• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de sabah sabah ek gıda alışverişine başladım 🤣
DA745567-58CB-4B48-8692-7D03686BC5CC.jpeg

05E0B235-BDDA-4BCC-B59D-564F4383046E.jpeg

633BE688-B186-4D1A-ABF3-E1993EF49C83.jpeg

819BB632-11CB-43C0-862D-934C8C5234A0.jpeg

Uyku aralarınız ne kadar? Bizim 2 saatten önce uyumuyor hatta artık 3 saati bile buluyor
Bizim 2 saat genelde ilk 1.5 saat iyi oyun oynarken falan 1.5 saat sonunda huzursuzlanmaya başlıyor genelde. Bazen de 2.5 3 saat arasını buluyor gün içinde ama geneli 2 saat

Uyuduktan sonra alıp göğsüne yatırsan yine uyanır mı? Evet sadece bezi olacak, senin de üzerinde bir şey olmaması lazım. aslında onun göğsünün senin göğsüne temas etmesi gerekiyor ama yapabildiğin kadarıyla yap bir dene. Çok okudum ten teması ile memeye dönen bebek ya da duşta emzirmeyle dönen de çok.
Bu arada beşiğinde uyuması da çok güzel bir şey bence 😄keşke benimki de beşikte uyusa. 💭

Biz artik Badisi kuvetinde yikamiyoruz, ben dusa giriyorum dusumu aliyorum o sirada esim cocugun ustunu cikartip getiriyor oyle dus aliyoruz. Gecen gun uykudan uyanmis ben dustayken getiriyim mi dedi esim, getir dedim. Dus basliginin altinda dus alirken emmek istedi 😁 denememistim hic dusta emzirmeyi cok kisa 15 sn filan tuttum sonra dusumuzu aldik oyle emzirdim. Gercekten dusta emzirmek ise yarayabilir😍

Biz artik Badisi kuvetinde yikamiyoruz, ben dusa giriyorum dusumu aliyorum o sirada esim cocugun ustunu cikartip getiriyor oyle dus aliyoruz. Gecen gun uykudan uyanmis ben dustayken getiriyim mi dedi esim, getir dedim. Dus basliginin altinda dus alirken emmek istedi 😁 denememistim hic dusta emzirmeyi cok kisa 15 sn filan tuttum sonra dusumuzu aldik oyle emzirdim. Gercekten dusta emzirmek ise yarayabilir😍
Duştan sonra eskisi gibi normal emdi mi peki ? Gerçekten etkisi oluyormuş, ben de öyle deniyim bir tek onu denemedim 😍

Belki sütün tadı değişmiştir. Sagarak mi veriyordun
Yok hayır emiyordu sagarak sütum çıkmıyor ki 🥺 3. Ay kontrolüne gittiğimizde doktor bu aylarda olabilir demişti pamukcukta vardı acaba ağzı pamukcuktan çok mu acıdı o yüzden mi öyle yapıyor meme ile bağlantılı mi sanıyor acaba

Uyuduktan sonra alıp göğsüne yatırsan yine uyanır mı? Evet sadece bezi olacak, senin de üzerinde bir şey olmaması lazım. aslında onun göğsünün senin göğsüne temas etmesi gerekiyor ama yapabildiğin kadarıyla yap bir dene. Çok okudum ten teması ile memeye dönen bebek ya da duşta emzirmeyle dönen de çok.
Bu arada beşiğinde uyuması da çok güzel bir şey bence 😄keşke benimki de beşikte uyusa. 💭
Beşikte uyumasi iyi mi kötü mü inan emindegilim bir ara ayakta sallamaya alıştırmaya çalıştım 🤣 çünkü beşiği gittiğim heryere goturemem ilerde çok zor olacak benim icin umarım bu huyundan vazgecer eskiden ne güzel emerken memede uyurdu. Uykusundan almayı denemedim hiç ten teması için bu gece denicem 👍

Geçen haftalarda ebebekte oioi yüzde elli indirime girmişti, birsürü şeyi sepete atıp almayı unutmuşum. 🥲 Şimdi de tekrar öyle bi indirim bekliyorum ama zor. Sen Hepsiburada’dan mı aldın ?
Evet ordan aldım. E bebekte nasıldı fiyatlar? Hiç bakmadım daha önce.

Kızlar mama sandalyesi ben iki çeşit kullanmıştım. Markaları aklımda değil ama bir tanesi şu her pozisyonu alan yükseltilip alçalabilen yarar pozisyon vs alan modellerdendi. O model ilk ek gıdaya geçtiğimizde işimize yaramıştı çünkü yarı yatar pozisyonda kullanabiliyorduk. Ama çok yer kaplıyordu. Diğeri ise katlanan ama çok özelliği olmayan bir modeldi. O da her yere taşınıyordu daha pratikti ama daha sağlam oturmaya başlayınca kullanması kolay olmuştu.ben henüz çıkarmadım ne almedeler bilmiyorum ama eğer bozulmadıysa ikisini kullanacağım bozuldu ise hantal birşey almak istemiyorum işlevi az ama kolay taşınan bir model istiyorum artık

Çok hoşuma gitti yazı kızlar

Duştan sonra eskisi gibi normal emdi mi peki ? Gerçekten etkisi oluyormuş, ben de öyle deniyim bir tek onu denemedim 😍

Yeni uyandigi icin ve belkide cok aciktigi icin oturarak emdi dustan cikinca ziplamadan ama normalde de yeni uyaninca biraz oyle emebiliyor 😍 dusta emzirmeyi dene bencede ama baya emmek istedi cunku🥰

Okumuştum daha önce. Böyle bakınca güzel tabi ama yine de uyumaları gerek🤣

Her paylaşımı başka bi açıdan baktırıp biraz rahatlatıyor kesinlikle.

Bağ odaklı uyku eğitimi verecekmiş sanırım. Açıklama kısmında öyle yazmış.
Ben bir iki yere fiyat sordum yine böyle bağ odaklı ağlatmadan vs diyen, çok yüksek fiyat verdiler. Eşim diyor ki ben sallarım 🤣

Kızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesef😞 ilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır 😬

Kızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesef😞 ilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır 😬
6 ay kalacaksa bence gidebilirsin böyle bir fırsat eline geçmez. Daha sonra çok pişman olursun 🤭

Back