- 23 Mayıs 2020
- 8.083
- 18.191
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #50.621
Alt dişlerinde sol tarafta şişlik var bizde de 4-5gundur aşırı huysuzdu ama bugün sakin.saglikocsgina götürdük doktor 6. Ayda çıkar diyor başka birşey demiyor dedim 3. Ay kontrolünde doktor diş oluşumu başlamış dişleri erken çıkacak demişti dedim evet orda bir beyazlık var olabilir dedi peki dedim ne kadar sürede çıkar dış hep böyle huysuz mu olacak dedim 6. Yada 7. Ay çıkar dedi tamam iyi günler dedim çıktım yani cidden 2.5 aydaha böyle huysuz mu olacak bu çocuk ben anladım bu işten bakıyorum beyazlık var elliyorum orası tümsek kaç gündür çok huysuzdu kesin dış dedim ama bugünde çok sakin hicbirsey anladım ben bu işten. Diş ağrısından huysuzlaniyor o yüzden jel falan süreyim diyemiyorum emin olamadigim içincanım ben de yazmıştım. Benimkinde beyazlık oldu diye dişmiş. Şiş oluyo önce. Huysuz mu bebeğin?
Yaa süper ya. 1 yaşına gelsin istiyorum çünkü. Uykusuzum valla gece saat başı kalktı böyle bişey yokHayır canım doğum izni annenin talebi halinde verilir mutlaka. Çalışma süresi şartı yoktur. Aday memur olman fark etmez. Doğumdan sonra 24 ay içinde istediğin zaman alabiliyorsun ücretsiz izni diye biliyorum.
Yeşil elma yağıydi galiba çok iyi geliyormuş diye okumuştum ayaklarina suruluyormus bir araştır istersen canımKızlar bebeklerinizin gece uykusu nasıl?
Yani biz hala gazlıyız ne denediysek kar etmiyor herşeyi kestim.sadece kimyon çayı veriyorum.
Gazı olmadığı nadir günlerde gayet güzel uyuyor.
Umarım sizlerde herşey yolundadır
Sağlık ocağındaki hemşire kulak pamuguna Bepanthol sürüp iç kısmı hafif uyarmamizi söylemişti yaptık yapmıştı kakasını
Zaten ikiye bölüp vermen lazımdı çok büyük o fitil eczacının söylemesi lazımdı Allah'tan sen cozmuzsun işiCanim bugunde yapmayinca fitil aldik eczaneden doktor tam fitili elinle hafif isit uygula dedi ama denedim mumkunati yok girmiyordu bir de cocuk ikindimca fitili geri cikariyordu. Diklemesine kestim fitili elimle azicik ovusturup yaptim 3 kez cok fena yapti rahatladi cocuk sonunda
Göz atıyor onu canım temizliyor kendini. Çıkmıştır belki fark etmemissindir omzunda falankan de dusmustur belkiKocaman saç kılı ya nasıl kayboluyorsa gözünde bulamıyorum.
Zaten ikiye bölüp vermen lazımdı çok büyük o fitil eczacının söylemesi lazımdı Allah'tan sen cozmuzsun işi
Yok. Kucağımda uyutmaya çalışıyorum şuan. Hem çok uykusu var hem gündüz uyumamak için direniyor.Kızlar uyku işini çözen var mı aranızda? Ben çok yoruldum artık kucakta sallamaktan.
Bizde hala kucakta sallamaya devam bazen babası evdeyse ve çok huysuzsa elde sallıyoruzKızlar uyku işini çözen var mı aranızda? Ben çok yoruldum artık kucakta sallamaktan.
Kızlar uyku işini çözen var mı aranızda? Ben çok yoruldum artık kucakta sallamaktan.
Yeni yeni bizde de başladı. Sadece biz varsak dış ortamda sorun yok ama yabancı insanlar olsun etrafında ağlamaktan kendinden geçiyor hiç kimsenin ona yaklaşmasını bırak kimseyi görmek dahi istemiyor. El kadar bebe nasıl yabancılık çekiyor anlamıyorumKızlar bebeğiniz dış ortama nasıl tepki veriyor benim kızım evimizden başka yerde kıyameti koparıyor dışarda sadece arabasında susuyor yabancı insanlar yaklaşınca kıyameti koparıyorbu huyu büyüdükçe değişir mi hicbiryere gidemiyoruz
Aynen o şekilde eve gelen biri ona bakıp uzaktan bile seslense ağlıyorYeni yeni bizde de başladı. Sadece biz varsak dış ortamda sorun yok ama yabancı insanlar olsun etrafında ağlamaktan kendinden geçiyor hiç kimsenin ona yaklaşmasını bırak kimseyi görmek dahi istemiyor. El kadar bebe nasıl yabancılık çekiyor anlamıyorum
canım şimdi o beyazlık daha diş değilmiş tam bana söylenen o bilmiyorum ben de. Orayı aşındıracak patlayacak diş olacak dedi ebe. Bu şekilde olup dişin ortalama ne zamana çıkacağını sordum. Belli olmaz o dedi 2-3 haftada da çıkaran bebek var 2-3 ayda da. Hatta ordan beklerken bi bakmışsın ön alt dişlerden bile sonra çıkmış dedi bana. Bilmiyorum ben deAlt dişlerinde sol tarafta şişlik var bizde de 4-5gundur aşırı huysuzdu ama bugün sakin.saglikocsgina götürdük doktor 6. Ayda çıkar diyor başka birşey demiyor dedim 3. Ay kontrolünde doktor diş oluşumu başlamış dişleri erken çıkacak demişti dedim evet orda bir beyazlık var olabilir dedi peki dedim ne kadar sürede çıkar dış hep böyle huysuz mu olacak dedim 6. Yada 7. Ay çıkar dedi tamam iyi günler dedim çıktım yani cidden 2.5 aydaha böyle huysuz mu olacak bu çocuk ben anladım bu işten bakıyorum beyazlık var elliyorum orası tümsek kaç gündür çok huysuzdu kesin dış dedim ama bugünde çok sakin hicbirsey anladım ben bu işten. Diş ağrısından huysuzlaniyor o yüzden jel falan süreyim diyemiyorum emin olamadigim için
Sadece başını değil omzundan itibaren koyun boynu iki büklüm kalmasın. Ben de ayağımda salladığım zamanlarda yastıktan indirmiyorum o şekilde uyuyor.Kızlar bebeğim benimle yatıyor kafasını yastığa koymaya çalışıyor o yüzden yastıkta yatırıyorum illa yüzüstü yatmak istiyor yoksa uykuya dalamıyor. Bende bugün bambu yastık aldım bebeklere yastık kullanmayın diyolar ama kullanıcam.
Bizimki arabasında dahi durmuyor hatta normal aracılı seyahatte cogu bebek uyur bızımkı agkamktan helak oluyor en son ne zaman dısarı cıtım hatırlmıyrm bile dun denedik kucakta cıkarayım dıe max 10 dkKızlar bebeğiniz dış ortama nasıl tepki veriyor benim kızım evimizden başka yerde kıyameti koparıyor dışarda sadece arabasında susuyor yabancı insanlar yaklaşınca kıyameti koparıyorbu huyu büyüdükçe değişir mi hicbiryere gidemiyoruz
Başı bükülüyor zaten öyle yatamıyor omzunuda koyuyorum.Sadece başını değil omzundan itibaren koyun boynu iki büklüm kalmasın. Ben de ayağımda salladığım zamanlarda yastıktan indirmiyorum o şekilde uyuyor.
Offfcanım şimdi o beyazlık daha diş değilmiş tam bana söylenen o bilmiyorum ben de. Orayı aşındıracak patlayacak diş olacak dedi ebe. Bu şekilde olup dişin ortalama ne zamana çıkacağını sordum. Belli olmaz o dedi 2-3 haftada da çıkaran bebek var 2-3 ayda da. Hatta ordan beklerken bi bakmışsın ön alt dişlerden bile sonra çıkmış dedi bana. Bilmiyorum ben de
Emziği bıraktırmaya çalışırken emerek uyutuyordum. Uyusa bile yarım saat geçmeden uyanıyordu. Emziğin yokluğunu farkediyordu. 1 hafta sonunda yenik düştüm emziği verdim. Emerek uyutmak da ayrı bi zor o şekilde alışmasın emzikle uyusun dedim. Bu 1 haftada sallamayınca bir gün emziği verdim kucakta gözleri kapatmaya başladı. Tesadüf farkettim o şekilde uyudu. O günden beri öyle uyuyor. Ama akşam uykusuna o şekilde geçemiyor. Onu çözmeye çalışıyorum kaç gündür. Kucakta gezerek uyuttum dün. Yeterki emziğimi verin ben her şekilde uyurum dediKızlar uyku işini çözen var mı aranızda? Ben çok yoruldum artık kucakta sallamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?