- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.741
Bak ondan olabilir ben de sabahları portakal suyu içiyorum o da etkiliyordurDogru mandalina filan yiyincede kotu yapiyor ama ben gunde 2 3 yiyorum belki de ondan yanma oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ondan olabilir ben de sabahları portakal suyu içiyorum o da etkiliyordurDogru mandalina filan yiyincede kotu yapiyor ama ben gunde 2 3 yiyorum belki de ondan yanma oluyor
Buaralar benim kız da aynı canımGünaydın kızlar
Benim bebiş geceleri hiç durmuyor fırfır dönüyor yandım ben herhalde gece lavaboya uyandığımda bile kıpır kıpırdı
Bak ondan olabilir ben de sabahları portakal suyu içiyorum o da etkiliyordur
Aynen canım bakın detayları farklı diğer park yataklardan incelerseniz mağazadan bakarsanız daha detaylı anlatıyorlar ve gösteriyorlarÇok iyi ninni söylemisi , fiyatıda uygun aklımda olsun teşekkür ederim canim. eşime de göstereyim bakalım karar verelim
Ya o sesten bende de var kafayı yiycem gece gündüz hiç geçmiyor sadece sol kulağımda aceba hamilelikte bağlantısı var mı yoksa kulak la ilgili bir sorun mu bilemiyorum yaBnm normali 10a 6 olurdu 15+9 u gordum 3 tane limon diliyorum anca düşüyor kulagimda sürekli kalp atışı sesi neden oluyor pzrtesi rndevm vr bakalim kalp atisida 120 te çıktı bugün tansiyon la
Bende yatarken bile çorapla yattım ağrı geçiyor da bazen yine oluyor canım geçer heralde bikaç güne. İlk gün gibi değil çok şiddetli adet sancısı gibiydi doğum yakın olsa doğuruyorum derdim kesin.Günün nasıl geçti canım
Kendini sıcak tutmaya dikkat et, ayakta çok kalma.
Önceki gün ben de kötü oldum, kızımı dışarı çıkarmıştım, hem yoruldum hem üşüttüm galiba, aşırı sancım oldu.
Sırtüstü yattım, ayaklarımın altına da yastık koyup doğum çatalında gibi bacaklarımı dizlerden yanlara açtım bu şekilde çok rahatladım. Afedersin gaz çıkardıkça karnım yumuşadı ve sancım azaldı, yorganı da çektim yattım sıcak da iyi geldi, ısındıkça ne kadar üşüdüğümü fark ettim
Bende de oluyor ama ayakta çok durunca oluyor yatınca geçiyor doktora sordum normal dedi hamilelikte olabiliyormuş ilk gebeliğimde olmamıştı.Ya o sesten bende de var kafayı yiycem gece gündüz hiç geçmiyor sadece sol kulağımda aceba hamilelikte bağlantısı var mı yoksa kulak la ilgili bir sorun mu bilemiyorum ya
Ya sanki çocuğun kalbi kulağımda atıyormuş gibi tamamen ultrasondaki kalple birlikte ses oluyor ya tam onu yaşıyorum sadece uyuyunca geçiyor kalktğım an tekrar devamBende de oluyor ama ayakta çok durunca oluyor yatınca geçiyor doktora sordum normal dedi hamilelikte olabiliyormuş ilk gebeliğimde olmamıştı.
Canım portakal asitli olduğu için normal yediğinde de yakıyor ama suyu daha da fena yapıyor suyunu içmek yerine ye bence canımBak ondan olabilir ben de sabahları portakal suyu içiyorum o da etkiliyordur
Canım posalı olunca pek yiyemiyorum portakalı ya. Mandalina yiyorum onun yerineCanım portakal asitli olduğu için normal yediğinde de yakıyor ama suyu daha da fena yapıyor suyunu içmek yerine ye bence canım
Bende portakalı çok sevmiyorum senin gibi sıkıp içiyorum. Zaten mide yanması kaçınılmaz son canım. Akşam değil de sabah içersen daha az yanma yapar.Canım posalı olunca pek yiyemiyorum portakalı ya. Mandalina yiyorum onun yerine
Evet doktor da öyle dedi turşu çok istiyorsan da öğlen yemeğinde ye akşam yeme midene yazık dediBende portakalı çok sevmiyorum senin gibi sıkıp içiyorum. Zaten mide yanması kaçınılmaz son canım. Akşam değil de sabah içersen daha az yanma yapar.
Bizim minikte aynı.Günaydın kızlar
Benim bebiş geceleri hiç durmuyor fırfır dönüyor yandım ben herhalde gece lavaboya uyandığımda bile kıpır kıpırdı
İnşallahhh gündüz tık yok gece coşuyor çocuk adetaGünaydın canım
Benim de öyle gece hiç uyumuyor
Umarım doğunca tam tersi olur
Gece uykusu nedir bilseler bariBuaralar benim kız da aynı canım
Gün içinde biz hareketliyiz diye herhaldeBizim minikte aynı.
Geceleri extra enerjik.
Yemin ediyorum aynısı bende de var sol kulağım. Doktora gitmedim covidden dolayıYa o sesten bende de var kafayı yiycem gece gündüz hiç geçmiyor sadece sol kulağımda aceba hamilelikte bağlantısı var mı yoksa kulak la ilgili bir sorun mu bilemiyorum ya