- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.381
Bir de egepolde yenidoğan yoğun bakım ünitesi var o yüzden tercih etmiştim pinarcuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epidural için ayrı ücret mi istiyorlar ilk defa duydumGittiğim hastanede epidural uygulanıyormuş.
Bin tl fark ödüyorsun o yüzden ne fark var anlamamıştım. Ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederim.
Benimde ilk gebelikte bağırsak parlaklıklığı vardı Doğuma kadarda geçmedi bayağı panik oldum şükür sağlıklı doğdu ibadetler yanıma kar kaldı. O yüzden bu gebelikte stres yaşamamak için hiçbir test ve detaylı yaptırmadım.Selam kızlar nasıl gidiyor. Hepinizin geçmiş regaip kandili mübarek olsun. Dun akşamı ibadetle geçirdim. Hepimiz için dua ettim hayırlı ve kolay doğum, sağlıklı evlatlar diledim. Ben som haftam çok stresli cok aglamakli geçti. Çok berbat bir hafta yaşadım ama çok şükür bu perşembe kendi doktorumda için biraz rahatladı. Geçen hafta perinatoloji randevum vardı. Doktor 20 25 dk ayrıntılı gibi muayene etti ve beynin sol tarafında genişleme gördü. 10.05 mm ölçtü. 10mm sınırmış. Bütün olasiliklari söyledi. detaylı ultrasonda beyinle alakalı bir sorun çıkmamıştı. Bağırsak parlaklığı vardı bir tek o da tek başına çok risk değil diye çok endişeli değildim ama sorunlar iki olunca beni korkular endişeler aldı. Doktor fetal mr istedi. 30.haftada cekilicem. Perşembe günü de kendi ozeldeki doktoruma gittim. Doktorum korkmamami sadece sınırda ölçüldüğünü söyledi. Kendisi de 9.6 mm ölçtü. Tek taraflı olduğunu, bebegin kemik gelişiminin iyi göründüğünü, omuriliğin iyi göründüğünü genişleme ilerlemiş ben daha küçük ölçtüm diyerek genişleme büyümediği sürece hic korkmamami söyledi. Tek taraflı olduğu için yapısal da olabilirmiş. Ben bir slrun çıkacağını düşünmüyorum Ama içimiz rahatlasın fetal mr çektir dedi. Biraz olsun rahatladım en azından ilerleme yok. Ve beyin ameliyatı için falan 15 mm in üstünde olması falan gerekirmiş. Genelde erkek bebeklerde de 12 mm kadar normal kabul.eden araştırmalar varmış araştırdığım kadarıyla. Ben duanın gücüne gerçekten inanıyorum. Çünkü rabbim bugüne kadar birçok duamı kabul etti ve yine inancım güvenim sonsuz
Rabbim beni kapısından eli boş cevirmeyecek duamı kabul edecek inşallah. Içimdeki ses hep sağlıklı olacak diyordu eşimin de öyle biraz o his sarsıldı şu son haftada ama hala inanıyorum sağlıklı olacağına. Sadece rabbim daha fazla dua etmemi daha fazla huzuruna gelmemi istedi diye düşünüyorum. Çünkü bu duyduğumuz haberler ile bir çok kişinin dua etmesine vesile oldu benim bebeğim. Bir çok kişinin yasin okumasına vesile oldu. Hem o kişiye sevap kazandırdı hem dualarla dünyaya gelmeye hazırlanıyor. Ben babası her namazda daha fazla dua eder daha fazla secdede durur olduk. Tesbih elimden düşmüyor. Erkek kardeşim bebeğim için kuran hatmi yapacak şimdi. Rabbim.bizi bebegimizin etrafında dua çemberinde birleştirdi. Annelik babalık zormus gerçekten ama bir bilinmezlik ile beklemek daha zormus. Elbette rabbimden gelene raziyiz her zaman ama kimin yüreği dayanır ki minicik bedenin acı çekmesine hasta olmasına. O yüzden hep hayırlısını ve sagliklisini diliyoruz ya. Rabbim benden isteyin diyor ya bizde ondan istiyoruz. Rabbim.evladimizdan yana cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah. Hepimize hayırlı ve kolay doğumlar, salih hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimsenin icini yakmasın rabbim. Uzun konuştum ama çok dolmuşum sanırım. Hakkınızı helal edin
Ankara acıbadem sadece doğum 13 bin tl.Bende izmir kentte 2016yılında 8bin liraya doğum yapmıştım özel sigorta yoktu.4-5 yıldaki artış inanılmaz..
Evet. Başka bir hastaneden de fiyat almıştım orasıda öyleydi.Epidural için ayrı ücret mi istiyorlar ilk defa duydum
Geçmiş olsun canım acaba başka bir şeye alerjin olabilir mi bunları bende kullanıyorum sıkıntı yaşamadım birde kaçıncı haftadasın uzun zamandır kullanıyorsan şimdiye kadar niye yapmadı diye şimdi iltihaplanma yaptı ki acaba bilemedim yediklerini falan bi gözden geçir bence yada ekstra ilaç aldıysan etkileşim yapmış olabilirKızlar başından geçenler bi yardım etsin. Avuç içlerimde ve ayak tabanlarimda sulu iltihaplı kizarikliklar ve kaşıntilar üredi randevu en erken cumaya bulabildim cildircam progestan hap , yine progestan igne , coraspin ve oksapar kullaniyorum. Sebep bunlar mi ki? Yasayan var mi gebelikte boyle bi sey?
24.haftadayım. Multivitaminden baska ekstra bi sey kullanmadim. Yediklerim de hep ayni seyler. Ben de bilemedim stres bu kadar etki eder mi onu da bilemedim.Geçmiş olsun canım acaba başka bir şeye alerjin olabilir mi bunları bende kullanıyorum sıkıntı yaşamadım birde kaçıncı haftadasın uzun zamandır kullanıyorsan şimdiye kadar niye yapmadı diye şimdi iltihaplanma yaptı ki acaba bilemedim yediklerini falan bi gözden geçir bence yada ekstra ilaç aldıysan etkileşim yapmış olabilir
teşekkürler araştırıyorum ben de. siz normal doğum mu yaptiniz32.haftadan ve 36.haftadan sonra perıne masajı yaparsanız ve kegel egzersizleri epızyosuz dpguma yardımcı olur
Edebilir canım her hastalığın başı stres zaten elinden geldiğince ölümlü olmaya çalış canım stres yapıp kendini de bebisi de üzmemeye çalış24.haftadayım. Multivitaminden baska ekstra bi sey kullanmadim. Yediklerim de hep ayni seyler. Ben de bilemedim stres bu kadar etki eder mi onu da bilemedim.
Hayır benım ilk gebelik ama olursa normal ıstıyrm sezeryan bana gore degılteşekkürler araştırıyorum ben de. siz normal doğum mu yaptiniz
Sadece kaşıntı olsa karaciğer kaynaklı olabilir diyeceğim ama sulu iltihaplı diyorsun bilemedim. Özele git bari o kadar beklemeKızlar başından geçenler bi yardım etsin. Avuç içlerimde ve ayak tabanlarimda sulu iltihaplı kizarikliklar ve kaşıntilar üredi randevu en erken cumaya bulabildim cildircam progestan hap , yine progestan igne , coraspin ve oksapar kullaniyorum. Sebep bunlar mi ki? Yasayan var mi gebelikte boyle bi sey?
Yarın bir araya girmeyi denicem. Ozelde cildiye yok yasadigim ilcedeSadece kaşıntı olsa karaciğer kaynaklı olabilir diyeceğim ama sulu iltihaplı diyorsun bilemedim. Özele git bari o kadar bekleme
Evet izmir kent şehrin en pahalı hastanesi.Ankara acıbadem sadece doğum 13 bin tl.
Kent hastanesini bilmiyorum İzmir'de yaşamıyorum ama duyduğum en pahalı ücretlerden
Inşallah canım benim. O kadar zor ki bu belirsizlik. Yine de rabbimize inancımız sonsuz o ayakta tutuyor bizi. Yoksa nasıl geçerdi günler hiç bilmiyorumSizin mesajlarınızı okudukça sizi çok iyi anlıyorum ve kendimi görüyorum. Ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum inanıyorum sağlıklı doğacaklar. Doğduktan sonra sağlıkla eve geldik diycez ve bu mutluluğu hep birlikte paylaşcaz.
Benim ikinci gebeliğim, ilk doğumum çok zordu ama unuttum bile. (15 ay sonra kendi isteğimle tekrar hamile kaldım, o kadar unuttum yani)Kızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.
Bana vermişti ama ben böbrek rahatsızlığımdan dolayı kullanmıyorum.Doktor bugün bana kalsiyum hapıda verdi.
Siz kullanıyor musunuz?
Alyansım olmuyor, ayakkabılar da hafif sıkmaya başladı ama onun dışında bariz bir değişim yok henüz.Kızlar ödem başladı mı sizde? Benim bugün eller ayaklar şişmiş. Alyansım olmadı, ayakkabılar sıkıyor
İlk gebeliğimde 27.haftadan sınra bir anda şişti her yerim. Ben de o zaman çok korkmuştum. Hatta doktora gittim her yerim şişti bir anda dedim, doktor da evet belli burnun da büyümüş dediCnm tansiyonunu ölç sürekli ödem ve şişme varsa.Allah korusun preeklemsi gibi erken doğum belirtisi olabiliyor(korkutmak için değil tedbirli olmak için sölüyorum yanlış anlmayın)arkadaşım ödemi gebeliktendir normaldir diye beklemiş acil doğuma aldılar yüksek tansiyondan olmuş meğer.
Tedavisi varken tedbirli olmakta fayda var bende ilk gebelikte tansiyon ilacı içmiştim.sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Paylaşım için teşekkür ederim canımGünaydın kızlar dün dolapları düzenlerken ilk dogumumdan kalan egzersizle ilgili kağıtlar buldum belki işinize yarar diyerekten paylaşmak istedim sizinlede