- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.801
Aceba neden oluyor ki ya sebebini de bilmiyorumHem de çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aceba neden oluyor ki ya sebebini de bilmiyorumHem de çok
Kordonunda genişleme var ilerde bebek için risk oluşturabilirmiş 30.haftadan sonra bebeğin durumuna göre her an doğabilir.Ben kaçırdım galiba canım 34 erken değil mi, karar verilme sebebi nedir
Evet sanki benim totomu bıçaklıyorlarKizlar sizin de kalcanizda agri oluyor mu yururken falan cok agriyor
Kalsiyum verdi bana kalsiyum eksikliğinden olabiliyormuş. Magnezyum da kullanıyorum.Aceba neden oluyor ki ya sebebini de bilmiyorum
Aynen canim aynen benimde oyle ustune uykularim haram oldu gece hic uyuyamiyorum dalamiyorum uykuya ustune bu agri allahim dayanma gücü versin valla cok zorlaniyorumEvet sanki benim totomu bıçaklıyorlar
Onlari bends kullaniyorum ama bana misin demiyorumKalsiyum verdi bana kalsiyum eksikliğinden olabiliyormuş. Magnezyum da kullanıyorum.
Evet malesef kalça bel ağrısı oluyor doktor normal dedi rahim büyüdükçe olur dedi ama yine de d vitamini, kalsiyum baktırmak ta yarar varKizlar sizin de kalcanizda agri oluyor mu yururken falan cok agriyor
Çok normal aslında. İlk hamileliğimde de yaşadım. Vücudun ağırlık merkezi değişiyor vücut ağırlaşıp yükü artıyor. Ayrıca fıtık vs gibi bir sebebi yoksa tabi.Aceba neden oluyor ki ya sebebini de bilmiyorum
Sagol canim yarin gidicem bakalim soyluycem ne diycek artikEvet malesef kalça bel ağrısı oluyor doktor normal dedi rahim büyüdükçe olur dedi ama yine de d vitamini, kalsiyum baktırmak ta yarar var
Ayy bilmiyorum yaÇok normal aslında. İlk hamileliğimde de yaşadım. Vücudun ağırlık merkezi değişiyor vücut ağırlaşıp yükü artıyor. Ayrıca fıtık vs gibi bir sebebi yoksa tabi.
Benim 24den 27ye kadar baş gelişti canım bugun gittim makat gelişi dedi doktor inşallah tekrar baş geliş dönerkızlar bebeği baş aşağı donen var mi? ben ilk hamileliğinde ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum. şimdi 28 haftalığına daha dönmemişti geçen haftaki kontrolde.
Aynen canım kalça ve belim aşırı ağrıyor gecede acıyor aşırı derecedeKizlar sizin de kalcanizda agri oluyor mu yururken falan cok agriyor
Canım artık yerleri daraldı,eskisi kadar aktif olmazlar.kendilerine göre bir düzel belirliyorlar onlarda.harketleri daha az olsada dahada sert olacak bundan sonra.yani hafifte olsa hissediyorsan sorun yapma.Kızlar benimde düne kadar karnımda çok sertleşme vardı. Yürürken birden kramp giriyordu. Brbek de inanılmaz hareketliydi. Sağa yatsam sağdan dürtüyordu sola yatsam soldan.Dr a söyleyince magnezyum vermişti dün sabah akşam kullandım. Gece rahat yatmışım günler sonra fakat bebeğin hareketleri var ama eskisi gibi sert değil. Daha rahatladım yürürken falan da ama bebek hareketlerinin azalması korkuttu
Benimde dönmemişti 28.hafta sonunda.doktor bundan sonra döner dedi bakalım 11martta doktor randevum var ,aslında sezaryen olacağım için önemi yok sadece bilgi olsun sana.kızlar bebeği baş aşağı donen var mi? ben ilk hamileliğinde ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum. şimdi 28 haftalığına daha dönmemişti geçen haftaki kontrolde.
Sancı dinlenince geçiyorsa ve gittikçe şiddeti artmıyorsa,sancıya kasılma eşlik etmiyorsa normal canım.Merhaba 2 gundur ilginc bir sekilde kasiklarima belime ve karnima sancı giriyor baya bir kivrandiriyor 15 dk kadar sürüyor sizce normalmi bu?