- 28 Ağustos 2020
- 8.476
- 37.469
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.541
Bizim 2 saat genelde ilk 1.5 saat iyi oyun oynarken falan 1.5 saat sonunda huzursuzlanmaya başlıyor genelde. Bazen de 2.5 3 saat arasını buluyor gün içinde ama geneli 2 saatUyku aralarınız ne kadar? Bizim 2 saatten önce uyumuyor hatta artık 3 saati bile buluyor
Uyuduktan sonra alıp göğsüne yatırsan yine uyanır mı? Evet sadece bezi olacak, senin de üzerinde bir şey olmaması lazım. aslında onun göğsünün senin göğsüne temas etmesi gerekiyor ama yapabildiğin kadarıyla yap bir dene. Çok okudum ten teması ile memeye dönen bebek ya da duşta emzirmeyle dönen de çok.
Bu arada beşiğinde uyuması da çok güzel bir şey bencekeşke benimki de beşikte uyusa.
Duştan sonra eskisi gibi normal emdi mi peki ? Gerçekten etkisi oluyormuş, ben de öyle deniyim bir tek onu denemedimBiz artik Badisi kuvetinde yikamiyoruz, ben dusa giriyorum dusumu aliyorum o sirada esim cocugun ustunu cikartip getiriyor oyle dus aliyoruz. Gecen gun uykudan uyanmis ben dustayken getiriyim mi dedi esim, getir dedim. Dus basliginin altinda dus alirken emmek istedidenememistim hic dusta emzirmeyi cok kisa 15 sn filan tuttum sonra dusumuzu aldik oyle emzirdim. Gercekten dusta emzirmek ise yarayabilir
Geçen haftalarda ebebekte oioi yüzde elli indirime girmişti, birsürü şeyi sepete atıp almayı unutmuşum.Ben de sabah sabah ek gıda alışverişine başladım
Eki Görüntüle 2908740
Eki Görüntüle 2908741
Eki Görüntüle 2908742
Eki Görüntüle 2908743
Yok hayır emiyordu sagarak sütum çıkmıyor kiBelki sütün tadı değişmiştir. Sagarak mi veriyordun
Beşikte uyumasi iyi mi kötü mü inan emindegilim bir ara ayakta sallamaya alıştırmaya çalıştımUyuduktan sonra alıp göğsüne yatırsan yine uyanır mı? Evet sadece bezi olacak, senin de üzerinde bir şey olmaması lazım. aslında onun göğsünün senin göğsüne temas etmesi gerekiyor ama yapabildiğin kadarıyla yap bir dene. Çok okudum ten teması ile memeye dönen bebek ya da duşta emzirmeyle dönen de çok.
Bu arada beşiğinde uyuması da çok güzel bir şey bencekeşke benimki de beşikte uyusa.
Evet ordan aldım. E bebekte nasıldı fiyatlar? Hiç bakmadım daha önce.Geçen haftalarda ebebekte oioi yüzde elli indirime girmişti, birsürü şeyi sepete atıp almayı unutmuşum.Şimdi de tekrar öyle bi indirim bekliyorum ama zor. Sen Hepsiburada’dan mı aldın ?
Hayırlı olsunBen de sabah sabah ek gıda alışverişine başladım
Eki Görüntüle 2908740
Eki Görüntüle 2908741
Eki Görüntüle 2908742
Eki Görüntüle 2908743
Duştan sonra eskisi gibi normal emdi mi peki ? Gerçekten etkisi oluyormuş, ben de öyle deniyim bir tek onu denemedim
Ben ikeaya fittim ama eşimden veto yediHayırlı olsunmama sandalyesine karar verebildin mi?
Okumuştum daha önce. Böyle bakınca güzel tabi ama yine de uyumaları gerekÇok hoşuma gitti yazı kızlarÖzlem Ilgaz on Instagram: "Bu yazıyı yıllar önce (uzun zamandır tanıyanlar/takip edenler bilir) uyku konusunda çok fazla zorlanan ilk oğlumla deneyimlediklerimiz yazdırmıştı bana. Onun gözünden bakabilmek, onu anlamak için, kendim de fazlasıyla uyku
18K likes, 246 comments - attachmentparentingturkiye on August 30, 2021: "Bu yazıyı yıllar önce (uzun zamandır tanıyanlar/takip edenler bilir) uyku konusunda çok fazla zorlanan ilk oğlumla deneyimlediklerimiz yazdırmıştı bana. Onun gözünden bakabilmek, onu anlamak için, kendim de fazlasıyla...www.instagram.com
Bağ odaklı uyku eğitimi verecekmiş sanırım. Açıklama kısmında öyle yazmış.Okumuştum daha önce. Böyle bakınca güzel tabi ama yine de uyumaları gerek
Her paylaşımı başka bi açıdan baktırıp biraz rahatlatıyor kesinlikle.Çok hoşuma gitti yazı kızlarÖzlem Ilgaz on Instagram: "Bu yazıyı yıllar önce (uzun zamandır tanıyanlar/takip edenler bilir) uyku konusunda çok fazla zorlanan ilk oğlumla deneyimlediklerimiz yazdırmıştı bana. Onun gözünden bakabilmek, onu anlamak için, kendim de fazlasıyla uyku
18K likes, 246 comments - attachmentparentingturkiye on August 30, 2021: "Bu yazıyı yıllar önce (uzun zamandır tanıyanlar/takip edenler bilir) uyku konusunda çok fazla zorlanan ilk oğlumla deneyimlediklerimiz yazdırmıştı bana. Onun gözünden bakabilmek, onu anlamak için, kendim de fazlasıyla...www.instagram.com
Ben bir iki yere fiyat sordum yine böyle bağ odaklı ağlatmadan vs diyen, çok yüksek fiyat verdiler. Eşim diyor ki ben sallarımBağ odaklı uyku eğitimi verecekmiş sanırım. Açıklama kısmında öyle yazmış.
Henüz karar veremedim. Diğerlerinin hantal olması beni de korkutuyorBen ikeaya fittim ama eşimden veto yediadam akıllı bir şey alalım diyor. Ben de hantal bir şey istemiyorum. Bakıyorum hala. Sen?
6 ay kalacaksa bence gidebilirsin böyle bir fırsat eline geçmez. Daha sonra çok pişman olursunKızlar bebekle uzun uçak yolculuğu en erken ne zaman fazla zorlanmadan yapılabilir? Eşim 2 ay sonra California’ya gidip 6 ay orda kalacak malesefilk gittiğinde değil ama biraz düzeni kurup 1 ay sonrasında siz de gelirsiniz diyor ama ben bebekle markete bile gideceğim zaman 40 kez düşünüyorum 11 saat yolculuğu nasıl yaparım şimdiden telaş sardı. Biraz araştırdım bazı yerlerde 1 yaşından önce uçak yolculuğu panik atağa sebep oluyor diyenler var. Gitmesem de acayip içimde kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?