2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
11 gün var kızımla erken değilmi önermesinin nedeni nedir ben de çok beklemeyi düşünmüyorum.
Yemek istiyor ve tamamen mamayla besleniyoruz geçelim öyleyse demekki hazır dedi doktorumuz
damlalık var onla beş damla damlatıyorum zaten çok küçük mg lar damlaların büyüklüğü çok farketmez

Al benden de o kadar şuan. Benimki işte evde olsa oğlanı verip başka odaya geçerdim yeminle

Hiç sorma.ya koca gece vardiyasında gündüz uyuyor gece işte. Kaynana geldi memleketten ama kendine hayri yok. 5 dakika veriyorum durmuyor bu deyip geri veriyor. Şimdi fosur fosur uyuyor ben 1.5 saattir oğlan uyutmaya çalışıyorum. Yemeği de oğlanı mutfağa alıp yaptım bugün. Oturup bağıra bağıra ağlayasım var şuan.

Ben de bebekle sorun yaşadıkça eşime uyuz oluyorum. Eğer başka odadaysa mesaj yazıyorum sinir olup olup, öfkemin önüne geçemiyorum. Psikolojimi bozdu bebek büyütmek, hastalıklar.. biraz büyüsün kesinlikle psikoloğa gidicem. Sinirli bi anne olmak istemiyorum.

Yemek istiyor ve tamamen mamayla besleniyoruz geçelim öyleyse demekki hazır dedi doktorumuz

damlalık var onla beş damla damlatıyorum zaten çok küçük mg lar damlaların büyüklüğü çok farketmez
Bizimde emziği ilaçlari felan öğürüyor tatlida olsa, denediz mi ben de erken başlamaya düşünüyorum isterse.

Ay valla böyle okudukça bende annemden Allah razi olsun diyorum gece gündüz hep başinda ama yinede yetişemiyoruz bi yandan sağ emzir uyut diğer kızımla ilgilen okulu başladi. İki gündür bi huzursuz hep böyle olsa çok zorlanırdık.

Kızlar kilo alamayan bebekler için erken ek gıdaya başlatıyormuş ya doktorlar. Ek gıda çok az veriliyor ilk aylarda, o da kilo aldırıyor mu ? Yoksa bu durumda olunca daha mı fazla veriliyor ?
Ek gıdaya geçince hemen kilo alıyor ve en önemlisi gazı çok azalmıştı taki demir damlasına başlayana kadar şimdi de sürekli ıkınıyor

Ben de anyidepresan istiyorum diye bağırıyordum evde. Şu emzirme işi bitsin hemen ilaç alcam böyle devam edemez kendimi tanıyamaz oldum. Bazen işimi bile özlüyorum ya bu kadar yorulmuyordum sanki işte

Öldüm bittim 1 haftadır. Atak haftası tüm coşkusuyla geldi bize.

Ben de eşime çok sinir oldum anlatamam çok sorun oldu aramızda hıncım geçmiyor bir türlü görevdeydi onun rahatlığına alışmış iki çocukta ben düşünüyorum zorla onuda dikiyorum ama içinden gelmiyor gibi hissediyorum aramız bozuk. Bizim hormonlar beden her şey alt üst oluyor daha fedakar olabilirler psikolojik anlamda.

Ben de anyidepresan istiyorum diye bağırıyordum evde. Şu emzirme işi bitsin hemen ilaç alcam böyle devam edemez kendimi tanıyamaz oldum. Bazen işimi bile özlüyorum ya bu kadar yorulmuyordum sanki işte
Calismak hiç yormuyor bence. Bende çalıştığım anları özledim

Benim eşim akşam geliyor işten ama o gelene kadar ben huniyi takıyorum zaten bi de aşırı huysuz bu ara sürekli ııı ıııı ıııı beynimin içine işledi resmen çok seviyorum çok güzel ama çok zormuş yaa

Benimki çığlık atıp duruyor ya. Ilk önce yavaş başlıyor 30 sn içinde kucağına aldin aldın almadın o çığlık yükselerek artıyor. Bir çocuk uyumaya çalışırken bile konuşur mu ya. Benimki söylene söylene uyuyor resmen

Bebek evlilikleri yıpratıyor derlerdi hep şimdi anlıyorum bizim hiç birbirimize ayıracak vaktimiz kalmadı. Akşam eve geliyor yemek hazırla ye sonra kızı uyutmaya çalışmakla geçiyor. En son ikimiz de bayılıp kalıyoruz. Sabah da erkenden ikimizin de mesaisi başlıyor

Bu ara bütün bebekler ııh ııh modunda sanırım. En sevdiği şeyleri de yapsak sürekli ıııh

Ay hadi inşallah yaaaaa, şusn 2 saattir uyuyor rekor bu

Kesinlikle zarar veriyor ilişkiye. Ben bir de çok öfkeleniyorum ve hemen soğuyorum. Sonra sinirim geçince normale dönüyorum ama arada o tatsız konuşmalar yavaş yavaş birikme yapıyor. Geçen gün uyutmaya çalışırken yeter artık uyu diye sesimi yükselttim bebeğe , hemen gelmiş niye bağırıyorsun o daha küçücük diyor. Al o zaman sen uyut dedim gidip salonda ağladım öyle atabildim öfkemi. içerden de seslerini duydum anne sana şaka yaptı kızım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…