- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.301
Akmıyor süt ya çok ilginçBen mochiden çok memnunum sende niye olmadı acaba
Aaa benim de sadece mochiyle geliyordumochi de sütümü sağmadı sağolsın
Tek mochi mi takılı .diğer gögüste bir uyaran var mı makıne yanı .Akmıyor süt ya çok ilginç
Biz de dün kontrole gittik bizim doktorumuz da ek gıdaya başlatmadıBiz bugün kontrole gittik doktorumuz ek gıdaya başlatmadı. Sadece ağzına yoğurt ve elma sür tadını alsın dedi o kadar. Tadımlara bile başlamadık. Ben tadımlara başlamak istiyordum aslında. Sizlerin doktorları ek gıdaya başlattı mı?
Bizimki de aynısını söyledi. Sadece yoğurt ve meyveleri diline sürebilirsin dedi.3 gün kuralına uyarak ama dediBiz bugün kontrole gittik doktorumuz ek gıdaya başlatmadı. Sadece ağzına yoğurt ve elma sür tadını alsın dedi o kadar. Tadımlara bile başlamadık. Ben tadımlara başlamak istiyordum aslında. Sizlerin doktorları ek gıdaya başlattı mı?
Dün gece 4 kere kalktı son 1 haftadır hep mızmız huysuz .doktor atak dönemine bağladıGeceleri ağlayarak saat başı uyanan bebiş var mı? Bizim üç hafta böyle devam ettikten sonra ne güzel düzeldi demiatim. Bikac gündür yine başladı. Resmen saat başı ağlayarak uyanıyor. Alıp emziriyorum 5 dk sürüyor emmesi uyuyor yerine yatırıyorum. Sabaha kadar bu böyle devam ediyor. Gün içinde her şey normal, neşesi yerinde. Acaba doktora götürmek gerekir mi ki? Dis desem dış de gözükmüyor. Bilmiyorum çok yoruldum.
Bizim doktorumuz 5. Ay kontrolünde tadımlara başlayalım dedi ama biz tatilde olduğumuz için başlamadık 5,5 ayda başladık.Biz bugün kontrole gittik doktorumuz ek gıdaya başlatmadı. Sadece ağzına yoğurt ve elma sür tadını alsın dedi o kadar. Tadımlara bile başlamadık. Ben tadımlara başlamak istiyordum aslında. Sizlerin doktorları ek gıdaya başlattı mı?
Gün içinde de huysuz mu oeki?Dün gece 4 kere kalktı son 1 haftadır hep mızmız huysuz .doktor atak dönemine bağladı
Yok canım tek oTek mochi mi takılı .diğer gögüste bir uyaran var mı makıne yanı .
Biz bugün kontrole gittik doktorumuz ek gıdaya başlatmadı. Sadece ağzına yoğurt ve elma sür tadını alsın dedi o kadar. Tadımlara bile başlamadık. Ben tadımlara başlamak istiyordum aslında. Sizlerin doktorları ek gıdaya başlattı mı?
Evet sürekli mız mız huysuz ac mı diyorum yok altı temiz uykusu aldı hala mızırdıyorGün içinde de huysuz mu oeki?
Ben hiç tek denemedim diğer gögüs pompayla taktım hep mochiyiYok canım tek o
Tek sağmayabilir ben de tek denemedim. Bi tarafı emerken diğer tarafa takıyordum.Yok canım tek o
Onun da olacağını sanmıyorum hiç ya. Saldım artıkTek sağmayabilir ben de tek denemedim. Bi tarafı emerken diğer tarafa takıyordum.
Havucu sevdi bizimki, patates biraz yedi sevmedi tam. Zeytinyağı da koymama rağmen henüz kaka yapamadı arada ağlar gibi oluyor herhalde sıkıntı yaşıyo yavrum
Benim bilgim olsa zaten böyle bir mesaj yazmazdım değil mi..Aaaa geçildi mi benim haberim yok beni de ekleseniz