Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 11.haftanin şanından galiba o açlıklar. Bende tam 11.haftam baslarken yaşamaya baslamistim. Gece 4 de uyanip gözüm kapali ekmek yiyip uyudugumu biliyorum. Simdi de hala uyaniyorum yeni 12+3üm ama devam ediyor o acliklar. Gün icinde sadece kahvalti saatinde ve aksam yemegi saati yaklastiginda bi fena oluyorum yoksa dedigin gibi gayet iyiyim.
Demekki kuzu walla cok kilo alcam diyede korkuyorum almiyorum gerci ama geceleri cildiriyorum.acliktan ne bulursam onume ne gelirse artik yatmadan muz ceviz kuru incir badem findik hazirliyorum kalkar kalkmaz atiyorum agzima

Demekki kuzu walla cok kilo alcam diyede korkuyorum almiyorum gerci ama geceleri cildiriyorum.acliktan ne bulursam onume ne gelirse artik yatmadan muz ceviz kuru incir badem findik hazirliyorum kalkar kalkmaz atiyorum agzima
Bu açlıktan fenalık geçirme hali bende de var. Sanki o an bir şey yemezsem bayılacakmışım gibi hissediyorum.

Dün randevum vardı bir kız da benden geliyor 🥰🌸 Doktor daha erken değişebilir %80 kız dedi ama ben değişeceğini sanmıyorum 2 kızçe annesi diyeceksiniz ✌🏻😄😍
Bu arada Çin maya takvimi hiçbiri tutmadı 😄
Rahimde perdeden dolayı histereskobi olmuştum 2 düşük sonrasında. Doktor rahim ağzı uzunluğunun ara ara ölçülmesi lazım takipli olduğun doktora ilet dedi. Bazen serklaj atma ihtimali doğabiliyor erken doğum riskinden dolayı dedi ama kızımda hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti erken doğum da olmamıştı bunda farklı bir durum mu gördü bilmiyorum sordum şu an hiçbir sıkıntı yok dedi ama kafamı kurcaladı. Rahimde perde ameliyatı olup bu durumdan ötürü serklaj atılan var mı acaba ?

Dün randevum vardı bir kız da benden geliyor 🥰🌸 Doktor daha erken değişebilir %80 kız dedi ama ben değişeceğini sanmıyorum 2 kızçe annesi diyeceksiniz ✌🏻😄😍
Bu arada Çin maya takvimi hiçbiri tutmadı 😄
Rahimde perdeden dolayı histereskobi olmuştum 2 düşük sonrasında. Doktor rahim ağzı uzunluğunun ara ara ölçülmesi lazım takipli olduğun doktora ilet dedi. Bazen serklaj atma ihtimali doğabiliyor erken doğum riskinden dolayı dedi ama kızımda hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti erken doğum da olmamıştı bunda farklı bir durum mu gördü bilmiyorum sordum şu an hiçbir sıkıntı yok dedi ama kafamı kurcaladı. Rahimde perde ameliyatı olup bu durumdan ötürü serklaj atılan var mı acaba ?
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin 👼🏻💕

Kızlar bugün ikili test sonucum için gittim.
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.

Eklentiler

• 1000079894.jpg
    1000079894.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000079893.jpg
    1000079893.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 23
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.
Canım ikili test için şunu söyleyebilirim sonuçların kötü değil. Benim de yaş orta risk çıktı ama beklenilen bir şeydi kendim için. Kaçıncı haftandasın şuan? Bazen erken haftalarda ense kalınlığı çıkabiliyormuş ilerleyen haftalarda düzelebiliyormuş. Yine de için rahat etsin istersen fetal dna yaptırabilirsin.

İkili testte ense kalınlığının 3’ün altında olması normal diye biliyorum. Değeri 3’ün üzerinde çıkmasına rağmen bebeği sağlıklı olanlar var. Doktorunuz elbette kesin bişey diyemez ama tavrı sizi endişelendirmeye sebep olmuş. Belki bi doktora daha gidip ondan da fikir alabilirsin

Allah korusun canım lütfen kötüye odaklanma. Hamilelik ve doğum risk içeren şeyler, bu hepimiz için geçerli. Zaten hayat öyle değil mi bir sonraki nefesimizi alacağımız bile belli değil. Ama bu olumsuz yanına odaklanırsak da bu hayatı yaşayamayız. Etrafımızda duyduğumuz bir sürü olay var. Ben oğluma hamileyken yine bu forumu takip ediyordum ve doğuma kadar herşey yolunda ilerlerken doğum esnasında bebeği hayatını kaybeden arkadaşlar oldu burada. Hiçbirimizin garantisi yok anlayacağın. Allah bu tarz olumsuz durumlardan hepimizi uzak etsin 🙏🏻
Aynen canım maalesef öyle kötü bişey düşünmek istemiyorum ama şartlar el vermiyor işte dün bile bizim haftalarda Bi hasta vardı suyu bitmiş çok şaşırdım suyu da gelmemiş nasıl bitmiş ona da anlam veremedik hakkımızda hayırlısı olsun

Anladim canim. Allah kolaylıklar versin simdiden. Oglunla ilgilenecek birileri var yine en azından öyle düşün. Karninda da senin dinlenmene ihtiyac duyan bebisin var azcik disini sık saglikla alcaz hepimiz kucagimiza iiiiinsallahhh 🙏😍 hep en guzeline enn iyisine odaklan hersey her zaman yolunda olacak bunu hep tekrarla. Bende bunu hep yapiyorum
Hastaneden çıkana kadar var da gerisi önemli işte çıktıktan sonra daha çok ihtiyacımız olacak birilerine bakalım Bi yarın dikiş başarılı geçerse

Çok zor Allah yardımcınız olsun ama bizim içinde tüm riskler geçerli bizde ohhh misss ben bu çocuğu 38-40.hafta da sağlıkla kesin doğururum diyemiyoruz ki.. kimin başına ne zaman ne geleceği belli değil.. çoğumuzun ilk çocuğu ve alınacak şeyler var mecburuz ve indirim oldukça almaya çalışıyoruz.. insallah bize de ikinci çocuk nasip olur.. cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım..
İnş canım herkesin hakkında hayırlısı tabii ki hazırlık yapacaksınız içinizde koymak istemezdim dediğin gibi her an ne olacağı belli olmuyor

Hamişken artik kilo almaktan korkmayalim bence kuzucum. Canımız sagolsun kilo alırız veririz saglik olsun her zaman. Bebisler küçükte olsa enerjimizi aliyorlar haliyle gece dinlenmeye gecince de daha fazla istiyorlar bence beslenmeyi çünkü midede falan bisey kalmiyor. Yine sen kuruyemis yiyormussun benim gibi gözün kapali ekmek yememissin gece😂

Hastaneden çıkana kadar var da gerisi önemli işte çıktıktan sonra daha çok ihtiyacımız olacak birilerine bakalım Bi yarın dikiş başarılı geçerse
Allah kolaylik versin o zaman sonrasinda da yine gelsin birileri kalsin yaninda kalmazlar mi. En azindan iki uc gun kalsalar yeter sana. Sonrasinda da sen idare edersin

Kizlar yeni catlak kremi alcam bana neler kullaniyorsunuz önereceğiniz markalar var mi soyler misiniz ?
Lierac
Mustela
Bunlar icerik olarak ayniymis mustela az daha uygun geldi bana onu mu alsam dedim.
Sizler neler kullaniyorsunuz

Kizlar yeni catlak kremi alcam bana neler kullaniyorsunuz önereceğiniz markalar var mi soyler misiniz ?
Lierac
Mustela
Bunlar icerik olarak ayniymis mustela az daha uygun geldi bana onu mu alsam dedim.
Sizler neler kullaniyorsunuz
Canım selam ben Badger diye bir krem var onu aldım. Doğal içerik ilerleyen günlerde liersc alırım diye düşündüm

2,57 normal degil mi? Benim doktorum da 3’un altinda olmasini isteriz demisti. Bizim 14. Haftada 2,4 cikmisti. Bence hic endiselenmeyin, fetal dna yaptirmak isterseniz yaptirin tabi. Ama ense kalinligi endise verici degil.
Mesela bizim burada 2’li 3’lu test diye bi se yok. Eger detayli ultrason normalse ve ense kalinligi 3,5 altiysa fetal dna yapiliyo, devlet karsiliyo. 3,5 uzerine amniyo sentez yapiliyor sanirim.

Canım selam ben Badger diye bir krem var onu aldım. Doğal içerik ilerleyen günlerde liersc alırım diye düşündüm
Bende badger kullanmaya başladım bu hafta çok güzel bence 2 gün sürmesen nemli tutar baya memnunum içeriği de doğal fiyat olarak da baya uygun kalıyor azda olsa , birde arkadaşımın önerisi ile bio-oil kullanıyorum ikisini dönüşümlü şimdilik göbeğim çıkmadığı için akşamları sürüyorum sadece

X