- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.201
Minyon kadınların bebekleride doğarken minyon oluyor benim gördüğüm kadarıyla.Bende 3,500 olur herhalde diyorum baba iri uzun ben mınyonum
Babasına çekmiş uzun olacaksa sonradan uzar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minyon kadınların bebekleride doğarken minyon oluyor benim gördüğüm kadarıyla.Bende 3,500 olur herhalde diyorum baba iri uzun ben mınyonum
İlk bebekler daha küçük oluyormuş.18. haftada gitmişim doktora baktım 4 kg çıkıyor benden 4 kg bebek çıkması mümkün değil
Kaç kilo almıştınız?Bende çok sor vermiştim. Şimdi çok korkuyorum yine verememekten
inşallah bızım hep önden gidiyordu masallahı varMinyon kadınların bebekleride doğarken minyon oluyor benim gördüğüm kadarıyla.
Babasına çekmiş uzun olacaksa sonradan uzar
12-13 kg kadar almıştım. 7-8kg kadarı nerdeyse kızım 3 yaşına gelince gittiKaç kilo almıştınız?
Çok almamışsınız aslında. 25-30 kilo alanlar var tabi o kadar kilo nasıl verilir bilemiyorum.12-13 kg kadar almıştım. 7-8kg kadarı nerdeyse kızım 3 yaşına gelince gitti
Bizde öyleyiz ben oğluşumdan utanıyorumKısmeti varmış sabredememis demek ay biz mecbur yanasmioz ama acısını çok fena çıkaracak ben tutturdum illa bebiş diye ay tüylü tüylü yaklasamam utanırım adamdan
Benimki doguma kadr bekler de sonra hayatta beklemez yüreği şişti ztnBizde öyleyiz ben oğluşumdan utanıyorum
Eşimde bebeğin başına, vücuduna bi şeyler sıçrar öyle şeyler yapmam diyor
Doğup 2 yaşına gelene kadar böyle devam o yanımızda uyurkende olmaz
Kızlar abartmayın gelmez ona bişey dr lar ızın veriyorsa sıkıntı yok bırde yani erkek kadınlar gibi değil çok da soğutmayın arayıBizde öyleyiz ben oğluşumdan utanıyorum
Diyen ben bekletiyorumKızlar abartmayın gelmez ona bişey dr lar ızın veriyorsa sıkıntı yok bırde yani erkek kadınlar gibi değil çok da soğutmayın arayı
İyiyim canım buralardayım, arada okuyorum. Gebelik psikolojisinden uzaklaştım biraz sürekli düşünmek de iyi gelmiyor bana.Delirtiyor yoksun birkaç gündür. Herşey yolunda mı??
Biz hiç utanmıyoruz, kızım bizden tiksiniyor sanırımBizde öyleyiz ben oğluşumdan utanıyorum
Hahaa gelmez tabi ama kocam öyle sanmaya devam etsinKızlar abartmayın gelmez ona bişey dr lar ızın veriyorsa sıkıntı yok bırde yani erkek kadınlar gibi değil çok da soğutmayın arayı
Gene başladı bunlar diyodurBiz hiç utanmıyoruz, kızım bizden tiksiniyor sanırım
Bizde de tam tersi kocam ev arkadaşı belledi beni. Tenhada sıkıştırmıyım diye elinden geleni yapıyorKızlar abartmayın gelmez ona bişey dr lar ızın veriyorsa sıkıntı yok bırde yani erkek kadınlar gibi değil çok da soğutmayın arayı
Diyetle falan verilebilir en kötü bir şey olmazBende çok sor vermiştim. Şimdi çok korkuyorum yine verememekten