2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Önce sıcak uygulama,sağım veya emzirme. Sonra da buz kompresi. İşi buz cozuyordu bende

Ben hiçbir şey planlayamıyorum, kızı bırakacak kimse yok
Bizim de kimse yok biliyorsun canım
Biz her akşam 19-19.30 civarı çıkıyoruz.
Önce nazlışı parka götürüyoruz bir saat oynuyor.
Sonra ilçenin tek çay bahçesinde oturup çay içiyoruz, belediye bu sene canlı müzik de ayarlamış, her akşam müzik de dinlemiş oluyoruz iyi oluyor.
Ben evden çıkmadan emziriyorum, parka yürüyene kadar uyuyor ve genelde eve dönene kadar uyanmıyor. Uyanırsa da kucağımıza alıyoruz, çocukları izlemek çok hoşuna gidiyor, biraz etrafı izleyip yatırıyoruz tekrar uyuyor.

Dün 30 Ağustos programı vardı, hoparlöre çok yakın oturduğumuz halde uyanmadı, arada bi salladım arabayı öyle devam etti uyumaya

Ama İzmir sıcağında çocuk da huzursuz olur uyumayabilir sizde. Biz akşamları hırkayla çıkıyoruz

Mrb kizlar..bugun bebegimin vucudunda kizarikliklar var karninda sirtinda hafif yuzlerinde arada olurdu cilt kurulugundan ama bugun baya vardi bu durumu yasayan var mi acikcasi endiselendim biraz bide yarin aşısi var doktorada sorucam.
Bizde oldu, altıncı hastalık geçirdi.
Önce üç gün ateş oldu, sonra döküntü başladı. İlk boynunda, ensesinde, kulak arkalarında ve yüzünde oldu, ikinci gün vücuduna yayıldı
Sizin farklı da olabilir tabi, doktor daha doğru yorumlar görünce.
Bizim son gün böyleydi

Eklentiler

• F53554E3-15CF-4F4A-9067-681368488436.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 54
Bizde piyanolu oyun halısı var, ilk kızımda da kullanmıştım, bu da çok sevdi baya oyalanıyor ama dönmeye başladılar ya artık küçük gelir
Bizimki içinden çıkıp yuvarlanıyor, alıp tekrar içine koyuyorum

Mama almıyor mu canım? Mama ver üzme kendini. Geçer en kısa sürede inşallah.

Dışarı çıkınca bizimki de çok mutlu oluyor genelde. Akşamları serinledi biraz önceki sıcaklar yok şükür. Eşim işten yorgun geliyor her akşam çıkamıyoruz maalesef. Haftasonları çıkıyoruz biz de.

Canım üzme kendini. Elinden geleni yapıyorsun. Şu atak haftası bitene kadar da sabret bence. süt çıkmasa da uyarmaya da devam et, bebek emdiği anda gelir süt. Baktın yine olmuyor zorlamazsın, kendin de yıpranmazsın.. en azından mama alıyor senin bebiş. Ben mama da veremiyorum istemiyor hatta sağdığım sütü bile içmek istemiyor , emmediği zamanlarda hep aç. ama elimden geleni yapıyorum şu atak bittiğinde geçeceğine inandırdım kendimi, biraz rahatlatıyor. Bir de ten teması yaptın mı son zamanlarda? uyurken tamamen çıplak olacak şekilde beraber uyuyun, konuşun. Orada sakinleşsin. ben öyle yaptığımda uyanınca az da olsa emiyor. Danışman her gün yap mutlaka dedi. Sabır isteyen bir şey memeye döndürmek ama dönüyorlar mutlaka dedi.

O şekilde yapmadık hiç ten teması canım benimki hayatta benle uyumaz beşiği hariç biryerde uyutmaya kalkarsam kıyameti kopariyor ama masaj kucak oyun oynarken surekli dokunuyorum tamamen çıplak mi olmak lazım olmadı kucagima o şekilde alayım

Uyuduktan sonra alıp göğsüne yatırsan yine uyanır mı? Evet sadece bezi olacak, senin de üzerinde bir şey olmaması lazım. aslında onun göğsünün senin göğsüne temas etmesi gerekiyor ama yapabildiğin kadarıyla yap bir dene. Çok okudum ten teması ile memeye dönen bebek ya da duşta emzirmeyle dönen de çok.
Bu arada beşiğinde uyuması da çok güzel bir şey bence keşke benimki de beşikte uyusa.

Emziriyormusun?hani emiyorsa suttem alir dicektim..boll boll icirr ne guzell canim benimkinede veriyorum oyun yapiyor guluyo egleniyo 10 ml zor iciriyorum
Yok emmiyor. Anne sütü verirken su vermiyordum ama susuz kalmış o zaman. İlk zamanlar benim bebeğimde suyu ağzından çıkarıyodu şimdi alıştı kendi istiyor.

Ben normal bir oyun halısı aldım ama hiç sevmedi hemen sıkılıyor yatmak istemiyor. Piyanolu oyun halılarından almadığıma pişman oldum en azından ses dikkatini çekerdi.
Bende piyanolulara baktım onlarda çeşit çeşit kafam döndü secemedim bir türlü
Bizim oglan daha tam dönemiyor onun derdi yan dönüp parmagi bulup ağzına sokusturmak hele uykusu gelince cok cok parmak emiyor onca emzik aldım kabul etmedi parmak emzik yerine geçti bizde ana kucağında da yan dönemediği için pek huzurlu durmuyor hep mıkır mıkır belki dedim oyun halisinda zaman geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…