- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 40
- Konu Sahibi KirazHanim
- #38.621
Ziyeretci olayı yok hatta bazı hastaneler refakatçi bile değiştirilmesine izin vermiyor diye biliyorum ben eşimi istiyorum yanımda kizima da evde anneanne ve babaanne olacak nasipse onlar ilgilenir zaten 6 yaşında tek sıkıntısı uyurken birinin yanında oturup kitap okuyup onu uyutmasi olur şimdiye kadar 2,3 kere babası uyuttu benden başka kişiyle uyumadı hiç ,kayinvalidemle altlı üstlüyüz zaten kendi annemde nasipse doğuma gelecek eve de bı zahmet kimse gelmesin ben normal zamanda da bebek ziyareti adı altında şıp diye damlanilmasindan hiç hoşlanmıyorum kendimde çok yakınim değilse 20 gün falan asla gitmem bı rahat bırakılsın bebek anne bı düzen oturtsun bı yorgunluklarıni atsınlar ilk dogumum sabah 9:30'da olmuştu o gece 12'ye kadar gelen giden olmuştu hastaneye hiç dinlenememistim eve gelince o yorgunluğu üstümden atmak uzun sürdü.Hasteneye ziyaretçi olayı yok muymuş? Valla ben de sevindim buna ne yalan söyleyeyim. Ama eve gelen giden olur mu o iş kafama takılıyor benim açıkçası. Millet pandemi var deyip gelmez mi yoksa bir şekilde gelirler mi onu kestiremiyorum.
Hastanede oda süsleme konusundan bahsetmiş biri ama o mesajı bulamadım Oda süsleme olayı da yokmuş artık kızlar?
Ben kizimdada oda süslememistim bı kapı süsü asmistik ,keçeden bir takı yastığı yaptırmıştım birde gelene ikramlık badem şekerleri hazırlamıştım o kadar ben çok gereksiz buluyorum o tarz şeyleri şimdi kapı süsü bile düşünmüyorum küçük bı yastık o kadar oda evde durur hastaneye taşımaya uğraşamam ne kadar az eşya o kadar rahatlik