- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #39.901
Geçmiş olsun stres yapma cnm stres dahada çıkarıyor bn artık ölçmeyi bıraktım nar ekşisi ni az suyla sulandir da ic hemen düşürüyor tansiyonuKizlar bana moral verinn bugun nstden sonra tansiyonumu ölçtuler 14e 9 cikti. Doktorum surekli olç hep boyle cikarsa sıknti bana haber ver dedi. Stres yaptm eve geldim 15 10 bu sefer limonlu su içtim simdi cok moralim bozuldu
Benim doktorda anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi diyor. O vakte kadar normal doğum başlayadabilir.Neden 37_38 bana 38-39 a kadar tutalım dediler ama merakdan soruyorum
Benim kendi seçimimdi.Kizlar sezaryen kendi seciminiz mi o yuzden mi doktor gun verdi. Ben epiduralli normal dogum dusunuyorum tabi olursa kismet olmazsa sonradan sezeryane dönebilir diyorum. Sizin fikirleriniz neler bu konuda
Benimde zorunlu sezeryan canim.. doktorunu dinle bu konuda mutlakaKizlar sezaryen kendi seciminiz mi o yuzden mi doktor gun verdi. Ben epiduralli normal dogum dusunuyorum tabi olursa kismet olmazsa sonradan sezeryane dönebilir diyorum. Sizin fikirleriniz neler bu konuda
Her iste bir hayir vardir herseyden oncensaglikla gelmesi en onemlisim insan dogumun hernturkusunden korkuyor ama ocinizi ferah tutun insnhersey cok guzel olacakKendi seçimim değil sezaryenin kolay olduğunuda hiç düşünmüyorum korkuyorum şimdiden. Bebeği riske atmamak için mecburiyet oldu yoksa normal doğmasını beklemek isterdim. Benim tanıdığım normal doğuranlar çok çabuk toparlandı.
Saglikli olsunda nasil olursa olsun canimBenimde zorunlu sezeryan canim.. doktorunu dinle bu konuda mutlaka
Evet ya benim kız çok tatlı doktor sana benziyo dedi ama bilemedim oğluma benziyor ağzı burnu dudakları biraz dolgun bayıldım :) kucağıma alsam bu benim derim çok rahat gözümün önünden gitmiyo yüzüKızlar benim bebek aynı bana benziyor bakmalara doyamıyorum sanki kendimi yeniden büyütücem çok garip hisler yaşıyorum.
Siz yüzünü net gördünüz mü bebeklerinizin?
Ben hala göremedim ilk günden beri göstermiyor bu gidişlede göstermeyecek galibaKızlar benim bebek aynı bana benziyor bakmalara doyamıyorum sanki kendimi yeniden büyütücem çok garip hisler yaşıyorum.
Valla Allah tan hayırlısını istemek önemli olan ben normale kendimi hazırladım normal oldum süründüm sürüm tam 60 gün boyunca da hayatımın ağrı sızı yara her türlü ızdırabını çektim. Benim arkadaşlarım Kk dan yine onlarla görüştüğümüzde bi çogu dedi 10 güne normal hayatımıza döndük ben 60 günde dönemedim. Onlar sezaryen ben normal dogum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin İnşaAllah hiç belli olmuyor hayırlısı için duaKendi seçimim değil sezaryenin kolay olduğunuda hiç düşünmüyorum korkuyorum şimdiden. Bebeği riske atmamak için mecburiyet oldu yoksa normal doğmasını beklemek isterdim. Benim tanıdığım normal doğuranlar çok çabuk toparlandı.
Niye toparlanmaniz bu kadar uzun sürdüValla Allah tan hayırlısını istemek önemli olan ben normale kendimi hazırladım normal oldum süründüm sürüm tam 60 gün boyunca da hayatımın ağrı sızı yara her türlü ızdırabını çektim. Benim arkadaşlarım Kk dan yine onlarla görüştüğümüzde bi çogu dedi 10 güne normal hayatımıza döndük ben 60 günde dönemedim. Onlar sezaryen ben normal dogum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin İnşaAllah hiç belli olmuyor hayırlısı için duaedelim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçlerde yün hamilelelerin
Kızlar benim bebek aynı bana benziyor bakmalara doyamıyorum sanki kendimi yeniden büyütücem çok garip hisler yaşıyorum.
Geçmek bilmeyen göğüs yaraları, uyuyan emzirmek için zorla uyandırılan bir bebek, bu yüzden her zaman davul gibi olan göğüsler, süt fazlalığından sırta vuran acil lik eden ağrılar kusmalarNiye toparlanmaniz bu kadar uzun sürdü
Biraz takip et durumua göre verir. Ben 2 taneyle başladım şimdi 3 e çıkardı sayısını. 14-9 gördüğüm oluyor arada. Dinlendikten sonra ölç tansiyonunu bir de tuvalet ihtiyacın varsa ondan sonra ölç. Limonlu su iç bol bol. Sıvı tüketimini artır. Bana çok ölçme dedi mesela . Çünkü stres yaptıkça artıyor tansiyonum. 3 kere ölçüyorum sabah öğle akşamHayir ilac vermedi. Bu sabah oldu zaten. Hemen bi kez yuksek cikinca ilac mi veriyor(
Ben ilk kucağıma verdiklerinden heyecandan napıcam bilmiyorum. Burnuna, ellerine dokunmak için sabırsızlanıyorum. Oğlunda sana benziyor o zaman canım.Evet ya benim kız çok tatlı doktor sana benziyo dedi ama bilemedim oğluma benziyor ağzı burnu dudakları biraz dolgun bayıldım :) kucağıma alsam bu benim derim çok rahat gözümün önünden gitmiyo yüzüdoğsa da bu kadar özlemesem
Doktordan rica et canım biraz sarssın pozisyon değiştirmesini beklesin. Direk yüzü dışarı dönük durmuyolar zaten doktor uğraşıp düzgün bi kare yakalamaya çalışıyor.Ben hala göremedim ilk günden beri göstermiyor bu gidişlede göstermeyecek galiba
Hahaaa ay benim kaynanamda iyi insandır ama güzel sayılmaz benzemesini istemezdim
Biz hani çok çok net denemez ama gördük yüzünü bikac kez. Kimseye benzemiyo. Bı ara kayınvalidem bana benziyo dedi, yoo alakası yok bence dedim
Ben de günümü aldım merakla bekliyorum. Sezeryan benim de kendi seçimim. Bayramda doğma ihtimaline karşı bayram öncesi 38de alınacak bebeğimKizlar sezaryen kendi seciminiz mi o yuzden mi doktor gun verdi. Ben epiduralli normal dogum dusunuyorum tabi olursa kismet olmazsa sonradan sezeryane dönebilir diyorum. Sizin fikirleriniz neler bu konuda
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinBenim de belli oldu. 39+0 a.gun verdi doktorum