- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.341
Çok güzel ya duygulandım tamda kontrol için sıra beklerken denk geldim Allah Analı babalı sağlıkla buyutmenizi nasip etsin şansı bahtı açık olsun inşKızlar doğum hikayem şöyle başlıyorum 13 Nisan gecesi kasık ağrılarım vardı ama hafif Hafif hatta bazen hiç hissetmiyordum yinede sabah olunca doktora gitmek istedim çünkü bütün gece sürdü ağrılar. Sabah hastaneye gittim benim her zaman gittiğim doktorum yoktu müsait başka bir hekime gidip durumu anlattım muayene etti daha başı bile yerleşme iş bence senin doğumun 40.haftasını bekler bile dedi çektiğin ağrı yerleşme ağrısıdır dedi. Bende peki o zaman dedim çıktım bankada işlerim vardı bankaya yürüdüm markete yürüdüm Bi kaç saat gezdim dışarda ama hep kasık ağrım devam ediyordu. Eve geldim evde oturmak istiyorum ama kasık ağrısı düzneli bir şekilde 5 dakika bir geliyordu. Ben de içimden yerleşme ağrısı böyle zorsa doğum ağrısı ne zor olur ben kesin dayanamam sezeryan isterim diye düşündüm. Sonrasında akşam saat 8 bucukta eşim geldi işten ben artık kıvranıyordum eşime söyledim tekrar çıktık evden zaten hastanem yürüme mesafesinde. Hastaneye gittik ebe bana Bi baktı senin açıklığın 5 cm olmuş %70 efasman var nerdeyse başı çıkıcak kadar yakın dedi. Ben şok oldum tabi. Gidemezsin dediler yatış dediler ben Bi eve gidip duş alayım bari dedim imza attım tekrar çıktık eve yürüdük eşimle kapının önüne gelince daha eve gidemeden benim suyum geldi tekrar hastaneye yürüdüm 5.kat doğumhaneye çıktım en fazla yarım saat olmuştu yani 7 cm olmuş dediler herkes şok tabi beni yatırdılar 19:30 da nst bağlandı ben duramıyorum artık öyle sık geliyor ki kasık ağrısı nst bir türlü olmadı. Bi saat geçmişti ki ebe baktı bana tam açık çocuk geliyor dedi doğum masasına geçtik ebem çömelip ıkınmamı istedi yere bir şeyler serdi dediğini yaptım ağrılarla ıkınıp masaya çıktım masada da çok şükür ebem ne söylediyse yaptım ıkındığımda hep süpersin diyerek beni motive etti. Doğum hikayemin malesef tek olumsuz yanı bebeğimin başıyla beraber elinde kafasının yanındaymış. Yırtıklarım oldu 7 dikiş atıldı. Dikiş atılırken biraz acı hissettim ama bebeğim doğduğu an mucize gibiydi. Başı doğunca gerçekten bir rahatlama oldu ve doğunca bebeğimi hemen bana verdiler gögsümde yattı göbeği orda kesildi ten tene temas yapabildik ebem sağolsun. Bebeğim 20:55 te 2900 gr 49 cm doğdu. Küçük bir mucizeydi resmen. Çok güzeldi o an. Sonra hemen yanımda görebileceğim bir şekilde muayenesi aşıları oldu ben sonra yatağa alındım bebeğim benden bir dakika ayrılmadı hemen yanıma verdiler emzirdim. Sonra annemle doğum servisine alındım çok güzeldi. Tek sorun dikiş ağrıları oldu ona da bin şükür doğumum güzel olunca onu da çok kafaya takmadım. Umarım herkes hatırlayınca çok korkunç anılar hissetmeyen deneyimler yaşar. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar