Kizlar bayag geriden geldim goz gezdirdim
Korkmayin yegenim.36. Haftada dogurdu kuvoze bile girmedi
Cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik vakit daraldikca onlarda cikmaya meyilleniyo heralde :)
Stres yapmayin Allah a emanet hepsi erkende olsa Allah sag salimen kucaklariniza almayi nasip etsin..
Hasta olan bir arkadas varmis misafirlerden sonra grip olan cok gecmis olsun cok kizginim ya nasi dusuncesiz bu insanlar hem hamilesin hem kucugun var evde insanlar nasi bencil boyle. Nasi bu vebale girerler. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz cnm❤
Benimde 35+0 da kontrolum vardi rahim agzi kapali,su iyi dedi. 2750 gram olmus. Erken dogum icin risk gorunmuyo dedi nst de de cikmadi ama azicik ayakta kalayim kramp giriyo karnima popoma hersey oyle zorlastiki. Gunler gecse de saglikla kavussam insallah gece de uyuyamiuorum aci alamiyorum
goguslerim biraz uclari sertlesti krem surebilirsin ama cok minciklama dedi
Daha cok 38 den sonra goguslere masaj yapmanizi oneriyoruz uyarilsin ve sut gelsin diye dedi ,diyen de yanindaki emzirme ve dogum kocu..
Hatta zyagina defne yapragini at kavanoza koy sakla onla masaj cok iyi oluyomus. Bir de nane yagi dedi uyarilmasi icin. Bakalim zyagi mantikli geldi
Simdilik yogurma dedi
uclari sertlesti diyince hafif sikmadan sur dedi