- 28 Ağustos 2020
- 8.448
- 37.231
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.181
Benimki çığlık çığlığa ağlıyor uyutmaya çalışırken. Sanki canını acıtıyoruz. Oyuncakla müzikle falan dikkatini dağıtıp öyle uyutuyorum şaka gibi. Hiç normal gelmiyor yaşadıklarımız. Atak falan bilmiyor eskiler, şaşıyorlar neden uyumuyor diye. Ben de tükendim artık günde 5-6 posta uyutmaya çalışmaktanBenimki çığlık atıp duruyor ya. Ilk önce yavaş başlıyor 30 sn içinde kucağına aldin aldın almadın o çığlık yükselerek artıyor. Bir çocuk uyumaya çalışırken bile konuşur mu ya. Benimki söylene söylene uyuyor resmen
Demir gaz yapiyor bencede dun gunduz sadece 30 dk uyudu gece 22 30 a kadar. Bugun vermedim asi da oldu diyeEk gıdaya geçince hemen kilo alıyor ve en önemlisi gazı çok azalmıştı taki demir damlasına başlayana kadar şimdi de sürekli ıkınıyor
Ay katlanamıyorum ama artık o ııh lara. Ben de yapıyorum bazen ıııı ıııı ııı ben de senin gibi yapıcam işte diyorum susuyor bana bakıyorBu ara bütün bebekler ııh ııh modunda sanırım. En sevdiği şeyleri de yapsak sürekli ıııh
Ben bazen artık son raaddeye gelip kızan bir ses yonuyla yeter artık kerem uyu diyorum bakıyor ciddi ciddi anlıyo ya sıpa kızdığımı. Sonra özür diliyorum gülüyorAy katlanamıyorum ama artık o ııh lara. Ben de yapıyorum bazen ıııı ıııı ııı ben de senin gibi yapıcam işte diyorum susuyor bana bakıyortemiz delirdim.
Gecen gece aynisini ben yasadim. Haftasonuydu ise gitmeyecekti. Aldı oğlanı elimden sen uyu dedi. Sonra o gece iki kere daha kalktı tabi bende emzirmeye kalkıyorum emzirip eşime veriyorum. Ama hemen uyuyamiyorum işte. Sabah seslendim az oyalasana bebeği diye geceden beri ben bakıyorum dedi. Ben gece gündüz hep bakıyorum nasıl sinir oldum kahvaltıda verip veristirdimKesinlikle zarar veriyor ilişkiye. Ben bir de çok öfkeleniyorum ve hemen soğuyorum. Sonra sinirim geçince normale dönüyorum ama arada o tatsız konuşmalar yavaş yavaş birikme yapıyor. Geçen gün uyutmaya çalışırken yeter artık uyu diye sesimi yükselttim bebeğe , hemen gelmiş niye bağırıyorsun o daha küçücük diyor. Al o zaman sen uyut dedim gidip salonda ağladım öyle atabildim öfkemi. içerden de seslerini duydum anne sana şaka yaptı kızım diyor
Çok tanıdık geldiKesinlikle zarar veriyor ilişkiye. Ben bir de çok öfkeleniyorum ve hemen soğuyorum. Sonra sinirim geçince normale dönüyorum ama arada o tatsız konuşmalar yavaş yavaş birikme yapıyor. Geçen gün uyutmaya çalışırken yeter artık uyu diye sesimi yükselttim bebeğe , hemen gelmiş niye bağırıyorsun o daha küçücük diyor. Al o zaman sen uyut dedim gidip salonda ağladım öyle atabildim öfkemi. içerden de seslerini duydum anne sana şaka yaptı kızım diyor
Ay biz daha demire de başlamadık allahım bir de o var dimiDemir gaz yapiyor bencede dun gunduz sadece 30 dk uyudu gece 22 30 a kadar. Bugun vermedim asi da oldu diye
Kaynanam biz beşiğe belerdik diyor bir sağa geçip emzirirdim bir sola geçip emzirirdim diyor. Akşama kadar beşikte kalırdı diyor. Şimdi oğlanı az versem durmuyor bu oluyor. Çocuk ses çıkarsa susmuyor bu oluyor. Öksurse niye öksürüyor diyor. Ayak parmaklarını kıvırıp basıyormuş açmıyormuş. Yüzü dışarıya dönecekmiş illa diğer türlü durmuyormuş. Cit sesine göz açıyormuş. Muş da muş bitmiyor şikayetleri yemin ediyorum cinnet geçiricemBenimki çığlık çığlığa ağlıyor uyutmaya çalışırken. Sanki canını acıtıyoruz. Oyuncakla müzikle falan dikkatini dağıtıp öyle uyutuyorum şaka gibi. Hiç normal gelmiyor yaşadıklarımız. Atak falan bilmiyor eskiler, şaşıyorlar neden uyumuyor diye. Ben de tükendim artık günde 5-6 posta uyutmaya çalışmaktan
Benimki başına da elletmiyor, eliyle itiyor elimi. Huysuuuzzzz.Benim oğlan parmağını emerek uyurdu bıraktı bu uyku gerilemesinde. Sallıyprun yatıyorum tekrar uyanıyor falan ama gayet dinç uyanıyor hani uyku mahmurluğu yok. Bugün yatırdım on dk sonra uyandı emzirdim başını okşadım okşadım bi baktım daldı hala uyuyor 10 dan beri. No nazar kızlar hahahaha
Bizimki de öyle hemen alt dudak büküluyor. Bugün kaynanama verdim iki dk çığlık çığlığa oğlan hemen elimi uzattım gel dercesine ellerini uzattı. 3 kere denedik bunu üçünde de yaptı. Şimdiden başkasından kaçmayı öğrendi oğlan. Isim var benim bu sipaylaBen bazen artık son raaddeye gelip kızan bir ses yonuyla yeter artık kerem uyu diyorum bakıyor ciddi ciddi anlıyo ya sıpa kızdığımı. Sonra özür diliyorum gülüyor
Ay biz daha demire de başlamadık allahım bir de o var dimiDemir eksikliği de uykusuzluk yapabiliyormuş. Belki bizim kıza iyi gelir. Bugün 5 kez kaka yaptı ishal oldu sanırım. Bozduk çocuğu
Aynı aynı işte. Gülüyor eşek sıpası. Oyun sanıyorBen bazen artık son raaddeye gelip kızan bir ses yonuyla yeter artık kerem uyu diyorum bakıyor ciddi ciddi anlıyo ya sıpa kızdığımı. Sonra özür diliyorum gülüyor
Sımsıkı kundak yapıyorlarmış bir de. Çocuk hareket edemiyormuş. Haftasonu gördüler de kızı kayınvalidemler, şaşırıyolar 4 aylık neler yapıyor kalkıp yürüyecek neredeyse diyeKaynanam biz beşiğe belerdik diyor bir sağa geçip emzirirdim bir sola geçip emzirirdim diyor. Akşama kadar beşikte kalırdı diyor. Şimdi oğlanı az versem durmuyor bu oluyor. Çocuk ses çıkarsa susmuyor bu oluyor. Öksurse niye öksürüyor diyor. Ayak parmaklarını kıvırıp basıyormuş açmıyormuş. Yüzü dışarıya dönecekmiş illa diğer türlü durmuyormuş. Cit sesine göz açıyormuş. Muş da muş bitmiyor şikayetleri yemin ediyorum cinnet geçiricem
Hiç sorma bugün kaynanam bu çabuk konusucak hiç susmuyor diyor.Aynı aynı işte. Gülüyor eşek sıpası. Oyun sanıyor
Sımsıkı kundan yapıyorlarmış bir de. Çocuk hareket edemiyormuş. Haftasonu gördüler de kızı kayınvalidemler, şaşırıyolar 4 aylık neler yapıyor kalkıp yürüyecek neredeyse diye6 aydan önce dönmezdi eskiden bebekler diyorlar. Biz fazla serbest yetiştirdik
Biz sağlam yetişmişiz onca şeye. Bizimkiler eminim tepemize cikacaklar. Biz mi yanlis yetiştiriyoruz yoksa eskiler mi yanlış yetiştirmiş bilmiyorum valla artık. Benim oğlanı bir kere yarim kundak yapayım dedim. Içimden elleri kurtarana kadar kavga etti resmen battaniyeyle. Benim oğlanı beşiğe belesem beşiği devirir bu veletAynı aynı işte. Gülüyor eşek sıpası. Oyun sanıyor
Sımsıkı kundan yapıyorlarmış bir de. Çocuk hareket edemiyormuş. Haftasonu gördüler de kızı kayınvalidemler, şaşırıyolar 4 aylık neler yapıyor kalkıp yürüyecek neredeyse diye6 aydan önce dönmezdi eskiden bebekler diyorlar. Biz fazla serbest yetiştirdik
Arada 10 gün var ama bizimdemi atak bilmiyorum çok huzursuz inşallah rahat edersiniz biraz geçer sizindeÖldüm bittim 1 haftadır. Atak haftası tüm coşkusuyla geldi bize.
Inşallah ataktan dolayı böyle olduğunu umuyorum yoksa ayvayı yedikArada 10 gün var ama bizimdemi atak bilmiyorum çok huzursuz inşallah rahat edersiniz biraz geçer sizinde
Aynni durumu bnde ysiyorum emzirme isi bir bitse hemen psikiyatriste gidicem..gun sayiyorum resmenBen de anyidepresan istiyorum diye bağırıyordum evde. Şu emzirme işi bitsin hemen ilaç alcam böyle devam edemez kendimi tanıyamaz oldum. Bazen işimi bile özlüyorum ya bu kadar yorulmuyordum sanki işte
Bnde nescafe cok canim cekti bugun ama icmedimBen içiyorum her gün Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?