- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.381
Aynı bizimki sanki işkence yapıyoruz titreyerek ağlıyorAynen ya temiz beze yapmayı çok seviyor gerçekten. Artık bezden de geçtim benimki bez değiştirirken ortalığı yıkıyor. Sanki çocuğa işkence ediyoruz öyle sevmiyor bez ve kıyafet değiştirilmesini. Her kirlettiği bez yeni bir ağlama seansı demek bizim için maalesef.
Valla hamileyken ,doğardoğmaz yaptrcam dedim ama doğum yapınca gözüm yemedi.sanırım erteledikçe ertelicem.Merhaba mayıs anneleri erkek bebişleri olan anneler sünnet oldu mu bebişler ne zaman yaptırdınız
Canım birazcık kızdıracaksın zeytinyağını sadece. Bu şekilde asidi alınıyor. Yakmana gerek yokDenememiştim daha fırsat olmadı internettende bulamadım nasıl asidinin alındığını. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Aynen ya temiz beze yapmayı çok seviyor gerçekten. Artık bezden de geçtim benimki bez değiştirirken ortalığı yıkıyor. Sanki çocuğa işkence ediyoruz öyle sevmiyor bez ve kıyafet değiştirilmesini. Her kirlettiği bez yeni bir ağlama seansı demek bizim için maalesef.
GazdandırBenim oğlan toplasanız 10 saat uyumuyor günde çok az uyuyor. Bu aralar aşırı huysuz memede bile ağlıyor süt mü yetmiyor anlamıyorum mama verdim onda da uyumadı napıcağımı şaşırdım ya zombi gibiyim
Bebekler altını kirletmeyi sevmiyorlar mış biz altına bez bağlayarak önce beze yapmayı öğretiyormuşuz vakti gelince de tuvalete yapmayı tuvalet iletişimi kitabında yazıyordu benim bebeğim de aynı altını açtığım gibi çiş yapıyor hala alışamadımAynen ya temiz beze yapmayı çok seviyor gerçekten. Artık bezden de geçtim benimki bez değiştirirken ortalığı yıkıyor. Sanki çocuğa işkence ediyoruz öyle sevmiyor bez ve kıyafet değiştirilmesini. Her kirlettiği bez yeni bir ağlama seansı demek bizim için maalesef.
Anca ya daha çok küçüklerBizim 25 gün bugün. Bu kartlardan bende bakayım. Dediklerinizi yapıyorum da bir gün ise yarasa diğer gün yaramıyor
17 günlükken yaptırdıkMerhaba mayıs anneleri erkek bebişleri olan anneler sünnet oldu mu bebişler ne zaman yaptırdınız
Cezve içinde benmari usulü ısıtarak yapıyorum ben. Direk cezveyi ateşe koyanlar ds var.Günaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?
Bizimki de uyku sürecinde hep ıkınıyor sancı geliyor belli. Gazdan bence. Bir süre sonra çıkarmaya başlıyorMerhaba arkadaşlar,
Bebegim dünden beri uyurken garip sesler çıkarıyor, mizildaniyor gibi sanki inliyor ikinip sıkılıyor falan. Inanilmaz huzursuz bir uyku sureci var. Zaten dun gunduz uykusu hic olmadi. Gunduz tas catlasa 3 saat bölük porcuk, bu gece de 5 saat max uyumuştur toplamda. Gaz sancisi mi diye düşündüm ancak ağlamıyor da. Var mi bir fikriniz ya da başına gelen var mi boyle bir durum?
Neden uyumaz, derin uykuya dalamaz bir bebek anlamıyorum. Uyudugunda da bu sesler inanılmaz üzücü. Bir yerinde agri falan mi var acaba
Biz 5 günlükten beri kullanıyoruz. Eğer gerçekten çok gazı varsa oldukça sesli geğiriyor.Kızlar bugün ilk defa biogaia verdik 5 damla. Yetişkin insan gibi geğirdi resmen . Sizde de öyle mi oluyor
Ah canım nasılsın? Güzel kızın nasıl? Çok teşekkürler.Canım birazcık kızdıracaksın zeytinyağını sadece. Bu şekilde asidi alınıyor. Yakmana gerek yok
Evet doğadan ında form olaniDoğadan in da form olanı mı
Aynen ya temiz beze yapmayı çok seviyor gerçekten. Artık bezden de geçtim benimki bez değiştirirken ortalığı yıkıyor. Sanki çocuğa işkence ediyoruz öyle sevmiyor bez ve kıyafet değiştirilmesini. Her kirlettiği bez yeni bir ağlama seansı demek bizim için maalesef.
Bende bizim oğlanda mi var bı sorun canını mi yakiyorum diye düşünmeye başlamıştım altını açtığım anda dövmüşüz gibi ağlamaya başlıyor hele kaka falan yaptıysa alt değiştirme uzun sürerse altı kapanana kadar artik dudaklarını titrete titrete ağlıyor altı kapandığı gibi susuyor kızım altını açtığımda çok keyif alırdı sakin sakin beklerdiAynı bizimki sanki işkence yapıyoruz titreyerek ağlıyor
Üstünü değiştirirken kolunu mu incittik acaba diye korkuyoruz.
Benim de ilki kız olunca kızın altını bezlemek ne kadar kolaymış diyorum erkekte altını acinca çiş yapmasi ayrı dert kaka yaptığında testislerin altını temizlemek ayrı dert canını yakarsam diye korkuyorumBide benim ilk çocugum kız,oyüzden acaip zorlanıyorum kız daha rahattı bana göre,oğlana alışamadım daha.napalım sanırım tuvalet yaşına gelene kadar evi çiş kaka götürcek
Aynen canımAnca ya daha çok küçüklertek bildikleri meme-emme
Bende aynısını diyorum canım çok zormus erkek bebekBenim de ilki kız olunca kızın altını bezlemek ne kadar kolaymış diyorum erkekte altını acinca çiş yapmasi ayrı dert kaka yaptığında testislerin altını temizlemek ayrı dert canını yakarsam diye korkuyorum
40gün oldu,3gün yapmadı fitil attık öle yaptı.Merhaba kızlar ne vr ne yk birşey soracağım bebeleriniz günde kaç defa kaka yapıyor