2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Her ikinize de çok çok teşekkür ederim hanımlar :KK36: içimi o kadar rahatlattınız ki. Rabbim de sizin zor anınızda ferahlatsın inşallah
Allah razı olsun
Siz de içinizi ferah tutun, kontrollere gittikçe aklınızdaki soruları sorun ki içiniz rahatlasın.
Hİçbirimiz kötü tecrübeler yaşamadan sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌷

Ben yazana kadar Cansu almış ama yazayım yine de 😀
Green clean baby kullanıyorum, memnunum.
İlk zamanlar roxy kullanıyordum ama kızımda egzama başlayınca sıvı olduğu için green clean almaya başladım.
Kızım 20 aylık, hala çamaşırlarını ayrı sepette biriktirip ayrı atıyorum ve program bitince aynı programı bir kez de deterjansız çalıştırıyorum iyi durulansın diye.

Benim kadar uzun süre yapmasanız da en azından ilk aylar bu şekilde yıkamanızı tavsiye ederim, özellikle sabun tozu kullanan arkadaşlar.

Bende sabun tozunu iyi cikaramazsam tanecikleri kalirsa gibi dusundum 😊

Green clean baby biraz daha pahaliydi bu babys green den. Ilk bunu deniyim bakalim gorumcem memnunmus eger memnun kalmazsam bende ona gecerim 🥰

Ben yazana kadar Cansu almış ama yazayım yine de 😀
Green clean baby kullanıyorum, memnunum.
İlk zamanlar roxy kullanıyordum ama kızımda egzama başlayınca sıvı olduğu için green clean almaya başladım.
Kızım 20 aylık, hala çamaşırlarını ayrı sepette biriktirip ayrı atıyorum ve program bitince aynı programı bir kez de deterjansız çalıştırıyorum iyi durulansın diye.

Benim kadar uzun süre yapmasanız da en azından ilk aylar bu şekilde yıkamanızı tavsiye ederim, özellikle sabun tozu kullanan arkadaşlar.
Bana öneren arkadaşın çocuğu da egzemalıydı. Kafdeşi de çocuk doktoruydu onun önerisi ile almıştı.Bana o önermişti o yüzden. Benim kızımda da başlamıştı egzema. Roxy sıkıntı yaratmamıştı. Bir de mustela çok iyi gelmişti benim kızıma. Normalde kortizonlu krem vermişti dr geçmiyordu bir türlü. Ne zaman şampuanını mustela kullandım bir daha çıkmadı

Bana öneren arkadaşın çocuğu da egzemalıydı. Kafdeşi de çocuk doktoruydu onun önerisi ile almıştı.Bana o önermişti o yüzden. Benim kızımda da başlamıştı egzema. Roxy sıkıntı yaratmamıştı. Bir de mustela çok iyi gelmişti benim kızıma. Normalde kortizonlu krem vermişti dr geçmiyordu bir türlü. Ne zaman şampuanını mustela kullandım bir daha çıkmadı
Her çocuğa farklı şeyler iyi geliyor işte canım
Mesela mustelanın atopik serisini de kullandık ama kızımı çok daha kötü yaptı. Kremi sürerken bile çığlık atarak ağlamaya başlamıştı acısından.
Bir buçuk yıldır bioderma atoderm kullanıyoruz, çok şükür tekrar yaşamadık aynı sıkıntıları. Tabi diyetime de çok dikkat ettim.

Bak bu hali size gösterebileceğim en iyi hallerinden :KK43: sırtı kolları bacakları yüzü her yeri bu şekildeydi atak döneminde

15 aylık olana kadar hala her şeyini ütülüyordum tekrar kaşıntıları başlamasın diye. Hamile kaldıktan sonra ütüyü bıraktım.

Eklentiler

• 8733A6B7-ADED-44DB-A096-EA67D4DF2786.jpeg
    8733A6B7-ADED-44DB-A096-EA67D4DF2786.jpeg
    471,7 KB · Görüntüleme: 60
Bende sabun tozunu iyi cikaramazsam tanecikleri kalirsa gibi dusundum 😊

Green clean baby biraz daha pahaliydi bu babys green den. Ilk bunu deniyim bakalim gorumcem memnunmus eger memnun kalmazsam bende ona gecerim 🥰

Güncel fiyatını bilmiyorum tabi ama ben nerdeyse bir yıldır kullanıyorum daha yeni bitti 🙂
Sen dene bakalım uygunsa ve iyiyse ben de ondan alırım 👍🏻

Mesela mustelanın atopik serisini de kullandık ama kızımı çok daha kötü yaptı. Kremi sürerken bile çığlık atarak ağlamaya başlamıştı acısından.
Bir buçuk yıldır bioderma atoderm kullanıyoruz, çok şükür tekrar yaşamadık aynı sıkıntıları. Tabi diyetime de çok dikkat ettim.

Bak bu hali size gösterebileceğim en iyi hallerinden :KK43: sırtı kolları bacakları yüzü her yeri bu şekildeydi atak döneminde

15 aylık olana kadar hala her şeyini ütülüyordum tekrar kaşıntıları başlamasın diye. Hamile kaldıktan sonra ütüyü bıraktım.

oyyy yazık kuzuya, çok üzülüyorum bebeklerin böyle dertleri olunca - zaten full rahatsızlar ve anlatamıyorlar iyice kendimi yerlerine koyuyorum da ne çok daralıyolardır :KK43:

Kıyamam bebişe Alla bir daha göstermesin.

Günaydınn
Benim dişlerimde sızlama başladı
Hamilelikte daha neler yaşıcam bakalım 🤔

55 kiloyla hamile kaldım ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başlamıştım ama tam emin olamıyordum. 17. Haftada tam anlamaya başladım, şuan 20 haftalığız dışardan belli oluyor hareketleri hiç durmuyor bu kadar güçlü beklemiyordum 🤗🤗🤗
Yaa maşallah 😍 17 de birşeyler hissettim ben de dün de kahvaltıdan sonra damar seyirmesi gibi hissettim ama ilk kez bu kadar netti. Eminim artık bebigimin hareketleri olduğuna. Çok teşekkür ederim canım ❤️

Ben onu yapamam ki midem kaldirmaz, ama yapabileni tebrik ederim😁 ama bu da saf su oyle yaziyor
Bi şey olmaz, ilk zamanlar süt çıkartıyo zaten çocuk ne yiyip içiyor ki🤣 ben çok bez değiştirdim yeğenlerimin falan, alışılıyor ya. Ama büyüdükçe ve yedikleri çeşitlendikçe koku dayanılmaz oluyor :KK70:

X