2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki zaten gazlı kolikti ama bu ara çok fazla arttı poposunu yırtacak gibi sert gazlar çıkıyor onda da çok zorlanıyor gece 3 defa gaz sancısından huzursuz uyanıyor gazını çıkartıyoruz baya çıkıyor hepsinide çıkaramıyoruz.

Kabız değildir canım kabizda sert kaka oluyor benim bildiğim parçacıklar bizde de var hep

Benimki sadece ve sadece beşiğinde uyuyor keşke farklı şekilde uyumaya alissa belki saçma gelecek ama kucağımda uyumaya alışmasını çok isterdim beşiği heryere tasiyamam ki.sabaha kadar salla Allah salla seriye bağladım resmen hala beynimin icinde eee eeee sesleri var

Gunaydinn bizim kiz 4. Gununde hala kaka yapamadi ama surekli gaz cikariyor. Hardal rengi kakanin icinde bizde hep sari parcaciklar oluyor, soyle bir sey okumustum bununla ilgili

Eklentiler

• SmartSelect_20210820-094206_Chrome.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 35
Allah yardımcımız olsun o zaman önümüzdeki 20 sene kadar

O parçacıklardan bizde hep çok oluyor, kabızlık değil o sindiremediğini öyle atıyormuş. Bir de biriktiği için gözüne fazla gelmiştir.

Biz 1 çocuğa bakamıyoruz eskiler şu kadar çocuk büyütmüş diye düşünen arkadaşlar ben anneme sormuştum sadece karnını doyurup çok sıkı kundak yapıp bi köşeye bırakıyolarmış ağlarsa kendiliğinden susuyomuş mecbur. Şekerli su veriyolarmış ağlamasın uyusun diye. Annenin sütü yoksa da inek sütü veriyolarmış. Bizim gibi 24 saat bebeğin başını beklemiyorlar yani böyle bakacaksam 5 tane de ben bakarım.

Gece de uyuyamamasını ona bağladım geçen gün bi emzirme danışmanının paylaşımında görmüştüm. Yağlı süt bebeğe ağır geldiği için uyku yapıyormuş, gece o yüzden yağlı süt geliyormuş.

Bence senin sütün çok sindiremediğini atıyor. O sarı parçalar süt proteini benim bildiğim kadarıyla.

Ben buna kesinlikle katılıyorum. Eğer bizim kadar bilinçli, tizizlenip kafaya takip buyutuyor olsalardı kafayı yerlerdi o kadar çocukla. Ben kakasinda mukus görsem 2 gün kafama takıyorum. Bir gün karın üstü egzersizi yaptırmasam suçluluk duyuyorum. Banyoda kulağına su mu kaçtı, ağlıyor acaba bı yeri mi ağrıdı, emmedi kilo almayacak vs vs bu liste uzar gider. İnsan böyle tabi tükenir. Kayınvalidem karşılaştığımızda ikide bir ben iki çocuk büyüttüm hem çalıştım vs diyor. Valla ben de çocuğu kreşe verip çalışıyor olsam, bundan daha çok dinlenirdim

Bizde de oluyor o normal ya önemli birşey değil o. Yağlı süt konusunda da evet yağlı süt doyurucu olduğundan gece uyuyorlar. Gündüz daha sulu bir süt geliyor.

Yani sana şöyle söyleyim, benim sütümün aşırı sulu olduğu bildiğin berrak olduğu zamanlar oldu. Gece yine uyudu. Bence onunla pek alakası yok. Emzirme danışmanları da bazı şeyleri abartıyorlar bence ezberlemişler aynı şeyleri paylaşıp duruyorlar. Ben artık okumuyorum sinir bozmaya başladı çünkü.

Yani bence şu an bizim bebişlerin bu berbat uykularının sebebi 4. Ay uyku gerilemesi. Anne babaların en zorlandıkları atak dönemi buymuş. Harika haftalarda da yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…