- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.761
Akşam ne yiyeceksiniz kızlar bi fikir verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben somon yicem almıştım mecbur pişiricem balık sevmiyorun yoksaAkşam ne yiyeceksiniz kızlar bi fikir verin
Ben graten ve çorba yapcam yanına da salata yaparımAkşam ne yiyeceksiniz kızlar bi fikir verin
Bende iki gundur adet agrisi cekiyorum resmen sanki dersin dogum basladi ne oldugunu anlayamadim. Karnima kramplar giriyor. Sicak dusa giriyorum gecmedi bi turluBende yatarken bile çorapla yattım ağrı geçiyor da bazen yine oluyor canım geçer heralde bikaç güne. İlk gün gibi değil çok şiddetli adet sancısı gibiydi doğum yakın olsa doğuruyorum derdim kesin.
Salgın falan mı var acaba ya be ağrısıysa buBende iki gundur adet agrisi cekiyorum resmen sanki dersin dogum basladi ne oldugunu anlayamadim. Karnima kramplar giriyor. Sicak dusa giriyorum gecmedi bi turlu
Uno nun lavaş ekmekleri var ona sararsan daha güzel oluyor.Bende de borekten kalan yufka var bir de kiyma cikarttim eger cozulurse beyti kebabi cok kolaymis ya onu yapicam
Ben ilk basta idrar yolu enfeksiyonu sandim . Ev doktorunda baktilar hicbir enfeksiyon yok. Sasirdim. Agri nerden geliyor acaba o zaman diye dusundum. Ebeyi aradim. Bu normalmis cok dinlenmen gerek dedi. Yurt disindayim bu arada... zaten dinleniyorum iki cocugum var onlar buyuk. Anlamis degilim ya... ama tarihlere baktim adet olma zamanlarim sanki bi tek ondan suphenendim ... zor ya . Gecse su gunler biSalgın falan mı var acaba ya be ağrısıysa bu
Canm geçmiş olsun 27haftalıkken yalancı kasılmalarım başlamıştı benim seninde sanki öyle olmus gibi ben acile gitmiştim sandım ki doğurcam bebek toplanıp duruyordu. Bi kaç gün sonra geçti şükürBende iki gundur adet agrisi cekiyorum resmen sanki dersin dogum basladi ne oldugunu anlayamadim. Karnima kramplar giriyor. Sicak dusa giriyorum gecmedi bi turlu
Gercektenmi cok rahatladim bak simdi. Evet bebek toplaniyo bi kenara nefes alamiyorum... insallah gecer.. Allah yardimcimiz olsunCanm geçmiş olsun 27haftalıkken yalancı kasılmalarım başlamıştı benim seninde sanki öyle olmus gibi ben acile gitmiştim sandım ki doğurcam bebek toplanıp duruyordu. Bi kaç gün sonra geçti şükür
Spring05 Beyti kebabı yapalım desem eşim kesin düşer hemen yapalım der
Bebek bağırsakları sıkıştırdığı için de olabilir belki canım büyüyor artık son aylar ahla vahla geçiyorBen ilk basta idrar yolu enfeksiyonu sandim . Ev doktorunda baktilar hicbir enfeksiyon yok. Sasirdim. Agri nerden geliyor acaba o zaman diye dusundum. Ebeyi aradim. Bu normalmis cok dinlenmen gerek dedi. Yurt disindayim bu arada... zaten dinleniyorum iki cocugum var onlar buyuk. Anlamis degilim ya... ama tarihlere baktim adet olma zamanlarim sanki bi tek ondan suphenendim ... zor ya . Gecse su gunler bi
Evet yine de uğraştırır ister istemez. Benim de biraz işlerim var onları hallediyorum eşime söyledim sonuç olarak dışarıdan beyti söylemeye karar verdikCook kolaymis ya nefis yemek tariflerinde var 2 tane ama ben yarin yapmaya karar verdim bugun utu tum enerjimi aldi
Nefis yemek tarifleri hayat kurtarıcı resmenCook kolaymis ya nefis yemek tariflerinde var 2 tane ama ben yarin yapmaya karar verdim bugun utu tum enerjimi aldi
Bizde de kuru dolma var yanına et yapacağımAkşam ne yiyeceksiniz kızlar bi fikir verin
Nefis yemek tarifleri hayat kurtarıcı resmen
Evet yine de uğraştırır ister istemez. Benim de biraz işlerim var onları hallediyorum eşime söyledim sonuç olarak dışarıdan beyti söylemeye karar verdik