2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aa şimdi anladim canim doktorum sabah benden idrar tahlili istedi tansiyonum yuksek cikinca protein kacagina bakicam dedi. Ama 24 saatlik degil normal bi kez sabah verdim tahlili temiz cikti canım. Gecmis olsun sanada

evet malesef koclar oyle kendimden biliyorum inatci oluyoruzz dedigim dedik

Hayırlısı olsun canim banada 8-9-10 mayıs dendi

Rabbim şifalar versin İnşaAllah tez vakitte iyileşirsiniz aramıza katılırsın canm ❤ sezaryene gün verdiler mi

Bu corona bizi bu hale getirdi yeterki saglicakla dogsunlarda mugik olan o . Bende de oyke yabhastane cantasina basladim aka bisiler hep eksikk yika koy gecelikler fln var iste.emzirmensutyenleri almistim daha gelmedi hep birlikte yaparim artik dedim. Bi anda bitmiyo yani :)

Aynen oyle kuzum bizimkinin annesi izmirde babasida ayri bi ailesi var cocuklari fln amanaralari iyi. İkisindende bi hayir gormedimm kayinvalidem smdi izmirdennostanbula bize gelmek istiyo dogum icin ama derdi dogum fln degil gezkek yani oyle bencil bi insan. Bende dedim bejndahanyeni annelige alisacakken evde kimseyi istemiyorim corona zmni ugrasamam ayrica diyendogduktan 20 gun snra fln gelsin dedim. Ama babasi fln hastabeye gelcekmis bi yolunu bulup onu bile istemiyorum esimendogrudurust analik babalik yapamamislar smdi o yuzden cok koyuyo bana .esim de cok naif. Hatri gonlu olsun diye ses cikarmam cikarmazsam. Annesi aslinda tam bir kibarcik gorsen arar guzel guzel konusur edebiyatci ztn . AMa o kdr gelse bile nenyemege yardim eder ne baska bisey elinden hic bisey gelmez resim yapsin kitap okusun sergi gezsin o kdr.

Evet ananas işini yanlış anlamışım . Hadi İnşaAllah o sancı arasında yersen helal olsun dicem
Ya evet umarim aklima gelir ve basarabilirim cok da komik bi görüntü canlaniyor gözümde o anda ama normal dogum olsun cok istiyorum o yuzden en azından elimden geleni yapmış olurum diye düşünüyorum

Qllah jorusun allahtan boyle bir alternatifimiz var eski zmnlardaki kadinlar ne zorluklar yasamistit dusunemiyorum

Doğuma gidilen gün doktorlar yemeyi içmeyi yasaklıyorlar ama. Doğum esnasında tuvalet olmasın diye serum takarlar genelde o gün sezeryanda da ameliyat olduğu için yedirmiyorlar canım
Sezeryan için bunu anlarim neticede ameliyat, hatta oncesinde eger ki elzem ise lavman da yapılıyormus, ama normal dogum olacagini düşünürsek ne zaman sancimin geleceği ve doguma ne zaman gideceğim belli değil, nasil o gun icin yeme icme yasaklanabjilir ki. Hatta dogum konusunda destek aldigim ebe doğuma ac gitmemem gerektiğinden minik bir tost yiyebileceğimden ve ya az bir çorba icebilecegimden vs bahsediyor.

Hayırlısı olsun canim banada 8-9-10 mayıs dendi
Sağol canım herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler de
Keşke ev taşımayı daha önceden aradan çıkarsaydın. Bende burdaki evi taşıdım zor oluyor.
Koç burcuyla çok iyi anlaşırım ama benim bebek çok erken gelmiş olur o zaman
Ah ya keşke olabilseydi tadilat bugün bitti Perşembe nakliye gelecek hala toparlanacak eşyalar var

Ben olsam valla alt alttan laf sokardım. Benim de bu haftalar hasta olmamam lazım, inşallah bize de grip bulaşmaz vs diye. Ne ayıp ya bi de hamile kadından hizmet beklemişler. Keşke sancım var deyip uzansaydın

Çok laf soktum valla. Neler neler dedim. Ama anlamazlar ki.
Hayır insan normal zamanda bile hamile ve Küçük çocuklu birinin evine , kendisi hastaysa gitmez. Ayıp gerçekten ayıp. Şu korona ortamında azıcık öksürük olsa bile karşımızdaki insandan çekiniyoruz biz ya

Benim takıların da hepsini eşim almıştı. Dedim sen takacaksin kimse yaklasmasin bile o sırada. Hakikaten takı başladığında verdim eline takı kesesini, ikimiz başbaşa takarak başladık. Sonra baktım annesi elinde beşi bir yerde ile geliyor Allah Allah parasına kıymış dedim. Düğünden sonra öğrendim ki onu da eşim almış. Hem de kredi çekip. Kaç ay onu ödedik bir de.

Kızlar çalışabilir raporu alıp 4. Haftamda calisoyordum simdi hamileler idari izinli sayılacak ya iki hafta bunu doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz ?

Normalde 35+2 olması gerekiyordu 36+6 çıktı 12 05 doğum tarihi yazıyor 11 Mayıs gecesi doğmuşum bende normal doğum ile 2584 Gr misiz şuan 2 hafta önce 2 kiloyduk
Ohhh maşallah maşallah bizim bebekler de yakın birbirine
Senin tarih belli olmusmuydu 7 Mayıs mi
Yok salı günü tekrar gidicem kontrole doktor da bi kaç gün sonrasına çağıracak doğum için tahminin cuma cumartesi falan der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…