- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.501
Kızı 8 de uyuttuk, anneannesine bıraktık. konsere gidiyoruz. benim sıçramam da bu oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de banyo yaparken ben su dökerken ağzını açıyor, yüzüne gelenleri yalıyor, eliyle suyu yakalamaya çalışıyorKızlar benim oğlum inanılmaz susuyor biberona yapışıyor su için ağlıyor.
Keşke doğduğundan itibaren verseydim dudakları kupkuruydu susuzluktanmış meğer.
Yaaa çok imrendimKızı 8 de uyuttuk, anneannesine bıraktık. konsere gidiyoruz. benim sıçramam da bu oldu![]()
Havalar çok sıcak biraz su versen mi o zamanBizimki de banyo yaparken ben su dökerken ağzını açıyor, yüzüne gelenleri yalıyor, eliyle suyu yakalamaya çalışıyor
Uyanmayacağını bilsem ben neler neler planlıyorumKızı 8 de uyuttuk, anneannesine bıraktık. konsere gidiyoruz. benim sıçramam da bu oldu![]()
Susadığı için yaptığını düşünmüyorum ya, oyun halısını da kemirmeye çalışıyor çünküHavalar çok sıcak biraz su versen mi o zaman![]()
Ben hiçbir şey planlayamıyorum, kızı bırakacak kimse yokUyanmayacağını bilsem ben neler neler planlıyorumama uyanma ihtimali yüzde 80
![]()
Bende memnundum 2,5 yaşına kadar aktif şekilde kullandık kızım biraz büyüdüğünde kahvaltıda harnup pekmezi yemeyi severdi ekmek banıp tabi karnı doyunca iş pisletmeye dönerdi ekmeği pekmeze banıp banıp mama sandalyesinin tepsisine anne resim yapıyorum diye şaheserlerini döktürürdü banyoda yikanmasa yapış yapış o pekmez bulasigini zor çıkarırdim sanırım ,dediğiniz gibi herşeyde artık ciddi fiyat artışı var ve eksikleri hiç bitmiyor kızım bu hafta birinci sınıfa başlayacak sadece çanta kalem kutusu ve beslenme çantası aldım 300 küsür lira tuttu onlarda indirim takip edip site site kıyaslama yaparak okul müdürü yeni atanmış toplantı yapılıp okul kıyafetine diğer ihtiyaçlara sonra karar verilecek yani büyüsede masraflar onlarla birlikte büyüyor Allah hepimize kolaylık versinBenim gorumcem de onu kullaniyor memnunmus bende onu alicam ya daha cit ve oyun halisi da almamiz lazim. Bir de oioinin tabagi mama onlugu meyve emzigi filan almamiz lazim sanirim. Her ay bir sey cikiyor![]()
Hantallll kocaman yaBunu ben de merak ediyorum yorumlara bakmak lazımjoie için de hantal yazmışlar
![]()
Kaç saat sonra uyanıyor ki? Mesela biz 8 buçuk gibi bırakıp çıktık 11 de geldik. Şimdi emzirmek için ben kaldırdım. İlk uykuları daha uzun oluyor genelde. Sonra iki saatte bir kalkıyor.Uyanmayacağını bilsem ben neler neler planlıyorumama uyanma ihtimali yüzde 80
![]()
Benim de bırakacak kimsem yok markete gitmek bile bazen büyük değişiklik oluyorBen hiçbir şey planlayamıyorum, kızı bırakacak kimse yok![]()
Emziriyormusun?hani emiyorsa suttem alir dicektim..boll boll icirr ne guzell canim benimkinede veriyorum oyun yapiyor guluyo egleniyo 10 ml zor iciriyorumKızlar benim oğlum inanılmaz susuyor biberona yapışıyor su için ağlıyor.
Keşke doğduğundan itibaren verseydim dudakları kupkuruydu susuzluktanmış meğer.
Ben normal bir oyun halısı aldım ama hiç sevmedi hemen sıkılıyor yatmak istemiyor. Piyanolu oyun halılarından almadığıma pişman oldum en azından ses dikkatini çekerdi.Bende oyun halisi için öneri istiyorum hanımlar kızım tiny love ana kucağında vakit geçirirdi oyuncaklarını müziğini severdi oğlan sürekli yan dönmek istiyor ana kucağında da bu pek mümkün olmuyor o yüzden oyun halisi almayı düşünüyorum ama fiyatlarda çeşitlerde farklı farklı kullanıp memnun olanlar yazabilirmi lütfen
Mesela 9 gibi uyutuyorum 9.30 da uyanıyor zaten, daha sonra 2 saat uyumuyor. O yarım saatlik uyku ona yetiyor anlayamadım ben de ama alışkanlık haline getirdiKaç saat sonra uyanıyor ki? Mesela biz 8 buçuk gibi bırakıp çıktık 11 de geldik. Şimdi emzirmek için ben kaldırdım. İlk uykuları daha uzun oluyor genelde. Sonra iki saatte bir kalkıyor.
Bende memnundum 2,5 yaşına kadar aktif şekilde kullandık kızım biraz büyüdüğünde kahvaltıda harnup pekmezi yemeyi severdi ekmek banıp tabi karnı doyunca iş pisletmeye dönerdi ekmeği pekmeze banıp banıp mama sandalyesinin tepsisine anne resim yapıyorum diye şaheserlerini döktürürdü banyoda yikanmasa yapış yapış o pekmez bulasigini zor çıkarırdim sanırım ,dediğiniz gibi herşeyde artık ciddi fiyat artışı var ve eksikleri hiç bitmiyor kızım bu hafta birinci sınıfa başlayacak sadece çanta kalem kutusu ve beslenme çantası aldım 300 küsür lira tuttu onlarda indirim takip edip site site kıyaslama yaparak okul müdürü yeni atanmış toplantı yapılıp okul kıyafetine diğer ihtiyaçlara sonra karar verilecek yani büyüsede masraflar onlarla birlikte büyüyor Allah hepimize kolaylık versin