- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.561
Biliyor musun artık bizimki de ayakta sallanmıyor. Ayakta mis gibi uyuyan bebeği nasıl kucağa alıştırdık bilmiyorumBen bir iki yere fiyat sordum yine böyle bağ odaklı ağlatmadan vs diyen, çok yüksek fiyat verdiler. Eşim diyor ki ben sallarım
Yaaa çocuğu kanada bağlar giderdimKızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesefilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır
11 saat uçakta nasıl oyalarım diye düşünüyorum. geçen gün 1 saat arabayla yolculuk yaptık 5 dk durmadı6 ay kalacaksa bence gidebilirsin böyle bir fırsat eline geçmez. Daha sonra çok pişman olursun
Emzik biberon almıyor. bir de iniş ve kalkışlarda emmezse çok kulak ağrısı oluyormuş basınçtan. 7 aylık falan olacak. Diş çıkarma dönemi ne zaman oluyordu kiYaaa çocuğu kanada bağlar giderdimşaka tabi biz 8 saat araba yolculuğu yaptık pek hoş geçmedi. Sık sık mola verip sakinleştirmek durumunda kaldık. Uçakta nasıl olur bilemiyorum. Ama biraz daha büyük olacaklar tabi. Basınç çok rahatsız etmezse ve uyursa gider gibi ama emzik almıyordu dimi seninki
Tam da o zaman oluyorEmzik biberon almıyor. bir de iniş ve kalkışlarda emmezse çok kulak ağrısı oluyormuş basınçtan. 7 aylık falan olacak. Diş çıkarma dönemi ne zaman oluyordu ki
Bebekten bebege degisiyor kimi 5 aylik kimi 6 aylik kimiside emeklemeden direk yuruyor, benim kizce 5. ayda emekledi 10. ayda yurumustu. Yegenimin kizi 8. ayda direk yurudu belli olmuyor bu veletlere yani ☺İnşallah yaaaaa ne zaman emeklemeye başlıyorlar
Ben de grupta soracaktim tam sizin paylasiminiza denk geldim birlestirmis olayim sorumuKızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesefilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır
Anladımmmm ay emeklesin de önümüzdeki ay yorulsun artıkBebekten bebege degisiyor kimi 5 aylik kimi 6 aylik kimiside emeklemeden direk yuruyor, benim kizce 5. ayda emekledi 10. ayda yurumustu. Yegenimin kizi 8. ayda direk yurudu belli olmuyor bu veletlere yani ☺
Ben 1 ay once yaptim 19 saat hicbirsey olmuyor uyuyarak gecirdi tum yolculugu ilk kizimdada 2,5 aylikken yapmistim 5 saat ondada sorun yasamamistim.Kızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesefilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır
Ben hiç emeklememişim mesela.Bebekten bebege degisiyor kimi 5 aylik kimi 6 aylik kimiside emeklemeden direk yuruyor, benim kizce 5. ayda emekledi 10. ayda yurumustu. Yegenimin kizi 8. ayda direk yurudu belli olmuyor bu veletlere yani ☺
Inisler ve kalkislarda huzursuzlanmadi mi? Ekstra aldiginiz onlemler oldu mu?Ben 1 ay once yaptim 19 saat hicbirsey olmuyor uyuyarak gecirdi tum yolculugu ilk kizimdada 2,5 aylikken yapmistim 5 saat ondada sorun yasamamistim.
19 saat yolculuk yaptim 4 ucak degistirdim havaalaninda arabada uyudu ucakta zaten yatirmak icin bebege kucuk duvara sabitlenen besik verdiler ama biz biletleri alirken yerimizi on siradan ayirttik bebek oldugu icin onumuz bos ve genis olsun istedik disarida yorgun dustugunden uyuyorlar zaten hep telas etmeyin.Ben de grupta soracaktim tam sizin paylasiminiza denk geldim birlestirmis olayim sorumu
Biz de haftaya seyahate cikiyoruz ve esimin ulkesine de ugrayarak 2 haftada bir suru aktarmali ucus yapmis olacagiz. Size sormak istedigim bir sey var. Bebegim bebek arabasini hic sevmiyor. disariya slingle cikardik bugune kadar.
Daha once bebegiyle ucus yapan var mi acaba? Yaptiysaniz bebegi nasil tasidiniz? Ses gecirmeyen kulaklik aldim bebekler icin kullanilan, hem de kabin basinci icin.
Senin çocukların maşallahı var bence, genel olarak sorunsuzlar anladığım kadarıyla.Ben 1 ay once yaptim 19 saat hicbirsey olmuyor uyuyarak gecirdi tum yolculugu ilk kizimdada 2,5 aylikken yapmistim 5 saat ondada sorun yasamamistim.
Inis kalkisda emdi hep uyandirmak zor oldu ama bir sekilde emzirdim problem yasamadim.Inisler ve kalkislarda huzursuzlanmadi mi? Ekstra aldiginiz onlemler oldu mu?
Anasinin kizi dedirtmesin seninkide sonraBen hiç emeklememişim mesela.
Bizimki emekleyecek gibi, sürünmeye başladı yavaştan ama belli olmaz tabi.Anasinin kizi dedirtmesin seninkide sonra
Dilini isir ☺ ben bu kizcemde rahatim sukur daha oncede demistim burada ilk kizim uykuyu sevmiyor hicbir zamanda sevmeyecek sanirimSenin çocukların maşallahı var bence, genel olarak sorunsuzlar anladığım kadarıyla.
Tesekkur ederim cevap icin ama bizimki bebek arabasini bile reddediyor. Sadece slingle o kadar yol nasil yapilir bilmiyorum. O uyudugunda sirf duz bir yerde yatirmak icin yanimiza alacagiz arabasini.Inis kalkisda emdi hep uyandirmak zor oldu ama bir sekilde emzirdim problem yasamadim.
Kolumuzdan insinler birazda nasil isterlerse oyle hareket etsinler hareket kisitliligindan bize sariyorlar zaten.Bizimki emekleyecek gibi, sürünmeye başladı yavaştan ama belli olmaz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?