- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.221
Bizde birkaç gece kriz anları oldu, onun dışında genel olarak sakin ve uyumlu, kıskançlık olmadı çok şükür.Benim oğlum da 3.5 yaşında, seni çok iyi anlıyorum..muhtemelen yaş farkı kaç olursa olsun böyle bi his oluyor..oğlum ilk günler inanılmaz hırçın ağlayan bağıran bi çocuk olmuştu ki hiç huyu değil..ilk günler gece çiş için uyandı bende bebeği emziriyorum nasıl bi ağlama krizine girdi o ağladı ben ağladım gerçekten çok zordu..şimdi biraz daha alıştı
Ama ben kendi kendimi yiyorum.
Mesela kızım önceden beri bizsiz de oyun kurup oynayan kendini oyalayan bir çocuk. Bu güzel bir durum ama ben bebek olmasa şimdi onla oynardım tek kalmazdı diyerek kendime eziyet ediyorum
Bir süre sonra sıkılıyor telefon istiyor mesela, vermek istemesem de “çocukla ilgilenmiyorum, o yüzden şu an kısıtlamam çok saçma olacak” diyorum veriyorum telefonu
Emzirirken de geliyor süt istiyorum diyor, diğer memeyi de ona açıyorum, emmiyor ama öpüyor kokluyor başını yaslayıp oturuyor.
Bir iki kez beni istediği anlarda emziriyordum, o zaman kardeşime süt verme memeni kapat diye ağladı