- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.241
bence de meyve yenecekse en azından yoğurtla yenmesi mantıklı, doktorun mutlaka ye dediği şeylerden birini yemiş oluyorsun en azından :)
Kahve içmen bile bi lüx bana göre ben çok severdim ama tiksindim nedense hamilelikte içemiyorum
Hemde ev yogurdu yiyorum annem haftalik uc kavanoz yapip veriyor
beni de alsanıza ya, her gün yürüyorum zaten.Şimdi çıktım ben de
benimki de sağolsun ya, bebek biraz büyüyünce ondan devralmak istiyorum bu işi :)
yaparken çiğ sütten mi yapıyor yoksa normal pastorize sütten mi? ben hamile kalmadan önce macrolarda satılan güzel bir çiğ süt markası var, onu yarım saat kaynatıyor ve ondan yapıyordu - şimdi korkumdan bizimkini pastorize sütle yap diyorum ama aynı mineral değeri oluyor mu emin değilim, ne olduysa artık :)
Ben de bu ara kendim yapıyorum marketlerde satılan probiyotik yoğurt mayaları var ya onlarlaHemde ev yogurdu yiyorum annem haftalik uc kavanoz yapip veriyor
Kız bendede yok hala net foto,bende kol ayak falan idare ediom işte..aman napalım sağlıklı olsunlarda doğunca görcez nasılsa az daha sabırBende benimkinin popişini bacağını görürüm ancak elimde doğru düzgün ultrason fotoğrafı bile yok
Bizimki sanirim cig sutten yapiyor acikcasi sormak aklima bile gelmemisti o kadar dikkat etmiyorumBerk sut diye bir yer var onlarin evine cok yakin oradan aldigini biliyorum
Ben de bu ara kendim yapıyorum marketlerde satılan probiyotik yoğurt mayaları var ya onlarlaçok büyük bişey başarmış gibi videolar, fotoğraflar falan atıyorum bu arada lilibeth ben de eskitadında diye bir siteden alıyorum sütü, çiğ süt. Sebze meyveyi de ordan alıyorum sütü de gerçekten şahane, sadece yoğurtta kullanıyorum. Burada organik pazar ya da marketlerde satış olmadığı için mecbur internetten veriyorum siparişleri
Ben de bu ara kendim yapıyorum marketlerde satılan probiyotik yoğurt mayaları var ya onlarlaçok büyük bişey başarmış gibi videolar, fotoğraflar falan atıyorum bu arada lilibeth ben de eskitadında diye bir siteden alıyorum sütü, çiğ süt. Sebze meyveyi de ordan alıyorum sütü de gerçekten şahane, sadece yoğurtta kullanıyorum. Burada organik pazar ya da marketlerde satış olmadığı için mecbur internetten veriyorum siparişleri
Evet paketlemeleri güzel, bu güne kadar hiç bi sorun yaşamadım. Eğer sert ve diğerlerini ezecek yiyecekler varsa onları ayrı kutuya koyuyorlar. İstanbul için zaten aynı gün teslimat var sanırım bana yaklaşık 300 km yoldan sağlam geliyorlarvalla boşuna mı korkuttum kadını o zaman bilmem ki
ben biraz daha pastorize sütten gidip sonra kendi sütümüze dönüş yapayım o zaman. eski tadındayı da çok seviyorum bu arada ama hiç meyve sebze almadım, kargoyla nasıl geliyor? düzgün paketliyorlar mı?
Gaviscon çok hafif bir şurup ve de çok etkili mide için bence tereddüt etme bir de muhtemelen yediğin bişey dokunuyordur süt soğan vs şeyler öyle yapıyor ya da çok geç yemek yiyip hemen yatınca da öyle oluyorKızlar bişey sorcam bu aralar çok fena midem yanıyo ne yesem yanıyo mahfetti beni bı oneriniz var mı doktoruma msj attm gaviscon diye bı ilaç verdi ama enfeksiyon ilacı da atiyorm güya hamileym günde 5-6 tane ilaç atiyorm yaa
Kuzum valla dün 4 ten sonra bisy yemedim yine midem yandi mahfetti beni bugün meyve yedim o bile yandırdıGaviscon çok hafif bir şurup ve de çok etkili mide için bence tereddüt etme bir de muhtemelen yediğin bişey dokunuyordur süt soğan vs şeyler öyle yapıyor ya da çok geç yemek yiyip hemen yatınca da öyle oluyor
Benimkide daha küçük hissedemezsin diyolar ama bende hissediyorum. Geçen gün böyle top gibi çıkmıştı yeri belliydi kardeşim bile buldu bebeğin yerini.Kızlar ben baya baya hareketlerini hep hissediyorum artık eşimde tekmelerin hissediyor eliyle. Garip bir duygu her gün sabah akşam oğlum ben burdayım diyor sanki
Dibek kahvesi de güzel ama gerçek kahve tadını alamıyorum. Doğum yapınca ağız tadıyla güzel bir kahve içicemBende turk kahvesi icmiyorum artik dibek kahvesi, osmanli kahvesi filan iciyorum icinde boyle krema keci boynuzu filan var sutlu gibi oluyor cok guzeleger tuvalet problemi yasiyorsam ya da cok kilo almaya basladiysam sabahlari filtre kahve icerdim ama bayadir onu da icmiyorum
Nerde yürüyorsunuz hava soğuk değil mi??
17 dereceymiş bugün söylemesi ayıpNerde yürüyorsunuz hava soğuk değil mi??
Bizim evde de koşu bandı var ama yarım saatten sonra sıkılıyorum
İstanbulda mısınız? Ay bende her yere kış geldi sanıyorum kendim donuyorum diye17 dereceymiş bugün söylemesi ayıp
İzmir. Ehehe soğuğu da severim ben aslında, onun tadı da ayrı oluyor.İstanbulda mısınız? Ay bende her yere kış geldi sanıyorum kendim donuyorum diye