2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benım bebek kolik olmus kızlar 5 dk alamadan durmuyor uyanırken bile ag lı yor, ıcı gaz dolu aslında cok rahat cıkarma sına ragmen, ama kaka yapamıyor Dr 1 haftaya kadar normal diyor fıtılle bile yapamadı bugun, relaxtaz diye bir damla ekledi, ise yarayacak gibi ama bakalım, kafayı yıcem, sureklı memede sussun diye dınlenemıyorum, sakınkesmıyo Baska bebek kucakta susar yada bıraz bakınır benimki yok 😔
Relactaz® Damla Nasıl Etki Ediyor?

Bebekler özellikle ilk aylarda anne sütünde bulunan laktozu yeterince sindiremedikleri için gaz problemi yaşarlar. Relactaz® Damla her emzirme öncesinde kullanılarak gazın oluşmasını engellemeye yardımcı olur ve bebeği rahatlatır.

Senin ikinci kız benim oğlum gibi valla. Allah kolaylık versin. Neler denedim ben onda.üç tane anakucağı vardı evde. Sonra oyun halısı biraz oyaladı. Biraz büyüyünce mama sandalyesi yürüteç derken atlattık bitti. Bebek arabasında da duramazdı hiç.milletin bebeleri bebek arabasında saatlerce uyurdu nasıl imrenirdim.
Kanguru alınca biraz rahat ettim ama onu da kısa kullandık
İşte o saatlerce bebek arabasında uyuyanlardan biriydi büyük kızım 😍
Bebekken koyardık arabaya, eşimle piknik yapardık. Ben yürüyüşe çıkardım iki saat gık demeden uyurdu arabada.

Bugün küçüğü emzirip uyutup koydum arabaya, sitenin bahçesine indim de rezil olmamak için fazla durmadım 😂

Kızlar emzirirken paketli ürünler tüketiyor musunuz
Son iki gündür aşırı şekilde tatlı krizim tuttu, nutella kaşıklamamak için zor tutuyorum kendimi.
Ya da cips yiyen var mı, normalde pek canım çekmez ama şu sıralar her şeyden canım çekiyor.

Paketli yediğim tek şey markette satılan kahvaltılık tahin helva. Onu da abartmadan yemeye çalışıyorum

Benım bebek kolik olmus kızlar 5 dk alamadan durmuyor uyanırken bile ag lı yor, ıcı gaz dolu aslında cok rahat cıkarma sına ragmen, ama kaka yapamıyor Dr 1 haftaya kadar normal diyor fıtılle bile yapamadı bugun, relaxtaz diye bir damla ekledi, ise yarayacak gibi ama bakalım, kafayı yıcem, sureklı memede sussun diye dınlenemıyorum, sakınkesmıyo Baska bebek kucakta susar yada bıraz bakınır benimki yok 😔
Relactaz® Damla Nasıl Etki Ediyor?

Bebekler özellikle ilk aylarda anne sütünde bulunan laktozu yeterince sindiremedikleri için gaz problemi yaşarlar. Relactaz® Damla her emzirme öncesinde kullanılarak gazın oluşmasını engellemeye yardımcı olur ve bebeği rahatlatır.
Benimkide öyle bizde relactaz kullanıuoruz dün bağırsakdüzenleyici verdi trubidat.
Gaz dolu dedi.
9 aya anca toparlanır dedi.
Daha çook var 😫

Tribudat diye bir şurup.
Gaz dolu bağırsaklar dedi.
Gece iyi geçti önceki günlere göre.
İnşAllah devamı gelir
Ya bizim Dr a da söyledik. Olur normal diyor. Sırf ben istedim diye gaz damlası verdi ama çocuk perişan oldu kıvrandı durdu. o kadar yoğun Bi damla ki. Buram buram kokuyor tadı da acı. Damlayı verdikten sonra memeyi bile alamadı çocuk tadı gitmedi ağzından. Ben de vermedim Bi daha.

Son iki gündür aşırı şekilde tatlı krizim tuttu, nutella kaşıklamamak için zor tutuyorum kendimi.
Ya da cips yiyen var mı, normalde pek canım çekmez ama şu sıralar her şeyden canım çekiyor.

Paketli yediğim tek şey markette satılan kahvaltılık tahin helva. Onu da abartmadan yemeye çalışıyorum
Ben çok canım çekerse cips yiyorum Nutelladan da bir kaşık yediğim oluyor

Bende tam olarak böyle normalde çok tatlı abur cubur seven yiyen bi insan değilim ama son günlerde inanılmaz canım çekiyor, süt çeker ye diyolar bana 😂

Benimkide öyle bizde relactaz kullanıuoruz dün bağırsakdüzenleyici verdi trubidat.
Gaz dolu dedi.
9 aya anca toparlanır dedi.
Daha çook var 😫
Allhım umarım daha önce duzelırlet bızı Dr muayeneden kendi ugurladı o kadar yıktı ortlaıgı 😄 loploo gaz dolu benimkide sureklı emerse olcagı bu ama emmessede sureklı aglıyor🤪

Ya bizim Dr a da söyledik. Olur normal diyor. Sırf ben istedim diye gaz damlası verdi ama çocuk perişan oldu kıvrandı durdu. o kadar yoğun Bi damla ki. Buram buram kokuyor tadı da acı. Damlayı verdikten sonra memeyi bile alamadı çocuk tadı gitmedi ağzından. Ben de vermedim Bi daha.
Aman bu ilaç vermeyen doktor olcam diye kendini kasan doktorlarada uyuzum.
Tamam ota boka ilaç vermede,sürekli ağlayan sıkıntısı olan bebeğinde sorunu çöz ki annede bebekte keyflensin.evet normal yaşadığımz şeylerin yüzde 99 u normal bizde biliyoruz ama minimal dozlarla birsürü sorun çözen ilaç var zira bağırsak ilaçları vucudada dağılmaz sadece bağırsakta çözünüp atılır vucuttan ,kasmanın ne anlamı var.bak şurup verdi doktor 2çay kaşığı bişey, mışıl mışıl uyuyo çocugum 🤲 darısı başınıza

Kızlar minik sivilce gibi pütürlü şeyler var yüzünde bebeğimin ondan mı bahsediyorsunuz?
Bende doktora gitsem mi diye düşünüyordum.
Doktora gittim benim oğlumda da var sönüyor kırmızılığı bazen artıyor falan. Doktor normal onlar dedi. Annemde çocuk besleniyor gelişiuor kızım ondan çıkar onlar iyi bişey dedi o😀

Herkese merhabalar uzun bir aradan sonra başımın epey sıkıştığı bir donemde sizlere danışmak istedim 💞 1 aylik kızım var. Meme +mama şeklinde besliyorum gaz sorunumuz var malesef kolik bir bebek. Mama olarak SMA kullanıyoruz bu mamayı kullanan arkadaşlar var mı ,memnunlar mi . Kızım iki gündür günde bir kez çok zor kaka yapıyor normalde günde 4-5 kez yapardı mamadan mi acaba diye şüphelenmeye başladım. Mama kullanan arkadaşlardan mama tecrübelerini paylasorlarsa çok memnun olurum hangi mamayı kullanıyorsunuz memnun musunuz .

Kızlar bugün bebeğimin kakasında sümüksü uzun uzun parçalar vardı. Rengi ve kokusunda bir değişiklik yok her zamanki gibi ama bu balgam gibi doku neden olur ki acaba? 😕

Herkese merhabalar uzun bir aradan sonra başımın epey sıkıştığı bir donemde sizlere danışmak istedim 💞 1 aylik kızım var. Meme +mama şeklinde besliyorum gaz sorunumuz var malesef kolik bir bebek. Mama olarak SMA kullanıyoruz bu mamayı kullanan arkadaşlar var mı ,memnunlar mi . Kızım iki gündür günde bir kez çok zor kaka yapıyor normalde günde 4-5 kez yapardı mamadan mi acaba diye şüphelenmeye başladım. Mama kullanan arkadaşlardan mama tecrübelerini paylasorlarsa çok memnun olurum hangi mamayı kullanıyorsunuz memnun musunuz .
Hipp, smilac, bebelac gold denedim ben. Hipp çok gaz yaptı. Anne sütü içince çok daha rahat çişini kakasını yapıyor. Mama gazda yapıyor ıkınarak çişini yapıyor. En rahat bebelac goldda kakasını yapıyor. Sadece sütle de doymuyor mama yiyince daha çabuk uyuyor.
Sütü arttırıp mamayı azaltmaya çalışıyorum ama henüz başaramadım. 😌

X