Eve gidince yazarım canım onu damlatinca cuk gaz kendiliğinden çıkıyor kucağa alır almaz.emzirdigim zaman ağzına damlatmak lazım ugrasmiyorum gaz için ben beceremiyorum uğraşıyorum çıkmıyor babasına veriyorum o çıkarıyor
Ah ah bı kavgalar dün gece çok tartıştık 4 gibi sabaha karşı pes ettim süt sagmayi bekleyemez diye çığlık çığlığa mama verdim sagdim sutude dolaba attım sabah o kadar moralim bozuldu ki oturdum ağladım yetemiyorum diye şu lohusalık beni öldürecek hala gözlerim doluyor yazarken (sütüm az hala 50 CC falan çıktı mama 60 CC içti de uyudu rahat rahat
)
Sabah eşim mama yap dedi gece kavga edince bebisle bı bozuldum ki anlatamam sütüm az dedim olsun sağ çoğalır tabi diyorum steril eden benim biberonu sağma makinesi ekipmanlarını
baktı agliyorum teselli ediyor canım benim
İnatciyim bogayim bugün doğum günüm kızımda boğa aynı anası inatçı
Benim bugün kontrolüm vardı bandı çıkardı Dr ultrasonla felan da baktı herşey sertbest 3 ay ağırlık kaldırmak yasak sadece korseye serbest dedi alacak yer yok
Ahaha ben bu
ne gereksiz pahalı vs gözüyle bakıyordum göz ucuyla aman cik cik buna para mı veriyorlar felan şimdi anlıyorum değerini
Damla kullanıyorum ben canım 15 gün sonra gaz sorunu başlıyor diyenler halt yemiş
çocuğun gazi var abi 15 günle alakası yok