Bravo ya..ne kadar şık hareketler

yıllar sonra o setin manevi değeri çok kıymetli olacak. Ne güzel düşünmüşler ince insanlar.. güle güle kullan
Atıştırma kabı boyle icine kuruyemiş bisküvi vs koyuyorsun, kapağı lastik gibi esneyen biseyden, çocuk alırken dokulmuyo.o gerçi biraz daha büyüdüğünde olur. Çok da şart değil ama. Mama sandalyesi daha hiç araştırmadım. Bakicam yavaştan. Termos geniş ağızlı ve rahat yikanabilecekse tabiki olur
Almış olsalardı ince bir davranış olurdu, sonuçta ilk bebeğin. Benim kayınvalidem de almadı. Bebeğe bir çeyrek(!) Taktı. 75 yaşında ilk kez torun sahibi oluyor taka taka bir çeyrek takiyosan o da senin ayıbın. Annem bana bir adana burmasi, eşime ve bebeğe birer tam altın taktı. Bebek doğmadan evvel de 3 4 bin liralık kıyafet alışverişi yapmıştı bebeğe. Kayinvalidem bir patik bile almadı.
Muttfak tartısı hiç aklıma gelmemisti

ama bravo bilezik almışlar. Yeni doğum yapmış bir anneye, özellikle ilk bebegiyse ufak da olsa bir hediye alınmalı. Bu zarafettir. O anneyi ufak da olsa onurlandırmaktir.
Eşim bana bişey almadı

ama bizim hediye alma alışkanlığımız şöyle ki, doğum günü evlilik yıldönümü vs zamanlarında eşim sorar ne istiyorsun bakalım, ne alayım sana diye

öylesi benim de işime geliyor, ne istiyorsam soyluyorum. Ama bu sefer doğumdan sonra çok şaşkın yorgun ve tahammülsüz olduğum için hediye isteyecek durumda değildim

al birini vur ötekine.
Alsalarmis hoş olurmus ama ilkinde almışlar neyse ki

normalde insanları böyle kategorize etmem, ama artık kişisine göre ediyorum. Ve ona göre de muameye yapıyorum. Çünkü böylesini hakediyorlar.
Rende detayı için de teşekkür ederim, alicam
Ben tutturamam ya. Gerçi ona kullandığım süt ve maya da doğal olamayacak ama. Bilmiyorum
Gel sarılalım

Evet en temel gereksinimler onlar. Yoğurt konusunda kendimden emin değilim o yüzden makine arayışına girdim.
Yazık.. gerçekten insan başta üzülüyor ama sonra çok iyi oluyor. Çünkü hiçbir konuda söz hakkı olmuyor karşı tarafın. Benim kayınvalidem de bebeğe bir agizbezi almış değil. Şimdi de ancak ayda bir öyle uzaktan bakar. Evlerimizin arası 10 dk
Ne tatlı bir istanbul beyefendisi

Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Biz de neyse ki dede yönünden şanslıyız. Dedemiz çok sevgidolu, iyi kalpli, naif. Allah kayınvalideden almış kayinopederime vermiş

Ya zaten Türk örf ve adetinde bebeğe ufacık da olsa bişey yapılır. Ama annesine de yapılsa fena mı olur yani