- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.801
Maş fasulyesi yemeği yoğurt ve salata canım, çok faydalı ve lezzetliAkşam ne yiyeceksiniz kızlar bi fikir verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maş fasulyesi yemeği yoğurt ve salata canım, çok faydalı ve lezzetliAkşam ne yiyeceksiniz kızlar bi fikir verin
Masmavi3 ü ben de takip ediyorum. İlk tencerede suflesini yapmıştım onun çok güzelAynen o olmasa biz yanmistik happyfoods ve masmavi 3 mutfakta mi oyle bir sey onun tarifleri de cok guzel
Afiyet olsun, ben de yarın yapcam etli patlıcan ve biber dolması biraz da yaprak sarıcamSarma dolmayı dün yedik biz de
Ben sigara böreğini yağlayıp fırın tepsisine diziyorum. Fırınlıyorum. Kızartma tadı olmuyor tabi ama oldukça tatmin edici oluyor benim için
Ben de kızartma yapmaktan nefret ettiğim için actifry aldım özellikle tavuğu falan inanılmaz güzel yapıyor hem de çok daha sağlıklı.
Anneminde ince yaprağı vardı bidonda çalmışlar Artık istesekte yapamaz.Afiyet olsun, ben de yarın yapcam etli patlıcan ve biber dolması biraz da yaprak sarıcam
Valla patates çok lezzetli geliyor bana fırındaBende oyle yapiyordum gecen gun kayinvalidem sarmis kizartirsin ama firinda guzel olmuyor demisti batti mutfak patatesi de firinda yapiyorum o da fena gitmiyor
Masmavi3 ü ben de takip ediyorum. İlk tencerede suflesini yapmıştım onun çok güzel
Valla patates çok lezzetli geliyor bana fırında
Geçmiş olsun ve de nasıl ya artık yaprak da mı çalıyolar demek isiyorum Ne çalacaklarını şaşırdılar. Benim de anneannemden geldi körpecik yapraklarAnneminde ince yaprağı vardı bidonda çalmışlar Artık istesekte yapamaz.
Ya evet çok da lezzetli şeyler çıkıyor ortaya. Kestanenin sobadan sonra en başarılı hali benceKesinlikle elim ayağım resmen evde kestane, patates, soğan halkası, sebze vb. herşeyi pişiriyorum.
İşte buna çok üzülünürAnneminde ince yaprağı vardı bidonda çalmışlar Artık istesekte yapamaz.
Bende bilmiyorum gözü kaldı canı istedi heraldeGeçmiş olsun ve de nasıl ya artık yaprak da mı çalıyolar demek isiyorum Ne çalacaklarını şaşırdılar. Benim de anneannemden geldi körpecik yapraklar
Annem pek üzülmemiş sarmaktan kurtuldum diyodurİşte buna çok üzülünür
Ben de hiç kızartma yapmıyorum evde çok kötü kokuyor ve ağır oluyor. Ama fırında baharatlayıp yapıyorum çok güzel oluyor bu arada beytiyi normalde sevmem aklıma bile gelmez sen deyince aklıma düştü bugün herkes beyti yedi sayendeEvet evet hic fena degil kizartmayi ozluyorum bazen de disardan hamburger filan gelince gormus oluyoruz iste
Ben de hiç kızartma yapmıyorum evde çok kötü kokuyor ve ağır oluyor. Ama fırında baharatlayıp yapıyorum çok güzel oluyor bu arada beytiyi normalde sevmem aklıma bile gelmez sen deyince aklıma düştü bugün herkes beyti yedi sayende
Evet ben de öyle yapıyorum çok güzel oluyor sen bi yap bakıyım yarın güzel olursa yaptığın tariften ben de yapayımBende tuz pul biber karabiber zeytinyagi surup firina veriyorum bir gun evde de dene sende yarin bakalim nasil olacak becerebilcek miyim
Evet ben de öyle yapıyorum çok güzel oluyor sen bi yap bakıyım yarın güzel olursa yaptığın tariften ben de yapayım