz heyecan ve korku var😬 hemen sana hamile.kalmadan once aldigim kitaplari onermek istiyorum❤
Mucizeyi tasimak
Bebekler ne ister
😃😃

bu ikisini aldım ben de :KK200: bir de ilave olarak Kağan Kocatepe-hafta hafta hamilelik

Mucizeyi tasimak
Bebekler ne ister
😃😃
sat tarihlerimiz seninle aynı benimde karın alt bölgemde ağrılarım oluyordu hatta dedim normal mi böyle kramp giriyordu tutuyordu bırakıyordu diyordum sanki adet olacam dün ve bugün yok bende diyorum niye acaba demek normaldir her zaman öyle olmuyormus biraz rahat olmak gerekli bence 😊

sat tarihlerimiz seninle aynı benimde karın alt bölgemde ağrılarım oluyordu hatta dedim normal mi böyle kramp giriyordu tutuyordu bırakıyordu diyordum sanki adet olacam dün ve bugün yok bende diyorum niye acaba demek normaldir her zaman öyle olmuyormus biraz rahat olmak gerekli bence 😊
Siz beta hcg ye baktirdiniz mi?

4 agustostu. Valla bugun bi korku geldi icime. Karin agrim olmadi. Yarin randevum var. Neye bakacak bilmiyorum sanirim betahcg bakacak belki bir de ultrason. Ama kese gorunur mu bilemiyorum.

Yok sen 3 buxuk 4 haftalık sın ozamann bikaç gun daha var canım beta bakar

Beni erken mi cagirdi acaba ya? Neyse bakalim yarin ne olduysa yazarim.
Yani ilk zamanlar artışa bakılıyor ya ben de 3 kere kan verdim ıkı gun arayla sonra haftaya gel dedi bilerek daha uzun sure sonraya aldım 9 gun sonrasına garanti olsun diye cumartesi gidicem bakalm

Back