-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.281
Hmm peki teşekkür ederim 10 güne işe başlayacağım inşallah böyle sütüm gelirBurda detaylı gösterıyor iğne giren tarafı kesıyor um pompayı cıkarıp diğer uca takıyorum normalde elimizin tuttuğumuz yerınde göğüs ucunu yerleştiriyor ki kestıgımız yer acıtmasın dıye tersten takıyoruz
Sagım yapmadan önce elimle biraz ucunu uyarıyorum masaj yapıyorum sonra yavas yavas cekıyor um süper süt getırıyor
İnşallahHmm peki teşekkür ederim 10 güne işe başlayacağım inşallah böyle sütüm gelir
Benim ilk ay sadece şiş oldu sonra göğüsüm erken terbiye oldu yani. Hiç öyle ıslatan bir sütüm olmadı tişörtümüBen de ikisi arasında kalmıştım antilop ne mağazada ne de İnternet sitesinde vardı. Ben de joie aldım 1 ay falan oluyor mutfakta iş yaparken oturtuyorum ona ilk zamanlar yatar pozisyonda koyuyordum artık dik pozisyona getirdim kemerini bağlıyorum. Oturmak da hoşuna gidiyor önüne oyuncak koyuyorum bi süre oyalanıyor.
Benim de pompayls gelmiyor mochiyle geliyordu. Uzun zamandır onu da denemedim. Eskiden bekleyince göğsüm dolu dolu taş gibi olurdu artık olmuyor ama kızım doyuyor herhalde onda huzursuzluk yok. Öyle şiş olunca mochi bayağı süt çıkarıyordu şimdi o his de kaybolunca acaba mochi de mi çıkarmaz diye düşünmeye başladım
Evet, bir umut mışıl mışıl uyur diye almıştım, bir kez bile uyumadıCanım sende babybjörn vardı değil mi? Memnun musun? Sence bu aydan sonra almak mantıklı mı ?
Evet ben de öyle düşünüyorum, yani gün içinde otursun biraz oyalansin diye.bi yandan da hantal olmasın portatif olsun da istiyorum. Evimiz çok büyük değil. Ikeanin antilopu ben de baktım yoktu internet sitesindeBen de ikisi arasında kalmıştım antilop ne mağazada ne de İnternet sitesinde vardı. Ben de joie aldım 1 ay falan oluyor mutfakta iş yaparken oturtuyorum ona ilk zamanlar yatar pozisyonda koyuyordum artık dik pozisyona getirdim kemerini bağlıyorum. Oturmak da hoşuna gidiyor önüne oyuncak koyuyorum bi süre oyalanıyor.
Benim de pompayls gelmiyor mochiyle geliyordu. Uzun zamandır onu da denemedim. Eskiden bekleyince göğsüm dolu dolu taş gibi olurdu artık olmuyor ama kızım doyuyor herhalde onda huzursuzluk yok. Öyle şiş olunca mochi bayağı süt çıkarıyordu şimdi o his de kaybolunca acaba mochi de mi çıkarmaz diye düşünmeye başladım
Benim de öyle dolu dolu olmasına rağmen tişörtüm falan ıslanmazdı. Sağılmamasından da belli tuttuğunu bırakmıyor benim memeBenim ilk ay sadece şiş oldu sonra göğüsüm erken terbiye oldu yani. Hiç öyle ıslatan bir sütüm olmadı tişörtümüterbiyeli memeler bendekiler haha. Bakalım mochiden umutluyum inşallah sağar
Yatış kademesi yok evet ama ben arada koyuyorum üstüne oyalanıyor.Evet birçok anne onu tercih etmiş. Acaba rahat yiyebilir mi? Minderi de ayrı satılıyor sanırım ama yatış kademesi vs yok ya, ben şöyle üstüne koyayım ben mutfajtayken vs oyalansin da istiyorum. Bı yandan da çok hantal olmasın istiyorum. Joie ve ikea arasında kaldım
Ben ikea antilop aldım. Bence gayet yeterli bir ürün. Çok temiz 2/ el buldum. Minderiyle beraber 150 TL’ye aldım.Kızlar mama sandalyesi önerilerinize ihtiyacım var
Ben de hem ikea hem tripper var 1buçuk senedir dönüşümlü kullanıyorum ikisinden de memnunum. Fiyat daha uygun olsun dersin tripper gayet güzel, joker den almıştımKızlar mama sandalyesi önerilerinize ihtiyacım var
Ben kiwi aldımBu ikisi güzel gibi görünüyor
Ben de öyle düşünüyorum. Biz de 2 hafta önce gittik. Otelde çok fazla minik bebek vardı. Bebek arabasında uyuttuk daha çok, odada tıkılıp kalmayalım diye zaten normalde de uzun uyumaz gene kısa kısa uyudu ama şükür öyle çok huysuzluk yapmadı. Biz havuza sokmadık İlk gün denize çok güzel girdi ha dedik sevdi ama sonraki günler öyleyse olmadı önce ağladı ama alışınca durdu biraz. Tüm tuzlu suyu yaladı ağzını buruştura buruşturaKızlar burda tatil konusu geçmişti biz tatile çıktık uyumadığı için yorgunuz ama açık havayı, kalabalık ortamı seviyor.
Havuz çok soğuktu biraz ayaklarını sokabildik çok ürperdi.
Otelde ki en küçük bebek bizimki.
Bebeğim var diye kendimi kısıtlamak, durmuyor diye evde oturmak istemiyorum o yüzden şartları zorlayarak sosyal hayata devam etmeye çalışıyorum.
Ek gıdaya geçiyorlar ya artık, kışın öğlen sıcak saatlerde yoğurdunu veya meyve püresini vs yanınıza alırsınız parkta çocukları izleyerek yiyebilir bebişler.Ben de öyle düşünüyorum. Biz de 2 hafta önce gittik. Otelde çok fazla minik bebek vardı. Bebek arabasında uyuttuk daha çok, odada tıkılıp kalmayalım diye zaten normalde de uzun uyumaz gene kısa kısa uyudu ama şükür öyle çok huysuzluk yapmadı. Biz havuza sokmadık İlk gün denize çok güzel girdi ha dedik sevdi ama sonraki günler öyleyse olmadı önce ağladı ama alışınca durdu biraz. Tüm tuzlu suyu yaladı ağzını buruştura buruştura
Bu zamana kadar arkadaş ortamımızla hep açık havada buluştuk zaten sosyal anlamda eve tıkılı kaldığımızı düşünmüyorum ancak havalar artık soğudu bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum sanırım günlerimizi evde geçireceğimiz bir kış olacak maalesef
Ben mochiden çok memnunum sende niye olmadı acabamochi de sütümü sağmadı sağolsın