2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Odaya girdiğimde seslendiğimde bizimki de bakıyor gülmeye başlıyor hemen ya da birinin kucağındayken seslendiğimde arıyor ses nerden geliyor diye ama elinde oyuncak varsa onunla uğraşıyorsa hiç bi sese bakmıyor tamamen ona odaklanıyor sanki ben konuşsam bile dönüp bakmıyor.

Oyuncaga daldigindan oyle bakmiyordur, o an o daha cok dikkatini cekmistir 😊

Kızlar bebeğim gün içerisinde hep huysuz ne istediği belli değil, niye böyle ya? Önceden böyle değildi bu cocuk.
Bu ara öyle bizimki de. Dün akşamdan beri de emmek istemiyor acaba meme reddi mi dedim sağdıgım sütlerden verdim, ne kaşık biberon ne de normal biberon almıyor. Aç ama halinden memnun gibi. Uykuda da emmiyor artık kafayı yiyeceğim 🙄

Eerkek anneleri 3.ayında boyunuz ne kadardi kilo 6350 biy 58. Boy kisa geldi bana

Ben oyun halısının da sesini açıyorum her seferinde orda da müzik çalıyor sürekli o yüzden seslere daha az tepki veriyor sanırım sürekli duyduğu için. Müzikli oyuncağı var mesela hiç dönüp bakmıyor ama arka planda oyun halısından da müzik sesi geliyor belki o yüzdendir artık açmadan yatırıcam
Olabilir canım. Bi de bazı insanların yapısı öyle oluyor yetişkinlerde bile bi şeye dalınca seslendiğinde duymayanlar var🤣 normal bence

Ev

Evet canım baya araştırdım, kullanıcı yorumları da çok iyi. O çok ucuz olanlar boynunu acıtıyormuş.
Eşim adam akıllı bir şey al çocuğun boynu acımasın dedi şundan sipariş verdim ben de. İnşallah değer🤣
7DB99669-B4B6-4BA1-92B0-F9DD275C3CD7.png

Bu ara öyle bizimki de. Dün akşamdan beri de emmek istemiyor acaba meme reddi mi dedim sağdıgım sütlerden verdim, ne kaşık biberon ne de normal biberon almıyor. Aç ama halinden memnun gibi. Uykuda da emmiyor artık kafayı yiyeceğim 🙄
Bu ayda meme reddi oluyormus aman dikkat, bizimki de bazen kendini atıyor emmek istemiyor vesaire. Çok huysuz atak haftadı da harika haftalarda 14. Hafta gösterşyor ama daha gelmedikki 14 e

Ay keşke bizimki de ana kucağında sallanarak uyuyor sallamayı bırakınca uyanıyor. Seveceğini bilsem kendi sallanan hemen alcam ama risk almak için fazla pahalılar maalesef
Evet ben çok önceden aldım pişman oldum. İlk başlarda çok sevmişti sonradan ağlamaya başladı boşuna almış oldum 😞

Evet ben çok önceden aldım pişman oldum. İlk başlarda çok sevmişti sonradan ağlamaya başladı boşuna almış oldum 😞
Muhtemelen bizimki de sevmezdi çünkü uyurken göz teması istiyor. Bunda bile ben sallıyorum ama başka tarafa bakarsam onunla ilgilenmezsem uyumuyor.

İlk iki ay 2250 gram aldı belki dediğin gibi o yüzden takviye vermedi. Bu zamana kadar iyi geldik falan dedi çünkü
Ay hadi inşallah biz de başarabiliriz 😍
Doktorum bi ay çok alıp diğer ay azalabilir sonra ki ay yine çok alır dengeler demişti, eğer hep az alıyorsa o zaman sıkıntı demişti

Kızlar o iyi emin olabilirsiniz. Benimki de bi ara öyle uyuyabiliyorda artık uyumuyor 😅 biz böyle tutarak yukarı aşağı sallıyoruz ancak öyle uyuyor akşamları.
Eki Görüntüle 2900234
Ayyy benim kızımda bi ara böyle uyuyordu kollarım kopuyor du 😬 sonra ısrarla ayakta sallamayı denedim, en sonunda alışmıştı 5-6 aylık filan dı sanırım Seraa0606 Seraa0606

kızlar bebeğinizi destekli oturtmaya başladınız mı? youtube daki dr osman gönülal 3. ayda destekli oturtmaya başlanmalı diyor bana erken geldi ama bilemedim 🤷🏼‍♀️

Muhtemelen bizimki de sevmezdi çünkü uyurken göz teması istiyor. Bunda bile ben sallıyorum ama başka tarafa bakarsam onunla ilgilenmezsem uyumuyor.

Bizim ki uyumuyor filan ama uykusu gelince de baya kolay uyuyomus aslinda 😁 memeyi ver poposuna iki pispis yap uyuyor. Gece uyandigimizda hic pispista yapmiyorum yaninda yatip memeyi verince uyuyoruz 😁 tek sorun beni emzik gibi yaptigi icin gece uyanip uyanip durtuyor ve ben her seferinde tekrardan memeyi veriyorum. Biraz enerjim olursa gecede oturarak emzirip odasina yatirmayi planliyorum, yoksa boyle birlikte uyumayi aliskanlik haline getiricek bizde de oyle bir problem var😔

kızlar bebeğinizi destekli oturtmaya başladınız mı? youtube daki dr osman gönülal 3. ayda destekli oturtmaya başlanmalı diyor bana erken geldi ama bilemedim 🤷🏼‍♀️

Doktor muayene ederken otutturdu motor becerilerine bakarken ama destekli oturun buna calisin filan demedi bize. Sanirim 4. Ayda baslicaz destekli oturmaya

X