2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aleykum selam evet ilk hamılelik heyecanlı oluyor canım benım bir düşük var onda koşa kısa gitmiştim hastaneye doktor bana cuma gunu bu hafta için gel keseyi gorelim dedi ben taa 9 gun sonraya aldım garanti olsun diye cunku boş dönmek cok uzuyor ınssnı. İdrarda enfeksiyon tehlikeli bişe değildir hamılelikte umarım
sat ne zmandı canım senin

Idrar yolları enfeksiyonu için yaban mersini yiyebilirisiniiz tabi doktorunuza danışıp onayını aldıktan sonra. Marketlerde şu aralar var.

Merhaba arkadaşlar, dun gece yaptigim idrar testi ve kan testine gore bende hamileyim 🙏 sat 10.08.2020 yas 28 kilo 60 beklenen dogum tarihi de 17 mayis 2021 beni de ekler misiniz 😍 bir de adete 5 6 gun kala beta hcg testi yaptiran ve benim gibi 34.7 cikan var mi😊
Beta ya 6 gün kala 120 çıkmıştı benmde. Hayırlı olsun 🙏

Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım 😢
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu :(
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7

Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı

Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum :(

Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım 😢
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu :KK43:
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7

Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı

Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum :KK43:
Geçmiş olsun. Bizim evde sambucol olur. Kendini azıcık kırgın bitkin hisseden bir tane çakar. İyi gelir. Ancak gebelikte sorun olur mu bilmiyorum. Geçen görüştüğümde de doktoruma sormayı unutmuşum. Bir danışın isterseniz.

Geçmiş olsun. Bizim evde sambucol olur. Kendini azıcık kırgın bitkin hisseden bir tane çakar. İyi gelir. Ancak gebelikte sorun olur mu bilmiyorum. Geçen görüştüğümde de doktoruma sormayı unutmuşum. Bir danışın isterseniz.
Teşekkür ederim
Şu an danışabiliceğim bir doktorum yok
Eşimi eczaneye gönderdim de eczacı hiçbir şey olmaz yeni hamile demiş :(
Evde kendi çabalarımla iyileşmeye çalışıcam
Ballı limonlu karabiberli ılık su içiyorum sürekli

Teşekkür ederim
Şu an danışabiliceğim bir doktorum yok
Eşimi eczaneye gönderdim de eczacı hiçbir şey olmaz yeni hamile demiş :KK43:
Evde kendi çabalarımla iyileşmeye çalışıcam
Ballı limonlu karabiberli ılık su içiyorum sürekli
Aslınds yapılacak en iyi şey istirahat. Ama minik bir çocukla bir de ev halay çekerken o nasıl olacak hiç bir fikrim yok

Aslınds yapılacak en iyi şey istirahat. Ama minik bir çocukla bir de ev halay çekerken o nasıl olacak hiç bir fikrim yok
İŞte bu çok sıkıntı :(
Allahtan bugün dayım yengemi ve çocukları getirdi onlar yardımcı olacaklar yerleşene kadar
Gece uykum bile kaç kere bölünüyor kızım uyanıyor

Back