2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Biz de ilk 3 gün sma optipro verdik. Hiç gaz sorunu yoktu. Şimdi sadece anne sütü alıyor ama gaz sorunumuz çok. Bizde de günde 3 4 kez kaka yaparken artık iki günde bir yapar oldu.
Şu anda kaç günlük bebeğiniz. Bizimkide aynen bir anda günde bire düştü. Anne sütü ilk başlarda az geliyordu ve şimdiye göre daha az emiyordu acaba o yüzden mi belkide diyorum sütüm özlenmistir artık

Ben mama veriyorum canım günde 3 kez memede emiyor. Hem mama hem anne sütü şeklinde devam ediyorum. Benim kızım çok yediği zamanlar fazlasını kusuyor yada gaz çıkarmaya çalışırken midesine fazla baskı uygulandoginda bir miktar kusuyor

Biz de ilk 3 gün sma optipro verdik. Hiç gaz sorunu yoktu. Şimdi sadece anne sütü alıyor ama gaz sorunumuz çok. Bizde de günde 3 4 kez kaka yaparken artık iki günde bir yapar oldu.
Gaz sorunu için neler yapıyorsunuz

Benimde genelde gazdan sıkıp öyle çıkarıyor evet.kac CC veriyosunuz birde su veriyomusunuz ?

B

Bazen agiz dolusu bazen az genelde çoğunlukla sütü mü atıyor 5/10 dk sonra hemen ve gündüzleri daha çok.
Kilo alımı normal ise , doktor problem yok diyor.
Bazı çocuk kusuyor 6 aya yakın.
Reflü yastığı yatağı kullanın içinz rahat olsun.
Eğer endişeniz yüksekse doktorunuza sorun başka bir doktora daha sorun içinz rahat olsun.

Araba olmicak canim sadece puset oda zor olur gibime geliyor..bide bir suru guvenlikten geciyorsin..sanki kanguru daha iyi gibi

Kaka konusunda zorluk yaşayan annişler size tuvalet iletişimi kitabında görüp uyguladığım basit bişeyi söyleyeyim. Bebişi ara ara banyo lavabosuna veya klozete veya bir leğene çiş tutun. Altını açın sırtını karnınıza dayayın bacaklarını dizilerden kırıp çömelme pozisyonu gibi tutarak bi süre bekleyin. Kakası varsa çok rahat yapıyor hatta gaz da çıkıyor. Bi. Kaç gündür sabah akşam tutuyoruz öyle.

Bizimde en az gaz yapan mama olan aptamil comformil verdi Dr ama kaka yapmıyor hıc formu mamaları cocugu bu sekılde o yuzden inek sutu yerine kecı sutu ıcerıklı mama kullanmak daha II, hipp combiotic o erdi hekim bıde onu denıcem bizimde kolık aynı sorunlar var

Bız denedik hatta se ytı yagı ile uyarıp, hatta fitil kullanıp ise yaramıo bızde

Yani memelketteyken götürmüştüm normal demişti bu kadar yoktu kusma tâbi.kilosu gözle görülür şekilde var alımı bence burada daha gitmedim henüz doktor araştırıyorum fazla seçenek Yok die maalesef. Aşısı var sağlık ocağına haftaya gittiğimde bakscaz kilosuna.

Bende ama. Kullanıyorum başlarda benimde çok yapardı son 20 gündür günde 1 kere yapıyor kakasını doktorumuz normal demişti . Bugün 2 defa yaptı geçen 2 gün yapmadı mesela.

Kakada mukus alerji belirtisi diye okumustum. Mukus denilen şey sümüksü bir yapi sanırım. Ona eşlik eden başka belirtiler de var mı, ciltte kızarıklık döküntü vs gibi?
Yok canım sadece kakası öyleydi

Hastanede hipp veislerdo kustu. Yeni doğduğu için de kusmuş olabilir ama emin değilim. Mama konusu epey yorucu bir konu oldu benim için

Bende ama. Kullanıyorum başlarda benimde çok yapardı son 20 gündür günde 1 kere yapıyor kakasını doktorumuz normal demişti . Bugün 2 defa yaptı geçen 2 gün yapmadı mesela.
Demekki bir süre sonra bu kadar azalması normal oluyor ben birden azalınca biraz panik yaptim sanırım

Cnm benide haberdar edersen sevinirim etiketle yafa özel yazarsan ne dedi doktor,banada ek bilgi olur,inşallah bian önce düzelir bebeklerimz
Mrb canim bugun goturduk bebegimi doktora..enfeksiyon kapmis dedi ve gunde 3 kere olmak uzere 5 gun kullanimlik antibiyotikli damla verdi..bide kaynamis ilik suyla gozunu pamukla silin gunluk dedi..kendiligindende gecer ama damlayi kullanin dedi..bebeklerde olabiliyor bu durum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…