- 3 Temmuz 2020
- 489
- 2.105
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.381
Genelde kabartı oluyo ama bizde hiç bişi olmadan çat diye çıktı çok huysuzdu habireBenimkinin de bu ara iştahı yok ama dişi de yok. Diş çıkmadan önce kabartı falan mı oluyor, nasıl anlamalıyım dişinin çıkacağını?
Benimki de aynı. Uyku geçişi olduğunu düşünüyorum bendeHerkese günaydın. Bebeğim bu ara kafasını uyurken sağa sola döndürüyo hızlı samki ya uykuya dalmak için ya bi yeri kaşınıyo doktora sordum uyku geçiş fazıdır gibi bişi dedi. Böyle olan var mı
Bizimkide uyuyacağı zaman öyle yapıyor kafası yerinde durmuyoHerkese günaydın. Bebeğim bu ara kafasını uyurken sağa sola döndürüyo hızlı samki ya uykuya dalmak için ya bi yeri kaşınıyo doktora sordum uyku geçiş fazıdır gibi bişi dedi. Böyle olan var mı
Dişten huysuz olabilir. Umarım bir an önce çıkar .Inan bende anlamadim annemlere geldim misafirlige burnumdan geldi.surekli agliyor huzursuz..diş cikariyor bnm oglan bu aralar ki huzysuzlugunu ona bagliyrum
Önlemi uyku ilacı mıymış? Ciddi misiniz gerçekten?benim doktorum 5. ay kontrolünde şunu söyledi, gece sık sık uyanmaya başlayacak, önlem almazsan 9. ayda saç baş yolacak hale gelirsin dedi. ve procap siesta adlı bir takviye yazdı. siz de doktorunuza danışabilirsiniz. bitkiselmiş tamamen. uyku saatinden 2 saat önce kullanmak gerekiyor. bunu kullanmadan önce saat başı ağlayarak uyanıyordu. şimdi 3-4 kere uyanıyor buna da şükür diyorum :)
Önlemi uyku ilacı mıymış? Ciddi misiniz gerçekten?
Takviye, şurup her neyse işte. Şaşırdım ben doktorunuza. Bebeğim saat başı ağlayarak uyanıyorsa bir sıkıntısı vardır, onu çözmek yerine uyusun diye bi şeyler içirmem. Farklı bir durumu mu vardı sizinkinin? Takip edemedim forumu ne zamandır. Öyleyse kusura bakmayın.ilaç değil ki?
yok estağfurullah. sıkıntısını çözemedik, saat başı ağlayarak uyanmaya başladı dediğim gibi. dişleri zaten çıktı. başka bildiğim bir sıkıntısı da yok. doktor da bunu kullan dedi. içeriğinde kimyasal olmayınca kullanmaya başladım ben de.Takviye, şurup her neyse işte. Şaşırdım ben doktorunuza. Bebeğim saat başı ağlayarak uyanıyorsa bir sıkıntısı vardır, onu çözmek yerine uyusun diye bi şeyler içirmem. Farklı bir durumu mu vardı sizinkinin? Takip edemedim forumu ne zamandır. Öyleyse kusura bakmayın.
Evveliyatı varmış işte ben okumadım dediğim gibi. Sanki birden 5. Ay kontrolünde ilerde daha kötü olacak al bunu ver demiş anladımyok estağfurullah. sıkıntısını çözemedik, saat başı ağlayarak uyanmaya başladı dediğim gibi. dişleri zaten çıktı. başka bildiğim bir sıkıntısı da yok. doktor da bunu kullan dedi. içeriğinde kimyasal olmayınca kullanmaya başladım ben de.
Ek gıdaya başladınız mıEvveliyatı varmış işte ben okumadım dediğim gibi. Sanki birden 5. Ay kontrolünde ilerde daha kötü olacak al bunu ver demiş anladımişe yarar umarım.
Bir ara benimki de öyle uyandı gece sürekli. Sonra düzeldi. Diş çıkarttı bizimki de. Dişten miydi, atak mıydı bilmiyorum artık. Şimdi de ek gıdadan dolayı sıkıntı yaşıyor. Her adımları ayrı mücadele cidden.
Tadımlara başladık. Doktorumuzun tavsiyesiyle. Sebze veriyorum şu an.Ek gıdaya başladınız mı
Bana da sakın başlama dedi ısrarlaTadımlara başladık. Doktorumuzun tavsiyesiyle. Sebze veriyorum şu an.
Aaaa saatbaşı uyanmaşar geçti mi ya? Bizimki de birini çıkardı yeni diğeri çıkacak şimdi. O da çıkınca düzelir mi dersin? Hastalanmayancocuk hesabı var instada kadın hemşire sanırım. Saatbaşı uyanan açtır diyor. Sütüne zeytinyağı kat ver diyor yatmadan sağrak sütünü. Bilemiyorum bizimki hala saatbaşı uyanıyorEvveliyatı varmış işte ben okumadım dediğim gibi. Sanki birden 5. Ay kontrolünde ilerde daha kötü olacak al bunu ver demiş anladımişe yarar umarım.
Bir ara benimki de öyle uyandı gece sürekli. Sonra düzeldi. Diş çıkarttı bizimki de. Dişten miydi, atak mıydı bilmiyorum artık. Şimdi de ek gıdadan dolayı sıkıntı yaşıyor. Her adımları ayrı mücadele cidden.
Bizim öyle saat başı uyanma 2 ya da 3 gün oldu sanırım. En sıkıntılı zamanlarıymış demek ki. Sonra da iki dişi birden patladı. Şimdi daha iyi. Yine eskisi gibi değil ama gelişme var.Aaaa saatbaşı uyanmaşar geçti mi ya? Bizimki de birini çıkardı yeni diğeri çıkacak şimdi. O da çıkınca düzelir mi dersin? Hastalanmayancocuk hesabı var instada kadın hemşire sanırım. Saatbaşı uyanan açtır diyor. Sütüne zeytinyağı kat ver diyor yatmadan sağrak sütünü. Bilemiyorum bizimki hala saatbaşı uyanıyor
Ben verdim sayilir az kaldı 6 kilo kadarArkadaşlar , doğum kilolarından kurtulmak için diyet yapmaya başlayan oldu mu ?