• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyor ☹️ Dün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?

Emziği bıraktırmaya çalışırken emerek uyutuyordum. Uyusa bile yarım saat geçmeden uyanıyordu. Emziğin yokluğunu farkediyordu. 1 hafta sonunda yenik düştüm emziği verdim. Emerek uyutmak da ayrı bi zor o şekilde alışmasın emzikle uyusun dedim. Bu 1 haftada sallamayınca bir gün emziği verdim kucakta gözleri kapatmaya başladı. Tesadüf farkettim o şekilde uyudu. O günden beri öyle uyuyor. Ama akşam uykusuna o şekilde geçemiyor. Onu çözmeye çalışıyorum kaç gündür. Kucakta gezerek uyuttum dün. Yeterki emziğimi verin ben her şekilde uyurum dedi 🤣
Yaa ne güzel maşallah. Bizimki uyutulacağını anladığı anda bağırıyor ☹️ Uyumak istemiyor, ona gezme olsun sohbet olsun insan olsun 🤣

Bizimki de akşam öyle 11 den önce uyumuyor 😞 bağırıyor ortalığı yıkıyor 🥲
Yok bizim akşam sabah fark etmiyor her uyutmaya çalıştığımızda böyle. Hep direniyor hep. Sonra teslim oluyor. Ama öncesi hep sıkıntılı ve asla yatağına yatırıp uyutmayı deneyemiyorum o yüzden.

Kızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyor ☹️ Dün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Bizimde öyle kucakta sakin gözler dalıyor beşiğe ya da yatağa koydugum anda acıyor gözlerini. Beşikte yatakta eller ayaklar kipir kipir surekli esniyor ama mizirdanmayi da hic kesmiyor. Anca kucakta tamamen dalacaksa öyle bırakırsam bir mucize belki uyuyor o da nadir yani

Bizimde öyle kucakta sakin gözler dalıyor beşiğe ya da yatağa koydugum anda acıyor gözlerini. Beşikte yatakta eller ayaklar kipir kipir surekli esniyor ama mizirdanmayi da hic kesmiyor. Anca kucakta tamamen dalacaksa öyle bırakırsam bir mucize belki uyuyor o da nadir yani
Yok biz zaten kucakta uyutuyoruz. Kucakta da bağırıyor ağlıyor. Uyutulmak istemiyor😕 yatağa yatırınca uyanması ayrı bir sorun🤣

Şöyle ki mesela kucakta de mi, uykusu olsun olmasın yatağına bıraktığım an ağlamaya başlıyor. Geri alıyorum. Eğer çok uykusu varsa pikede sallarken de ağlıyor. Baya bı ağlayıp sonra yorgun düşüp uyumaya geçiyor. Uyuduğu da gün içinde kesintisiz en fazla 1 saat..o da sansliysak.

Eğer uykusu geldiyse uyutmaya çalışırken sakin duruyor zaten gelmediyse aşırı hareketli oluyor o zaman zorlamıyorum. Önceden emerek uyuyordu çok güzeldi 5 dk emip sızıyordu ama şu an memeye nefretle baktığı için uykusu varsa da açılıyor 😄

Şöyle ki mesela kucakta de mi, uykusu olsun olmasın yatağına bıraktığım an ağlamaya başlıyor. Geri alıyorum. Eğer çok uykusu varsa pikede sallarken de ağlıyor. Baya bı ağlayıp sonra yorgun düşüp uyumaya geçiyor. Uyuduğu da gün içinde kesintisiz en fazla 1 saat..o da sansliysak.
Ya bizimki kucağımdayken, oynarken iyi. Uykusu gelmeye başlayınca mız mızlanıyor. Uyutayım diye girişimde bulunuyorum o zaman kıyameti koparıyor işte. 😅 kucağımda sallarken de ağlıyor yani. Direniyor. Sonra ikimizden biri pes ediyor :D

Yok biz zaten kucakta uyutuyoruz. Kucakta da bağırıyor ağlıyor. Uyutulmak istemiyor😕 yatağa yatırınca uyanması ayrı bir sorun🤣
Hadi ya çok şükür kucakta genelde sakin ama yatar gibi durmayacak dik duracak basını omzuma koyacak diğer türlü bizimki de ağlıyor 😁

Eğer uykusu geldiyse uyutmaya çalışırken sakin duruyor zaten gelmediyse aşırı hareketli oluyor o zaman zorlamıyorum. Önceden emerek uyuyordu çok güzeldi 5 dk emip sızıyordu ama şu an memeye nefretle baktığı için uykusu varsa da açılıyor 😄
Bizim kız yaklaşık 1 ay öncesine kadar sakindi. Uykusu gelince mızmızlanıyordu. Hamağa yatırıyordum, ninni söylemeye başlayınca hemen dikkat kesilip susuyordu. Bir süre sonra da gözler gidiyordu. Ne olduysa bir aydır uykusu geldiği halde istemiyor uyutulmak. İtiyor beni tekmeliyor resmen, kucağımdan inmeye çalışıyor, ağlıyor. Bırakınca daha da çok bağırıyor🤣 uyanık kalma saatlerine de dikkat ediyorum, 1 max 1,5 saat sonra uyutmaya çalışıyorum ı ıh yok. Allahım bir benim kızım böyleymiş şu an anladım. Deli mi ne :D

Kızlar sizin bebeklerde her şeyi ağzına sokuyor mu? Anlamadim keşfetmek mi istiyor diş mi? Huzursuzda bugün

Ben şöyle yapıyorum masaj işini artık alıştı resmen bekliyor çzeliikle ayaklarına ve bacaklarına yaptığım masajı çok seviyor.Yatak odasına geçiyorum.Gece lambası takıyorum.Loş ışıkta müzik açıyorum piyano gibi hafif uyku getiren müzikler.Sonra yağlayıp başlıyorum hiç direnmiyor.Agu agu gülücükler atıyor ve gece uykusuna direnmeden uyuyor bu şekilde.Ayağıma alıp sallıyorum hemen yumuyor gözünü.Gece 2 saatte bir emmek için uyanıyor.

Ben şöyle yapıyorum masaj işini artık alıştı resmen bekliyor çzeliikle ayaklarına ve bacaklarına yaptığım masajı çok seviyor.Yatak odasına geçiyorum.Gece lambası takıyorum.Loş ışıkta müzik açıyorum piyano gibi hafif uyku getiren müzikler.Sonra yağlayıp başlıyorum hiç direnmiyor.Agu agu gülücükler atıyor ve gece uykusuna direnmeden uyuyor bu şekilde.Ayağıma alıp sallıyorum hemen yumuyor gözünü.Gece 2 saatte bir emmek için uyanıyor.
Benim uyuyasim geldi vallahi. Ne güzelmiş annesi☺️ Uyumamasi için neden birakmamissin ki😁
Benimki de dayak yer gibi poposuna sert sert vurunca uyku moduna geçiyor. Seninki gibi güzellikten anlamıyor 😂

Evet evet ben de aynen böyle yaptım rahatlatıcı müzikler açtım, yağ sürdüm. Yok durmuyor sürekli hareket halinde. Ben yorumlardan sonra anladım benim kız kurtlu 🤣 bez bağlarken kendini yukarı ittiriyor, banyo yaptırırken maşrapayı tekmeliyor, emerken yakama yapışıyor ayağını boynuma dayıyor. Bununla yaşamaya alışmam lazım sanırım 🥲

Back
X