- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.421
Ya kitapta 12 den sonra 19.atak haftası gosteriyor bu bir ay nerden cikti anlamadım . Bir ay atak mi olurBende o haftadayım.Atak ayı demek daha doğru.Vallahi havalarda sıcak cinnet geçiresim geliyor 2 çocukla.

Bizimkinin de çoğu gün tıkanıyor, özellikle uykudan uyandığında. Ben Chicconun serum fizyolojigini almıştım, ondan sıkıyorum ama o da genzine kaciyo agliyo. O buhar makinasına güvenemiyorum ben ya. Hasta ederiz çocuğu bı de.Ya biz nemli bi memlekette yaşıyoruz zaten diye almadım ben de açıkçası. Ama sanki sürekli tıkanıyor burnu, serumla açamıyorum delircem.
Haklisin cok dogru dusunmussun ben 2 3 gunde bir tartiyorum kendime engel olamiyorum![]()
Kesinlikle tartma. İnsanın motivasyonu düşüyor hiç gerek yok. Nasılsa aylık kontrolü olacak. İyi kötü sonucu gorucez o zaman.
sütün az olmasıyla ilgili değil bence genel olarak bebekler memeden uzaklaştı ama normale dönecek. Kesinlikle katılıyorum, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar zorlanmamıştım. Umarım en kısa zamanda geçer. Biz de annelikten keyif aldığımız günlere geliriz.![]()
Memeden uzaklaştı uykudan uzaklaştı. Bugün sanıyorum ki saatlerce kucağımda gezdirdim. Artık belimin ağrısından bahsetmiyorum bile..araba aldık evin içinde gezdirmek için ayrıca, hem de uyutmak için. Arabaya koyunca ağlamaya başlıyor. Sadece kucakta susuyor..ve kucakta otururak değil ama, evin içinde dolasacaksin. Basım döndü takatım kalmadı..anneme biraz da sen al dedim 5 dk gezdirdi baktım arabaya koyuyor yine.
Ya hayalim ne biliyor musun, şöyle bir kafede rahatca oturup mis gibi latte içerken çocuğumun yanimda mutlu mutlu limonata içip kurabiye yemesi