- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.093
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.801
Kızlar kamu personeli olan var mı aranızda? Doğum parası için nereye başvuruyoruz? Süt parası alabiliyor muyuz biz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım sağlıkçı olduğum için zaten aşı hakkım vardı bebek 10 günlükken gidip sinovac oldum. Alman aşısı teknik olarak yeni bir aşı olduğu için açıkcası ona cesaret edemedim.Kizlar korona aşisi cikiyor bizlere emziriyoruz ya ama bu konuda hic bilgim yok olsam mi olmasam mi cocukta emiyor sikinti oluyor mu aceba bilgisi olan yazabilir mi
Aynı şeyi yaşadım alçak yastıkta yatma kesinlikle ben o hatayı yaptım sonraki günler baş ağrısı çok çektim hala yüksek yastıkta yatıyorum korkumdan. Ağrı kesici içerek ve birkaç saat uykuyla toparlıyordum. Ama 3-4 güne geçti şükürKızlar epidural sezaryen oldum 3.günden itibaren başımdan ateş çıkıyor öyle bir baş ağrısı yaşıyorum sabah başlıyor öğlene kadar 2 ağrı kesici içiyorum. Benim gibi olan var mı?
400 bizimki ocean marka.Arkadaşlar sizin bebeğinize kullandığınız d vitamini 400 İU mu 600 İU? Ben şimdi farkettim bizim ocean marka ve 600 İU. Az önce bı yerde okudum 1 yaşına kadar 400 1 yaşından sonra 600 önerilmektedir diyor. Acaba eczacı bize yanlış mı verdi diye kafama takıldı şimdi.
Ayyy o zaman bize yanlış verildi ya. Moralim bozuldu şimdi kaç gündür de veriyoruz. Acaba yanlış mı verildi ya. Reçeteyi bulmam lazim400 bizimki ocean marka.
Reçeteyi buldum 600 Uİ yazmış. Neden öyle yazdı ki acaba ya? Bebeğe fazla değil mi ? Her yerde bebekler için 400 Uİ önerilmektedir diyor400 bizimki ocean marka.
Yeter canım benim sen kafanı rahatlat.şuan senin en büyük sıkıntın silikon uca alışması. Onu bırakıp meme ucunu zorla. emdikçe çıkarır o kuzu ucunu. Silikon uç uzun vadede büyük zorluk olur gerçekten.Şırıngayla damlatınca çekiyor. Memeden gelen süt yetmiyor zaten. Doğru pozisyonda silikon ucu tutturmakta çok uzun sürüyor.
Ben uzun süre dokunamadim korkudan. Şimdilerde banyodan sonra kagit havluyla o kısmı çok yavaş kurularken şişlikleri farkettim. Bir iki yerde sertlik var.Kızlar sezaryen dikişinizin üstünde ödem şişlik oldu mu?
Ben doktora sormuştum normal dedi ama 2 gündür daha belirgin şişti.
Oğlumun 3 aylıkken geçmişti sanırım. Daha fazla bile olabilir. Şu ilk iki üç ayı atlatalım da sonrası daha kolay tabiEvet aşırı gazlı ,hem alttan hem üstten.
30cc mama yese ,ağzından büyük insan gibi gaz çıkarıyor ne yediyse.
Bakalım inşallah düzelcek 2-3ay olabilir dedi doktor..
Evet 400 olmalı diye biliyorum ben de. 3 yaşındaki oğluma yeni geçtim 600 e.Reçeteyi buldum 600 Uİ yazmış. Neden öyle yazdı ki acaba ya? Bebeğe fazla değil mi ? Her yerde bebekler için 400 Uİ önerilmektedir diyor
400 kullanıyoruz biz.Arkadaşlar sizin bebeğinize kullandığınız d vitamini 400 İU mu 600 İU? Ben şimdi farkettim bizim ocean marka ve 600 İU. Az önce bı yerde okudum 1 yaşına kadar 400 1 yaşından sonra 600 önerilmektedir diyor. Acaba eczacı bize yanlış mı verdi diye kafama takıldı şimdi.
Doktor yanlış mi yazmış o zaman ya reçeteye baktım 600 yazıyor. iki haftadır kullanıyoruz bişey olur mu acaba? Bir de doktorun sekreterini arasam desem böyle böyle, doktora işini ogretiyo gibi mi olur? Adam da biraz ters, cesaret edemiyorum. Napsam bilemedimEvet 400 olmalı diye biliyorum ben de. 3 yaşındaki oğluma yeni geçtim 600 e.
Yanlış yazmışlar
Herkes 400 kullaniyo bize neden 600 yazıldı400 kullanıyoruz biz.
Bilmem ki bi sor doktoruna. Yanlış yazmıştır belki. Bize bir tanıtım broşürü verdi orda hem 600lük hem 400lük vardı 400lüğü işaretledi bunu alacaksınız dedi. 1 yaş ve üzeri diyor ama bakmayın ona yenidoğana da veriyoruz dedi.Herkes 400 kullaniyo bize neden 600 yazıldı
Yenidoğana da 400 Luk mu veriyoruz demek istedi?Bilmem ki bi sor doktoruna. Yanlış yazmıştır belki. Bize bir tanıtım broşürü verdi orda hem 600lük hem 400lük vardı 400lüğü işaretledi bunu alacaksınız dedi. 1 yaş ve üzeri diyor ama bakmayın ona yenidoğana da veriyoruz dedi.
Evet, normalde 400 için 1 yaş ve üzeri yazıyordu çünkü. Onu dikkate almayın dedi.Yenidoğana da 400 Luk mu veriyoruz demek istedi?
Canım benim ilk doğumda olmuştu.Kızlar sezaryen dikişinizin üstünde ödem şişlik oldu mu?
Ben doktora sormuştum normal dedi ama 2 gündür daha belirgin şişti.
Valla ben ptt den bi 400liralık para aldım ama ne parası bilmiyorum.Kızlar kamu personeli olan var mı aranızda? Doğum parası için nereye başvuruyoruz? Süt parası alabiliyor muyuz biz?
Bizde aşırı gazlıyız ,hatta yazdım burayada.Kızlar gaz sorununu nasıl çözüyorsunuz? Gaz yapan, yapma ihtimali olan her şeyi diyetimden çıkardım. Baklagiller, fıstık, çiğ sebze meyve, yoğurt, haşlanmış yumurta vs hiçbirini yemiyorum. Her gün rezene+ kimyon çayı içiyorum. Yine de gazı oluyor. biogaiaya başladık 2 gündür, inşallah faydası olur. Bir de sürekli emmek istiyor emdikçe gazı oluyor. Gazını çıkartıyoruz yine emmek istiyoruz. Bu döngüden çıkamıyoruz. Ne yapsam bilemedim.