2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benimde düne kadar karnımda çok sertleşme vardı. Yürürken birden kramp giriyordu. Brbek de inanılmaz hareketliydi. Sağa yatsam sağdan dürtüyordu sola yatsam soldan.Dr a söyleyince magnezyum vermişti dün sabah akşam kullandım. Gece rahat yatmışım günler sonra fakat bebeğin hareketleri var ama eskisi gibi sert değil. Daha rahatladım yürürken falan da ama bebek hareketlerinin azalması korkuttu

Merhaba 2 gundur ilginc bir sekilde kasiklarima belime ve karnima sancı giriyor baya bir kivrandiriyor 15 dk kadar sürüyor sizce normalmi bu?

Kızlar idrar kesenin oralarda sancım oldu hastaneye gittim idrar tahlili yaptılar iltihap olabılır dıye cunku ıdrarı yapınca sancı gecıyor ozellıkle gece sıkısınca bu benı kıvrandırıyordu
Laboratuvar dan aradılar idrarımda şeker çıktığını tahıllı tekrar yapmam gerektıgını soyledıler
Normalde kanımda aclık ve tokluk sejerlerım gayet guzel cıkmıstı yarın yıne gıdıp idrar vercem
Ultrason da bebek gayet ıyıydı
Başına böyle birsey gelen var mı yarın tam 29haftalık olcaz kilosu 1500gram olmus duruşunda makat geliş şeklini almıs ama degişebilir 34haftaya kadar dedi

kızlar bebeği baş aşağı donen var mi? ben ilk hamileliğinde ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum. şimdi 28 haftalığına daha dönmemişti geçen haftaki kontrolde.

kızlar bebeği baş aşağı donen var mi? ben ilk hamileliğinde ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum. şimdi 28 haftalığına daha dönmemişti geçen haftaki kontrolde.
Benim 24den 27ye kadar baş gelişti canım bugun gittim makat gelişi dedi doktor inşallah tekrar baş geliş döner😔🤲

Kızlar benimde düne kadar karnımda çok sertleşme vardı. Yürürken birden kramp giriyordu. Brbek de inanılmaz hareketliydi. Sağa yatsam sağdan dürtüyordu sola yatsam soldan.Dr a söyleyince magnezyum vermişti dün sabah akşam kullandım. Gece rahat yatmışım günler sonra fakat bebeğin hareketleri var ama eskisi gibi sert değil. Daha rahatladım yürürken falan da ama bebek hareketlerinin azalması korkuttu
Canım artık yerleri daraldı,eskisi kadar aktif olmazlar.kendilerine göre bir düzel belirliyorlar onlarda.harketleri daha az olsada dahada sert olacak bundan sonra.yani hafifte olsa hissediyorsan sorun yapma.

Benimde dönmemişti 28.hafta sonunda.doktor bundan sonra döner dedi bakalım 11martta doktor randevum var ,aslında sezaryen olacağım için önemi yok sadece bilgi olsun sana.

Merhaba 2 gundur ilginc bir sekilde kasiklarima belime ve karnima sancı giriyor baya bir kivrandiriyor 15 dk kadar sürüyor sizce normalmi bu?
Sancı dinlenince geçiyorsa ve gittikçe şiddeti artmıyorsa,sancıya kasılma eşlik etmiyorsa normal canım.

Selam kızlar benimde 3 gündür pelvik ağrım var kasılma olarak değil yürürken ve yattığımda sağa sola dönerken çok ağrıyor 32.haftamdayım perşembe kontrolüm var ama yinede tedirgin oldum sizde de böyle sorun varmı sebebi nedir

X