- 19 Mayıs 2011
- 450
- 540
- Konu Sahibi KirazHanim
- #35.621
Cnm ben fetal dna ve detayli usg yaptrdm bir de aylik rutin tahliller3.trimester tahlilleriniz yaptırdınız mı veya kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Uclu dortlu gerek yok dedi dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben fetal dna ve detayli usg yaptrdm bir de aylik rutin tahliller3.trimester tahlilleriniz yaptırdınız mı veya kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Yok onlardan bahsetmiyorum. Genel kan ve idrar tahlillerinden bahsediyorumCnm ben fetal dna ve detayli usg yaptrdm bir de aylik rutin tahliller
Uclu dortlu gerek yok dedi dr
Evet en son seker yuklemesinde yapmislardi 10 gun evvel. Artik ayda 1 rutin yapilcak dedi doktorum.Yok onlardan bahsetmiyorum. Genel kan ve idrar tahlillerinden bahsediyorum
Ben sağlık ocağında 2 ayda bir yaptırıyorum. Hipotriodi de olduğu için bende takipteyim. Aslında korona olmasa her ay yaptırırdım.Yok onlardan bahsetmiyorum. Genel kan ve idrar tahlillerinden bahsediyorum
Ben 15 te 1 perintologa gidiyorm. Benim de hipotirot oldugundan beri dr 15 gunde bir bakiyo. Ilaci ayarladik ama artik ayda 1 olabilir dedi kadin dogumcum lakin 15 te bir gitmek beni de geriyo covidden dolayi haftaya randevum var biraz aralari acalimmi hocam dicem. Bakalim. Ilk zamanki gibi yogun usg takvimi de yok hepsine bakti. Ama demirim dusuk su an 2 ye cikardik hapi ona da ayda 1 dedi kadin dogumcum. Bakalim artik. %70 ini tamamladik insallah geriye kalani da saglikla tamamlarizBen sağlık ocağında 2 ayda bir yaptırıyorum. Hipotriodi de olduğu için bende takipteyim. Aslında korona olmasa her ay yaptırırdım.
Joker magazasi yazmayi unutmusum
Cocuk Drm uzun bize onerısı 6 aya kadar kundak sonra tulum, owlı alabilirim sanırım sonrasındaKizlar gunaydin uyku tulumu ne dusunuyorsunuz alan olursa fikir olsun diye yazarsaniz cok sevinirim
Ben her ay baktiriyorum bir gun onceden gidiyorum saglik ocagina kafam rahat oluyorBen sağlık ocağında 2 ayda bir yaptırıyorum. Hipotriodi de olduğu için bende takipteyim. Aslında korona olmasa her ay yaptırırdım.
Neden kundak dedi dr pekiCocuk Drm uzun bize onerısı 6 aya kadar kundak sonra tulum, owlı alabilirim sanırım sonrasında
Hgb kac cikti cnm bana 12 ken ikiye cikariyim mi kan ilacini dedim yok dedi drBen 15 te 1 perintologa gidiyorm. Benim de hipotirot oldugundan beri dr 15 gunde bir bakiyo. Ilaci ayarladik ama artik ayda 1 olabilir dedi kadin dogumcum lakin 15 te bir gitmek beni de geriyo covidden dolayi haftaya randevum var biraz aralari acalimmi hocam dicem. Bakalim. Ilk zamanki gibi yogun usg takvimi de yok hepsine bakti. Ama demirim dusuk su an 2 ye cikardik hapi ona da ayda 1 dedi kadin dogumcum. Bakalim artik. %70 ini tamamladik insallah geriye kalani da saglikla tamamlariz
En güzeli. Benim küçük kız da var ondan her gidemiyorum ama kızımda her ay baktırıyordumBen her ay baktiriyorum bir gun onceden gidiyorum saglik ocagina kafam rahat oluyor
Aslında kundak bebeklere anne karnında hissi verdiği için güvende hissedip daha rahat uyumalarını sağlıyormuş ama çok alışan bebeğe sonra o kundağı bıraktırmak da zor oluyorNeden kundak dedi dr peki
Bazi dr lar istemiyor ya o yuzden sordum.eskiden butun bebekler kundaklanirdi simdi o aliskanlik da azaldi.Aslında kundak bebeklere anne karnında hissi verdiği için güvende hissedip daha rahat uyumalarını sağlıyormuş ama çok alışan bebeğe sonra o kundağı bıraktırmak da zor oluyor
Cnm benim bayag dusmeye baslamis.Hgb kac cikti cnm bana 12 ken ikiye cikariyim mi kan ilacini dedim yok dedi dr
Ya benim bu seferki doktor aşırı rahat ben söylemesem aklına gelmiyor eski doktorum çok sıkı takip ederdiBazi dr lar istemiyor ya o yuzden sordum.eskiden butun bebekler kundaklanirdi simdi o aliskanlik da azaldi.
Yarin kundak tam kundak dgl, anne karnında gibi hıssetırdıgı ve altıda boş kal dıgı ıcın daha rahat edeceğini dusunsugunu soyledı. Aslında uyku tulumuda kundakta aynı işlemi goruyor, uyku tulumu bosuna masraf gıbı buda benim fikrim aman kısın rahat oluyor bebelerin ustunu ortmekte rısklı yuzunu vs kapıyorlar nevresımle. Ha birde kundak gazlı bebeklerde daha cok ise yarıyor us tulum dan.Neden kundak dedi dr peki
Kundak bi yerde satılıyor mu biz mi bezle kundak yapıyoruz?Yarin kundak tam kundak dgl, anne karnında gibi hıssetırdıgı ve altıda boş kal dıgı ıcın daha rahat edeceğini dusunsugunu soyledı. Aslında uyku tulumuda kundakta aynı işlemi goruyor, uyku tulumu bosuna masraf gıbı buda benim fikrim aman kısın rahat oluyor bebelerin ustunu ortmekte rısklı yuzunu vs kapıyorlar nevresımle. Ha birde kundak gazlı bebeklerde daha cok ise yarıyor us tulum dan.