- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.361
Ben 3 ayda 5 yaş yaşlandım okumazsa onun içinde üzülemem bizim şantiyede makine operatörü olsun napıyımAyyy öyle deniyeyin iyiydiben yüksek lisans doktora mezunu bir anneyim cok isterim kızımın okuması bilimle uğraşmasini falan umarım
Benimki zaten gazlı kolikti ama bu ara çok fazla arttı poposunu yırtacak gibi sert gazlar çıkıyor onda da çok zorlanıyor gece 3 defa gaz sancısından huzursuz uyanıyor gazını çıkartıyoruz baya çıkıyor hepsinide çıkaramıyoruz.Benim bebeğim 3 ay boyunca ne gaz sıkıntısı çekti ne de uyku.. kendi kendine hem ağızdan hem alttan gazını çıkarırdı bütün gün. Emzirdikten sonra bile gaz çıkarmaya çalıştığımı hatırlamıyorum, bana gerek kalmadan memeden ayrıldığı gibi çıkarırdı kendisi. Uykuya da 10 dk içinde dalar müdahalesiz 2 saat uyurdu günde 3 -4 kez. Ne olduysa 3. Aydan sonra oldu. Sanırım insanın kendinin bile nazarı değiyor bebeğine. Her sabah gaz sancısıyla kıvranarak uyanıyor artık. Normalde herkesin gaz problemi bitti bizim yeni başladı. Gaz olmasa uyuyacak çocuk sancıdan uyanıyor
Çok yorucu iş kız operatorde hele ki şantiyede sıcağın altında kışın soguktaBen 3 ayda 5 yaş yaşlandım okumazsa onun içinde üzülemem bizim şantiyede makine operatörü olsun napıyım
Benimki de sadece kucağımda zıplayarak uyuyor. Yatağa oturup kucağında zıplatmayı da dene bakalım. Sallamaya çalışsam bağırarak ağlıyor.Denedim sevmiyor. Temas istiyor sanırım.
Kabız değildir canım kabizda sert kaka oluyor benim bildiğim parçacıklar bizde de var hepGünaydın herkese. Sanırım bu ara hepimizde uyku problemi var. 4. Ay uyku gerilemesi denilen dönemi yaşıyoruz muhtemelen. Kimi bebekte 1 hafta kimisinde 4 hafta sürüyormuş. Bir an önce atlatırız umarım.
Kızlar bebeğim günde 3 kez kaka yapıyordu normalde bahsetmiştim. Dün sadece sabah 1 kez kaka yaptı. Onun dışında akşama kadar gaz çıkardı. Bu sabah da ilk kakasını yaptı ama içinde sarı parçacıklardan çok fazla vardı. Bu kabız mı demek?
Benimki sadece ve sadece beşiğinde uyuyor keşke farklı şekilde uyumaya alissa belki saçma gelecek ama kucağımda uyumaya alışmasını çok isterdim beşiği heryere tasiyamam ki.sabaha kadar salla Allah salla seriye bağladım resmen hala beynimin icinde eee eeee sesleri varBenimki de sadece kucağımda zıplayarak uyuyor. Yatağa oturup kucağında zıplatmayı da dene bakalım. Sallamaya çalışsam bağırarak ağlıyor.
Uyumak istemiyorsa hiçbir şekilde uyumuyor bende uyutmaya çalışmıyorum.
GunaydinnGünaydın herkese. Sanırım bu ara hepimizde uyku problemi var. 4. Ay uyku gerilemesi denilen dönemi yaşıyoruz muhtemelen. Kimi bebekte 1 hafta kimisinde 4 hafta sürüyormuş. Bir an önce atlatırız umarım.
Kızlar bebeğim günde 3 kez kaka yapıyordu normalde bahsetmiştim. Dün sadece sabah 1 kez kaka yaptı. Onun dışında akşama kadar gaz çıkardı. Bu sabah da ilk kakasını yaptı ama içinde sarı parçacıklardan çok fazla vardı. Bu kabız mı demek?
Kamyon yada tır şoförü olsun şantiyede iş çok hangisini isterse onu yapsınÇok yorucu iş kız operatorde hele ki şantiyede sıcağın altında kışın sogukta
Allah yardımcımız olsun o zaman önümüzdeki 20 sene kadarHerkeze kötü bir haber vereyim mi boga burcu çok zor uyur benim ortanca kızım da 10 mayıs dogumlu şimdiki kızımda 10 mayıs dogumlu çok çekmiştim ondan şimdi bu da hiç uyumuyor rekorumuz 12 saat uyumadan durabiliyor ablası 21 yaşında halauykuya zor dalar ve uykusuzdur
O parçacıklardan bizde hep çok oluyor, kabızlık değil o sindiremediğini öyle atıyormuş. Bir de biriktiği için gözüne fazla gelmiştir.Günaydın herkese. Sanırım bu ara hepimizde uyku problemi var. 4. Ay uyku gerilemesi denilen dönemi yaşıyoruz muhtemelen. Kimi bebekte 1 hafta kimisinde 4 hafta sürüyormuş. Bir an önce atlatırız umarım.
Gece de uyuyamamasını ona bağladımBen hiç bakmıyorum yağlı mı sulu mu. Emsin de. Vücut kendi ayarlıyor zaten bebeğin ihtiyacına göre. Vallahi bir de onu takamayacağım kafayayağ değil de gece sütünün melatonince zengin olduğunu biliyorum, uykuya geçiren o.
Bence senin sütün çok sindiremediğini atıyor. O sarı parçalar süt proteini benim bildiğim kadarıyla.Günaydın herkese. Sanırım bu ara hepimizde uyku problemi var. 4. Ay uyku gerilemesi denilen dönemi yaşıyoruz muhtemelen. Kimi bebekte 1 hafta kimisinde 4 hafta sürüyormuş. Bir an önce atlatırız umarım.
Ben buna kesinlikle katılıyorum. Eğer bizim kadar bilinçli, tizizlenip kafaya takip buyutuyor olsalardı kafayı yerlerdi o kadar çocukla. Ben kakasinda mukus görsem 2 gün kafama takıyorum. Bir gün karın üstü egzersizi yaptırmasam suçluluk duyuyorum. Banyoda kulağına su mu kaçtı, ağlıyor acaba bı yeri mi ağrıdı, emmedi kilo almayacak vs vs bu liste uzar gider. İnsan böyle tabi tükenir. Kayınvalidem karşılaştığımızda ikide bir ben iki çocuk büyüttüm hem çalıştım vs diyor. Valla ben de çocuğu kreşe verip çalışıyor olsam, bundan daha çok dinlenirdimBiz 1 çocuğa bakamıyoruz eskiler şu kadar çocuk büyütmüş diye düşünen arkadaşlar ben anneme sormuştum sadece karnını doyurup çok sıkı kundak yapıp bi köşeye bırakıyolarmış ağlarsa kendiliğinden susuyomuş mecbur. Şekerli su veriyolarmış ağlamasın uyusun diye. Annenin sütü yoksa da inek sütü veriyolarmış. Bizim gibi 24 saat bebeğin başını beklemiyorlar yani böyle bakacaksam 5 tane de ben bakarım.
Bizde de oluyor o normal ya önemli birşey değil o. Yağlı süt konusunda da evet yağlı süt doyurucu olduğundan gece uyuyorlar. Gündüz daha sulu bir süt geliyor.Günaydın herkese. Sanırım bu ara hepimizde uyku problemi var. 4. Ay uyku gerilemesi denilen dönemi yaşıyoruz muhtemelen. Kimi bebekte 1 hafta kimisinde 4 hafta sürüyormuş. Bir an önce atlatırız umarım.
Sütün çokluğuyla alakalı değil bence, benim sütüm çok değil ama oluyor bebişte.Bence senin sütün çok sindiremediğini atıyor. O sarı parçalar süt proteini benim bildiğim kadarıyla.
Yani sana şöyle söyleyim, benim sütümün aşırı sulu olduğu bildiğin berrak olduğu zamanlar oldu. Gece yine uyudu. Bence onunla pek alakası yok. Emzirme danışmanları da bazı şeyleri abartıyorlar bence ezberlemişler aynı şeyleri paylaşıp duruyorlar. Ben artık okumuyorum sinir bozmaya başladı çünkü.Gece de uyuyamamasını ona bağladımgeçen gün bi emzirme danışmanının paylaşımında görmüştüm. Yağlı süt bebeğe ağır geldiği için uyku yapıyormuş, gece o yüzden yağlı süt geliyormuş.
Yani bence şu an bizim bebişlerin bu berbat uykularının sebebi 4. Ay uyku gerilemesi. Anne babaların en zorlandıkları atak dönemi buymuş. Harika haftalarda da yazıyor.Gece de uyuyamamasını ona bağladımgeçen gün bi emzirme danışmanının paylaşımında görmüştüm. Yağlı süt bebeğe ağır geldiği için uyku yapıyormuş, gece o yüzden yağlı süt geliyormuş.
Hemen iade et tekrar alAylarca indirime girmesini beklediğim yogurt yapma makinası, ben sepette yüzde 10 indirimle aldıktan iki gün sonra yüzde 50 indirime girmistir
Eki Görüntüle 2903855