2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet aptamili buda okumuştum gaz da yapıyormuş Aptamil conformil gaz problemi olan bebeklere iyi geliyormuş diyeokudum çoğu yerde
Comformil denedim bize faydası olmadı kakasını yapamadı. Duphalac verdim öyle yapabildi.
Hipp, smilac verince günlük yapıyor. Yapana kadar saatlerce ıkınıyor kabızda değil ama anlamıyorum neden öyle.

Comformil denedim bize faydası olmadı kakasını yapamadı. Duphalac verdim öyle yapabildi.
Hipp, smilac verince günlük yapıyor. Yapana kadar saatlerce ıkınıyor kabızda değil ama anlamıyorum neden öyle.
Hipp ve smilac gaz yaptı mı acaba. Bugün mamasını degirtirmeye karar verdim hangi mama alsam çok kararsızım

Canım hastanelerde emzirme hemsireleri var diye biliyorum bir araştır istersen.benim kız bir ara sadece meme ucunu alıyordu ağzını minicik acıyordu bu aralar normale donduk gibi ama yinede tam emme pozisyonunda ouyor agzi
Nasıl normale döndü peki kendi kendine mi ? Haklısın ihmal etmemek gerekir ama her hastanede var mı emzirme hemşiresi hiç bilmiyorum.

Hipp ve smilac gaz yaptı mı acaba. Bugün mamasını degirtirmeye karar verdim hangi mama alsam çok kararsızım
Hipp gaz yapıyor canım ama en iyi mama diye kullanıyorum.
Smilac o kadar gaz yapmadı.
Bebelac gold kullandım ilk başlarda iyi gibiydi sonra yaramadı.

Nasıl normale döndü peki kendi kendine mi ? Haklısın ihmal etmemek gerekir ama her hastanede var mı emzirme hemşiresi hiç bilmiyorum.
Her hastanede var mı bilmiyorum canım.nasil döndüğü ile ilgili inan bir bilgim yok kendiliğinden düzgün almaya başladı ama bu sabah sadece ucu ile emdi ağzını acamadi bir türlü

Kızlar merhaba bildiğiniz üzere kızımın kaka yapamama problemi var yine bugün ikinci gün ve sürekli ikinip ağlıyor ben SMA mama kullanıyorum ve mamadan kabız olma ihtimaline karşın mama değiştirmeye karar verdim bir türlü hangi mamayı alsam karar veremedim önerilerinizi bekliyorum Bebelac nutrikonfor aklıma yatıyor gibi ama emin değilim

Kızlar merhaba bildiğiniz üzere kızımın kaka yapamama problemi var yine bugün ikinci gün ve sürekli ikinip ağlıyor ben SMA mama kullanıyorum ve mamadan kabız olma ihtimaline karşın mama değiştirmeye karar verdim bir türlü hangi mamayı alsam karar veremedim önerilerinizi bekliyorum Bebelac nutrikonfor aklıma yatıyor gibi ama emin değilim
Aptamil comport denedinmi cnm ... yurt disinda bunun ismi ( nurtilon comfort)
Ben kullanmadim ama gaz ve kaka ya iyi geliyor denmisti. Onun disinda mamasina az 10 cc fazla su koymayi denedinmi ?

Aptamil comport denedinmi cnm ... yurt disinda bunun ismi ( nurtilon comfort)
Ben kullanmadim ama gaz ve kaka ya iyi geliyor denmisti. Onun disinda mamasina az 10 cc fazla su koymayi denedinmi ?
Denemedim canım eczanelerde bulamadım conformili. Suyu fazla koymayı denemedim canım deniyeyim iyi gelir mi acaba

Denemedim canım eczanelerde bulamadım conformili. Suyu fazla koymayı denemedim canım deniyeyim iyi gelir mi acaba
Burda doktorlar hep bunu oneriyor cnm bi den belki yapar...
Umit fakirin ekmegi misali🥺😝 gecmis olsun cnm benimkide gecen yedinci gunde yapti... ama halinden memmun gibiydi sanki🙃

Avent günde yarım saat falan alıyor atıyor sonra.
Ben tam 11 çeşit emzik denedim almadı da almadı en son bibs marka aldım (eski bakkal emziklerine benziyor bende bebekken birtek onu almışım ) uyurken emiyor normal zamanda onu da emmiyor ama uyurken emmesi bile büyük rahatlik.

Emerken yutkunması (gurt gurt diye ses çıkarmasından bahdediyorum ) sütü iyi emmesinden ya da sütün bol olmasından dolayı değil mi?
Evet canım emerken yutkunmadigi zamanlar sutumun az olduğunu düşünüyorum ona göre mama veriyorum benim kizimin kilo alımı düşük malesef bir hafta sonra 2 aylık olacak ve 4200 Gr

Migrosta marketlerde var ben suyu fazlada koysam olmadı mamayı değiştirdim diğer gün kakasını düzenli yapmaya başladı.
Sma nında gaz, kabızlık yaptığını okumuştum onu hiç denemedim.

Migrosta marketlerde var ben suyu fazlada koysam olmadı mamayı değiştirdim diğer gün kakasını düzenli yapmaya başladı.
Sma nında gaz, kabızlık yaptığını okumuştum onu hiç denemedim.
Canım sen Aptamil conformil kullandın dimi ondan mı alsam acaba ya çok kararsızim ama internetten alıp gelmesini beklicem. Hipp maya da iyi diyorlar çok kararsız kaldım

Uygulamasını indirdim ben 30 liraydı ordan bakıyom bende
Uygulamayı sevdiniz mi? Yorumlarda uygulamadan memnun olmayanlari okuyunca vazgecmistim, son güncellemeyle uygulama kötü olmuş vs. Sadece kalan gün sayısını mi ne gösteriyomus. Ben de öyle denilince kitabını aldım 70 liraydı. Ama gel gör ki okuyacak zaman yok. Acaba diyorum uygulamayı da mı indirsem.

X