- 28 Ağustos 2020
- 8.524
- 37.759
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #50.641
Yaa ne güzel maşallah. Bizimki uyutulacağını anladığı anda bağırıyorEmziği bıraktırmaya çalışırken emerek uyutuyordum. Uyusa bile yarım saat geçmeden uyanıyordu. Emziğin yokluğunu farkediyordu. 1 hafta sonunda yenik düştüm emziği verdim. Emerek uyutmak da ayrı bi zor o şekilde alışmasın emzikle uyusun dedim. Bu 1 haftada sallamayınca bir gün emziği verdim kucakta gözleri kapatmaya başladı. Tesadüf farkettim o şekilde uyudu. O günden beri öyle uyuyor. Ama akşam uykusuna o şekilde geçemiyor. Onu çözmeye çalışıyorum kaç gündür. Kucakta gezerek uyuttum dün. Yeterki emziğimi verin ben her şekilde uyurum dedi
Bizimki de akşam öyle 11 den önce uyumuyorYaa ne güzel maşallah. Bizimki uyutulacağını anladığı anda bağırıyorUyumak istemiyor, ona gezme olsun sohbet olsun insan olsun
Yok bizim akşam sabah fark etmiyor her uyutmaya çalıştığımızda böyle. Hep direniyor hep. Sonra teslim oluyor. Ama öncesi hep sıkıntılı ve asla yatağına yatırıp uyutmayı deneyemiyorum o yüzden.Bizimki de akşam öyle 11 den önce uyumuyorbağırıyor ortalığı yıkıyor
Bizimde öyle kucakta sakin gözler dalıyor beşiğe ya da yatağa koydugum anda acıyor gözlerini. Beşikte yatakta eller ayaklar kipir kipir surekli esniyor ama mizirdanmayi da hic kesmiyor. Anca kucakta tamamen dalacaksa öyle bırakırsam bir mucize belki uyuyor o da nadir yaniKızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyorDün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Yok biz zaten kucakta uyutuyoruz. Kucakta da bağırıyor ağlıyor. Uyutulmak istemiyorBizimde öyle kucakta sakin gözler dalıyor beşiğe ya da yatağa koydugum anda acıyor gözlerini. Beşikte yatakta eller ayaklar kipir kipir surekli esniyor ama mizirdanmayi da hic kesmiyor. Anca kucakta tamamen dalacaksa öyle bırakırsam bir mucize belki uyuyor o da nadir yani
Şöyle ki mesela kucakta de mi, uykusu olsun olmasın yatağına bıraktığım an ağlamaya başlıyor. Geri alıyorum. Eğer çok uykusu varsa pikede sallarken de ağlıyor. Baya bı ağlayıp sonra yorgun düşüp uyumaya geçiyor. Uyuduğu da gün içinde kesintisiz en fazla 1 saat..o da sansliysak.Kızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyorDün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Eğer uykusu geldiyse uyutmaya çalışırken sakin duruyor zaten gelmediyse aşırı hareketli oluyor o zaman zorlamıyorum. Önceden emerek uyuyordu çok güzeldi 5 dk emip sızıyordu ama şu an memeye nefretle baktığı için uykusu varsa da açılıyorKızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyorDün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Ya bizimki kucağımdayken, oynarken iyi. Uykusu gelmeye başlayınca mız mızlanıyor. Uyutayım diye girişimde bulunuyorum o zaman kıyameti koparıyor işte.Şöyle ki mesela kucakta de mi, uykusu olsun olmasın yatağına bıraktığım an ağlamaya başlıyor. Geri alıyorum. Eğer çok uykusu varsa pikede sallarken de ağlıyor. Baya bı ağlayıp sonra yorgun düşüp uyumaya geçiyor. Uyuduğu da gün içinde kesintisiz en fazla 1 saat..o da sansliysak.
Hadi ya çok şükür kucakta genelde sakin ama yatar gibi durmayacak dik duracak basını omzuma koyacak diğer türlü bizimki de ağlıyorYok biz zaten kucakta uyutuyoruz. Kucakta da bağırıyor ağlıyor. Uyutulmak istemiyoryatağa yatırınca uyanması ayrı bir sorun
Bizim kız yaklaşık 1 ay öncesine kadar sakindi. Uykusu gelince mızmızlanıyordu. Hamağa yatırıyordum, ninni söylemeye başlayınca hemen dikkat kesilip susuyordu. Bir süre sonra da gözler gidiyordu. Ne olduysa bir aydır uykusu geldiği halde istemiyor uyutulmak. İtiyor beni tekmeliyor resmen, kucağımdan inmeye çalışıyor, ağlıyor. Bırakınca daha da çok bağırıyorEğer uykusu geldiyse uyutmaya çalışırken sakin duruyor zaten gelmediyse aşırı hareketli oluyor o zaman zorlamıyorum. Önceden emerek uyuyordu çok güzeldi 5 dk emip sızıyordu ama şu an memeye nefretle baktığı için uykusu varsa da açılıyor
Dik tutunca bizimki de ağlamıyor ama öyle de uyumuyorHadi ya çok şükür kucakta genelde sakin ama yatar gibi durmayacak dik duracak basını omzuma koyacak diğer türlü bizimki de ağlıyor
Kucağımda uyutacaksam ben de sırtı bana dönük olacak şekilde dik tutuyorum. Sağa sola hafif salınarak yürüyorum uyuyor bakınırken.Dik tutunca bizimki de ağlamıyor ama öyle de uyumuyor
Evet sokuyor. Oyun halısı bile ağzına sokuyorKızlar sizin bebeklerde her şeyi ağzına sokuyor mu? Anlamadim keşfetmek mi istiyor diş mi? Huzursuzda bugün
Ben şöyle yapıyorum masaj işini artık alıştı resmen bekliyor çzeliikle ayaklarına ve bacaklarına yaptığım masajı çok seviyor.Yatak odasına geçiyorum.Gece lambası takıyorum.Loş ışıkta müzik açıyorum piyano gibi hafif uyku getiren müzikler.Sonra yağlayıp başlıyorum hiç direnmiyor.Agu agu gülücükler atıyor ve gece uykusuna direnmeden uyuyor bu şekilde.Ayağıma alıp sallıyorum hemen yumuyor gözünü.Gece 2 saatte bir emmek için uyanıyor.Kızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyorDün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Benim uyuyasim geldi vallahi. Ne güzelmiş annesiBen şöyle yapıyorum masaj işini artık alıştı resmen bekliyor çzeliikle ayaklarına ve bacaklarına yaptığım masajı çok seviyor.Yatak odasına geçiyorum.Gece lambası takıyorum.Loş ışıkta müzik açıyorum piyano gibi hafif uyku getiren müzikler.Sonra yağlayıp başlıyorum hiç direnmiyor.Agu agu gülücükler atıyor ve gece uykusuna direnmeden uyuyor bu şekilde.Ayağıma alıp sallıyorum hemen yumuyor gözünü.Gece 2 saatte bir emmek için uyanıyor.
Evet evet ben de aynen böyle yaptım rahatlatıcı müzikler açtım, yağ sürdüm. Yok durmuyor sürekli hareket halinde. Ben yorumlardan sonra anladım benim kız kurtluBen şöyle yapıyorum masaj işini artık alıştı resmen bekliyor çzeliikle ayaklarına ve bacaklarına yaptığım masajı çok seviyor.Yatak odasına geçiyorum.Gece lambası takıyorum.Loş ışıkta müzik açıyorum piyano gibi hafif uyku getiren müzikler.Sonra yağlayıp başlıyorum hiç direnmiyor.Agu agu gülücükler atıyor ve gece uykusuna direnmeden uyuyor bu şekilde.Ayağıma alıp sallıyorum hemen yumuyor gözünü.Gece 2 saatte bir emmek için uyanıyor.
bir kere biz doktora gitmeden düşmüştü doktor da serum fizyolojik sıktı gözüneKızlar oğlumun gözüne upuzun kendi saçı, kirpiği kaçıyor çıkaramıyorumda içim fena oluyor.
Siz nasıl çıkarıyorsunuz? Acımıyo sanırım ağlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?