2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar siz igara kullanıyor musunuz nasıl bırakıcaz bu sigarayı ben düne kadar bir paket içerdim bugün 5 tane içtim :KK43::KK43:

Bence artik bebisinize odaklanip birakmaya calisin. Bi tanesi bile buyuk zarar :(
Ayy hiç hatırlatma ben ilk çocuğuma öldüm öldüm dirildim inşallah bunda olmaz diycem ama başlayacak bence yine
Nasil bi duygu merak ediyorum😁😁 mesela bi yerde okudum en sevdigim kahve kokusunu duyunca ogururdum diyor😳kahve yaa misler gibi😍 ala ala nasil oluyo diyorum. Ayy valla cok merak ediyorum😂😂

kızlar siz igara kullanıyor musunuz nasıl bırakıcaz bu sigarayı ben düne kadar bir paket içerdim bugün 5 tane içtim :KK43::KK43:
Günde 1 paket içiyordum 5 gündür günde 5 e düşürdüm taki düne kdr. Sinirlerim bozuldu bi çok şeye içtim rahat 10 tane. Bugün 2.yi içtim. Bu arada dün kasık ağrım vardı bugün hiçbişi yok hamile oldğmu hissetmiyorum normal mi acaba 😐

Günde 1 paket içiyordum 5 gündür günde 5 e düşürdüm taki düne kdr. Sinirlerim bozuldu bi çok şeye içtim rahat 10 tane. Bugün 2.yi içtim. Bu arada dün kasık ağrım vardı bugün hiçbişi yok hamile oldğmu hissetmiyorum normal mi acaba 😐
Bu sabah oglene kadar benim de karin agrim olmadi korktum hatta esime dedim karnim agrimiyo diye o da neden agrimiyo yoksa bisey mi oldu dedi bi paniklendik kendi kendimize. Sonra az evvel tekrar geldi ama cok kisa. Sanirim o agrilar geciyor yavas yavas. Ama artik bir an once birakman lazim. Suanda bir minik var icinde.

Bana doktor kendi dedi sali diye ama erken mi cagirdi acaba ya? Son adet tarihim 4 agustos
Kalp atışı için erken galiba ama keseyi görmek için belki çağırmıştır. Benim sat 29 temmuz şuana kadwr sayınca 32. Gündeyim bir uygulamada yazıyor banu çiftçinin uygulaması. 35. Gün kalp atışı diye. Bende dedimki kese için hemen gitmiyim direk kalp atışına giderim falan. Zaten ders çalışıyprum pazar kpssye gircem haftaya kafama hamileliği takarsam çalışmam dedim o şekil çarşambaya aldım. Sizin 4 ağustos ise şuan 26. Gündesiniz

Kalp atışı için erken galiba ama keseyi görmek için belki çağırmıştır. Benim sat 29 temmuz şuana kadwr sayınca 32. Gündeyim bir uygulamada yazıyor banu çiftçinin uygulaması. 35. Gün kalp atışı diye. Bende dedimki kese için hemen gitmiyim direk kalp atışına giderim falan. Zaten ders çalışıyprum pazar kpssye gircem haftaya kafama hamileliği takarsam çalışmam dedim o şekil çarşambaya aldım. Sizin 4 ağustos ise şuan 26. Gündesiniz
Prdon sat 26 temmuz
Bana doktor kendi dedi sali diye ama erken mi cagirdi acaba ya? Son adet tarihim 4 agustos
Yanlış yazdım ya kafam karıştı 29 temmuz

Ay o kadar tarih varki kafamda yeminle birbirine girdi😁 29 temmuz son. Benimde dün kasıklarım ağrımadı korktum ama mesela şuan ağrıyor. Ben şeyden korkuyorum betam düşmüş müdür diye. Salı ölçmeye gidicem hem özel hastanede bidaha tahlil yapmam diye. Beta artsada işte kalp atmamamsı olayı var. Ondan kimseye söyleyemiyorum hamielyim diye yaaa o kötü😁

Back