2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba ☺️ Bende bugün bundan aldım, salona filan taşırım diye ama şimde pişman oldum🙈 satıcı en fazla 5 ay yatabilir deyince, acaba yarın gidip büyüğünden mi alsam ki dedim, hem oyun parkıda oluyormuş büyük olan☺️ Ay çok kararsız kaldım🤗 fotoğrafınıda yükliyeyim kızlar sizde bana fikir verir misiniz acaba, katlanması da hoşuma gitti açıkçası bu beşiğin,küçük olan bugün aldığım, büyük olan acaba değiştirip alsam mı dediğim😇
Yaa netten ben joell kdtşsmpt beşik alayım diyorum anneme odalara, gideren kstlsr götürürüm diye düşündüm Öa daha almadım şubatta almaya başlarım diyordum bide park yatak alırım odaya, diye, düşündüm soldaki küçük evet orda fazla, kalamaz da sağdakini araştırdım 24 ay diyor yere yakın olması da iyi düşünüyorum onu

Katılıyorum size neyle alakalı bilmiuorum ama bende şerbet içsem ki bir zamanlar gerçekten suya şeker atıp içerdim öyle canım isterdi şekerim hep normal çıkar. Kahvaltı edip gidip kan verdiğimde bile 72 çıktı yenice. Ama şeker çıkanların diyetle işleri yola soktugunu biliyorum.
Az bir yolumuz kaldi zaten saglikla atlatiriz hepimiz insallah.

Şekerli şeyler kişiden kişiye kişinin ınsulin direncine göre değişen bir şey. Senin vucudun ınsulini yeterli kullanıyordur zaten sağlıklı bir kişide ınsulin direnci yoksa ne yerse yesin bir sıkıntı olmaz ama vücudunda ınsulin direnci olan kişide şekerli şeyler nişastalı şeyler yemek vücutta gelişen direnci daha da yükseltir. Ve yükseldikçe sorunlar başlar. Sen bir portakal yersin tokluk şekerin 110 çıkar. Vücudunda ınsulin direnci olan biri, ınsulin salgılasa bile vücudu insülini kullanamayan birinin sekeri bir portakalla 200 e çıkar. Bu kisinin vucut sağlığıyla alakalı biraz.
Benimde yorumum insulin direnci olanlara degil zaten sadece bebegin suyuna etki etmeyecegi gorusundeyim o tamamen ayri birsey

Kızlar ev işi falan yapmayın temizlik yapıym dedim hastanelik oldum 😔😔 karın ağrısından mahvoldum acildeyim hala ağrım var bebek iyi ama ağrının sebebini hala anlayamadılar
Çok geçmiş olsun 🙁
Nasıl bir ağrı oldu, üşüttün mü acaba
Bugün ben de çok fazla yoruldum, akşam aşırı sancım oldu, yatağa zor yattım sancıdan.

Kızlar ev işi falan yapmayın temizlik yapıym dedim hastanelik oldum 😔😔 karın ağrısından mahvoldum acildeyim hala ağrım var bebek iyi ama ağrının sebebini hala anlayamadılar
Çok geçmiş olsun canım birden yüklenme kendine 😞 nasılsın nasıl oldun? Kasık ağrısı mı yaşıyorsun?

Aaa çok geçmiş olsun. Kendini suçlama canım olacağı varmış artık daha dikkatli olursun 😕bebişin iyi olmasına sevindim

Canım çok geçmiş olsun nasıl bı ağrı bende 3 gün işe gittm dün doktorluk oldum artk daha fazla dikkat etmemiz gerekiyo sanırım

Her sabah daha biz uyurken erkenden uyanip işe gitmeden oğlunun sütünü doldurup altını değiştiren, karısının çayını demleyip simitini alıp giden bir kocaya dua ederek uyandım :) şükredecek ne çok seyimiz var düşününce ❤️
Günaydın 😍
İşte bu adamlar eve çiçekle gelmese de olur, sürpriz yapmasa da olur benim için.

Benim eşim de evde olduğu her an çocuğun bakımıyla ilgilenir sağolsun.
Dün yemekten hemen sonra yattım baya kötüydüm, bulaşıkları makinaya koymuş, yemekleri küçük kaplara alıp tencereleri yıkamış ocağı silmiş, çocuğu da uyuttu yanıma getirip yatırdı allah razı olsun.

Şimdi de kahvaltıyı hazırladı ❣️
Allah başımızdan eksik etmesin, herkesin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah

İşte bu adamlar eve çiçekle gelmese de olur, sürpriz yapmasa da olur benim için.

Benim eşim de evde olduğu her an çocuğun bakımıyla ilgilenir sağolsun.
Dün yemekten hemen sonra yattım baya kötüydüm, bulaşıkları makinaya koymuş, yemekleri küçük kaplara alıp tencereleri yıkamış ocağı silmiş, çocuğu da uyuttu yanıma getirip yatırdı allah razı olsun.

Şimdi de kahvaltıyı hazırladı ❣️
Allah başımızdan eksik etmesin, herkesin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah
Vallahi öyle. Bazen kimden nasıl bir dua aldım da böylesine merhametli birine rastladım diye çok düşünüyorum. Amin canım amin inşallah en büyük servet aile huzuru ❤️

kızlar iyi akşamlar günü gününe bakamıyorum izin konuşulmuş bu konuda merak içindeyim özellikle öğretmen arkadaşlar bu linkten anladığıma göre doğumdan önceki 8 haftayı doğumdan sonraya atabileceğiz ama bu memurlar net değerlendirmesi... benim anlamadığım eğer bu doğruysa bile biz mayıs başında doğum yapsak 8 hafta izinle zaten yaz tatiline girmiş olcaz, önceki 8 haftayı yazdan sonraya eylüle atabilecek miyiz?? böyle bi hakkımız var mı
Ne yazık ki olmuyor. Zaten tatile denk geldiği için atamıyoruz. İlk doğumum ekimdeydi. Ağustosta bi kaç haftam boşa gitmişti

Kizlar kabizlik sikintisi yasiyorum 3 gundur birde tansiyonum cikiyor bn hamis olmayi boyle beklemiyordum hersey gulluk gulustanlik olucakti hayaller paris 😆😆😆😆😆😀😀
Valla canım bende gobis cikcak öyle gezcm sanıyodum ama başıma neler neler geldi 🤣🤣🤣 Allah beterinden saklasın diyelim. Kayısı ve incir tüket faydası olur inşallah bide kestane ye metabolizmayi baya calsitiriyo

Siz iş yapacak enerjiyi nerden buluyorsunuz? 😂
Ben biraz ayakta dursam, merdiven inip çıksam hemen yoruluyorum 🥺

X