- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.901
Sık teklif etmek ilerde daha şiddetli meme reddine sebep olabilir. Bi kaç gün bebeğe biraz izin ver tepkisini ölç, gerçekten acıktıgında emiyorsa zamanla böyle bi düzene geçmek istiyor demektir. 2 gün az beslense bir şey olmaz. Ki zaten aç kalmaz mutlaka emmek isteyecek.
Sağmaya da zaman ayırsam hiç dinlenemicemhem sağdığım sütü nasıl vereceğimi şaşırdım canım biberon almıyor kaşık eziyet şırıngayı beceremedi
Buzluktaki sütler duruyor daha
Benimki de 5-6 saat duruyor emmeden
Nasıl dayanıyor anlamıyorum
Bu kilo olayı da fazlasıyla canımı sıktı
İnşallah hepsi bir an önce düzene girerler
Ben hem maddi durumdan hem de alerji riski var oğlanda ya o yüzden yaptırmadım rotayı. Tam kayınpederin vefatına denk geldi aşılar. Kenardaki para cenazeye gitti. Hem evden bir maaş kesildi hem eşim yarı yarıya izinde olduğu için maaşı az yatmıştı. Şimdi sizi okuyunca belki de böylesi hayırlı olmuştur diyorum. Her şerde bir hayır var diyorlar ya. Sanırım böyle avutucam kendimi. Vicdanen yaptiramadigim için rahatsız hissediyorum kendimi.Bir an önce geçmesini umut ediyorum. böyle etkileri olacağını söyleseydi doktor yaptırmazdım aşıyı. sen tek doz mu yaptırdın? Benim 3 dozluk olan aşı 2si yapıldı 3. Yü yaptırmayacağım. Bunun bi üst seviyesini düşünmek istemiyorum.
Ben de bakayim madem ona. Mat böyle değişik silinen yüzeyli biseydi sanirim. Çocuğu hiç geniş bir zemine koymamisim ya bugüne kadar. Pismanlik duydumBizimki hep yerde. pike koymuştum yere baya geniş şekilde. Onun üzerinde yapıyoruz zaten çoğu şeyi ama pike arada kayıyordu, elleriyle kalkmaya çalışırken toplanıyordu vs. Dün gece unigo oyun matı aldım. Çiçek sepetinde indirime girmiş. Zaten uzun süre kullanacağı bir şey.
Valla ben iyi ki bugün bu dönme mevzusunu okumusum. Resmen yeni dank etti. Çocugu daha bı kez bile yere koymadım doğduğundan beriBol bol yerde zaman geçirin
Takip ettiğim pediatrik fizyoterapist “beyin yerde gelişir” diyor
Bebeğe hareket imkanı sağlamalısınız
Ben çift kişilik yün yorganı sermiştim kızım büyürken, sürekli yerdeydik
Bebek de var şimdi
Oyun matı almayı düşünüyorum
Yere batraniye ser koy bebeği yuvarlansin bende oyle yapıyorum birkaç gündur artık yan dönmeye başladıUnigo oyun matı 1500 lira diyor
Olsun canım seninki o dar alanda bile yan dönmeyi öğrenmiş, koyarsın yere iki günde öğrenirBen de bakayim madem ona. Mat böyle değişik silinen yüzeyli biseydi sanirim. Çocuğu hiç geniş bir zemine koymamisim ya bugüne kadar. Pismanlik duydum
Dolap uygulamasında yeni etiketli matlar var onlara bak istersenUnigo oyun matı 1500 lira diyor
Hava değişiminde daha huysuz oluyor bizimki memleketten geldik o hafta beni mahvetmişti.Hiçbişeyden memnun değil sürekli ağlıyor havadandır diye yaylaya geldik yine aynı çok yoruldum artık çok
Bebegin ilk dogdugundna berı her hafta Dr bebek agladıgı ıcın gaz damlasını degıstırdı kıyamam daha 1 aylık tı denedıgımız sey kalmamaıstı sonuc su an bebegim reflu oldu ve o kadar kotu durumdayız ki ne aglaması bitiyor ne huzursuzluğu kıyamam agzına su gelınc3 o cektıgı acıyı görseniz o yuzden bebeklere aslında hıc bir sey vermemek en Guzel ı gaz damlalarının ztn kanıtlanmıslıgıda yokOff çok zor kendimi çok kötü hissediyorum keşke en başından beri hiçbir şey vermeseydimkatılıyorum sana probiyotik damla mesela rahatsız ediyor benim kızı. Kuzum ya çok ağlamıştım onzaman kendi elimde canını acıttım diye.
Bende bugun ilk kez kizimdan 3 bucuk saatligine ayrilip dugune gidip geldim. Babami yabancilamis ve aglamis baya carsafta sallayarak uyutmuslar cok cok aglamis. Gittigimde uyuyodu icim gitti 120 cc sut sagmistim uykuli haliyle verdim biberonla mecburen bozulmasin diye icti bi guzel. Simdi eve gidiyoruz insallah beni emerbir daha birakamam galiba annem 10 dk katilarak agladi dedi
Aynen ben de kızımda hep öyle yaptımYere batraniye ser koy bebeği yuvarlansin bende oyle yapıyorum birkaç gündur artık yan dönmeye başladı
Biraz bakteri iyidir bağışıklıkları güçlenirOlsun canım seninki o dar alanda bile yan dönmeyi öğrenmiş, koyarsın yere iki günde öğrenir
Evet matlar çift taraflı, silinebiliyor. Unigo bakteri tutmuyor bir de kullanılan malzemesi güvenilir sürekli ağızları değdiği için ona dikkat etmek lazım. Unigo almasaydım infant hobby diye bir marka var ondan alacaktım, onlar katlanıyor.
Bizimki de artık uykusu yoksa ve acıkmışsa daha rahat emiyor uğraştırmıyor çok şükür düzelme var bayağaBugün kerem ilk kez meme reddi yapmadı 2 saatte bir emdi güzel emdi merak etmeyin kızlar sizinkilerde iyi olacakkk. Bizim 4.ay bitirmemize 4 gün kaldı
Aslında 3 buçuk saat çok uzun bi zaman da değil ama tabi seni aramış olabilir. Bi de annenler nasıl oyalacağını bilememiş olabilir. Biz artık nasıl tutarsak sakinleşir onu bile az çok biliyoruz ama başkası bizim kadar iyi bilemiyorBende bugun ilk kez kizimdan 3 bucuk saatligine ayrilip dugune gidip geldim. Babami yabancilamis ve aglamis baya carsafta sallayarak uyutmuslar cok cok aglamis. Gittigimde uyuyodu icim gitti 120 cc sut sagmistim uykuli haliyle verdim biberonla mecburen bozulmasin diye icti bi guzel. Simdi eve gidiyoruz insallah beni emerbir daha birakamam galiba annem 10 dk katilarak agladi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?